ciao Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 (edited) Bogami francuzi na tv izignorisase Sashu skroz na ovoj dodeli - ono sto su pokazali na tv- jedva da smo ga videli na ekranu kao da je Medvedev sam sa sobom igrao finale - njega izhvalise iz sve snage - Safinov naslednik, pa kako lepo igra, pa kako lepo govori francuski, pa zivi takoreci u Francuskoj itd. Jedini kog su pominjali sem njega je bio Djokovic kog su takodje hvalili kako je prosle godine pobedio i kako je prvak ponovise jedno pet puta, ne zalim se. Imam utisak da su u nedostatku pravih francuza u vrhu tenisa usvojili njih dvojicu bar danas je bio takav trend a nije za cudjenje proslogodinji i ovogodisnji osvajaci Edited November 8, 2020 by ciao
Dracarys Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Opa, Medvedev treci masters. 1 Sinsi 1 Sangaj 1 Pariz. Bice za izbegavanje u zrebu
double fault Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 (edited) nisam gledala kraj drugog i treci set, bas mi zao . Quote Last 6 Masters winners: Medvedev Medvedev Djokovic Djokovic Djokovic Medvedev Quote medvedev (cincy 2019) medvedev (shanghai 2019) djokovic (bercy 2019) djokovic (cincy/new york 2020) djokovic (rome 2020) medvedev (bercy 2020) Edited November 8, 2020 by vanjabarsa 2
Losmi17 Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Navijao sam za Sasu. Medvedev je ekstremno antipatican lik. 1 1
alcesta Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Kako kome meni je Medvedev skroz simpatičan, plus mi se sviđa kako igra, iako mu zamah nije preterano estetski upečatljiv 2
Милица Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Medvedev u defanzivi je neverovatan, kad se rastrci po terenu samo gledam kad ce one tanjusnje ruke i noge da mu se upletu ko paučak sa dugačkim nogama mi je 🕷️ Bice opasan u Londonu! Servis ubitacan, tezak za citanje cak i Novaku.
Милица Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 (edited) Promakla mi je vest da je Aliasim nakon 6 izgubljenih finala u singlu najzad stigao do ATP titule Ali u dublu Hurkac i on su do trofeja stigli ni manje ni vise nego preko Soaresa i Pavica spasivsi 5 mec lopti u drugom setu. Mozda mu ovo iskustvo pomogne u Sofiji da konacno uzme titulu i u singlu. Edited November 11, 2020 by Milica
NMX Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 (edited) U singlu ga još uvek kolje Mekova kletva Edited November 11, 2020 by NMX 1
Recommended Posts