Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 3/12/2025 at 9:10 PM, BattleBender said:

Vi li mislite da se vama jedino povredjuju igraci. Jeste u samom vrhu, ali desavaju se povrede i drugima. I za koj djavo ste onda najbolji pokriveni u Evropi?
Ako su povredje izgovor, ali i sudije... ETH im citavu planetu
.

Cinjenicno stanje je da moji ugao gledanja ne moze da bude toliko insightful, jer vas ne gledam cesto kao vi sami. 
Ali sam vas gledao u par utakmica kada ste bili relativno kompletirani, i igra vam je izgledala solidno pogubljeno.
Par utakmica sam vasih gledao, gde mi se pre svega zgadio fudbal sa onom jurnjavom kontri (i to ne mislim samo protiv nas). Gurni loptu na bok i maltene gadjaj beka u kostobran da se odbije lopta u korner. Fudbalska karma vam je nekako i uzvratila za sve to.

Ne krijem, navijao sam za vas da osvojite titulu. Sigurno za vas pre nego za Liverpool, ali brate niste zasuzili  DA SE BORITE za titulu. Oni jesu.

Expand  

Pa suština je da i ti ostali klubovi koji su osakaćeni povredama nisu ostvarili dobre rezultate.

edit:prvi meč protiv Reala igra se u Londonu.

Inače,kako javlja Ben Jacobs,Berta je potpisao ugovor i Arsenal će imati na raspolaganju 300 miliona funti za  letnji prelazni rok.

Edited by sasha arsenal
  • Like 1
Posted
  On 3/12/2025 at 9:10 PM, BattleBender said:

Vi li mislite da se vama jedino povredjuju igraci. Jeste u samom vrhu, ali desavaju se povrede i drugima. I za koj djavo ste onda najbolji pokriveni u Evropi?
Ako su povredje izgovor, ali i sudije... ETH im citavu planetu.

Cinjenicno stanje je da moji ugao gledanja ne moze da bude toliko insightful, jer vas ne gledam cesto kao vi sami. 
Ali sam vas gledao u par utakmica kada ste bili relativno kompletirani, i igra vam je izgledala solidno pogubljeno.
Par utakmica sam vasih gledao, gde mi se pre svega zgadio fudbal sa onom jurnjavom kontri (i to ne mislim samo protiv nas). Gurni loptu na bok i maltene gadjaj beka u kostobran da se odbije lopta u korner. Fudbalska karma vam je nekako i uzvratila za sve to.

Ne krijem, navijao sam za vas da osvojite titulu. Sigurno za vas pre nego za Liverpool, ali brate niste zasuzili  DA SE BORITE za titulu. Oni jesu.

Expand  

Po cemu, sto su izgurali sezonu sa 15 igraca i sere ih ko kamile, a nama 25 nije bilo dovoljno?

• Don Dusko locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic
  • 2 weeks later...
Posted
  17 hours ago, NikolaTest said:

Lista povredjenih odbrambenih:

1. Gabriel
  2. Kalafiori
  3. Vajt
  4. Tomijasu

Zincenka ne racunam, nzm ni u kakvom je stanju.

Ko nas kleo nije dangubio.

Expand  

Dodaj i Timbera.Četiri defanzivca se povrede u prethodnih nekoliko dana.Nema veze,Kivior će da čuva Mbpea a Parti Vinisijusa.