ciao Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 (edited) Bogami francuzi na tv izignorisase Sashu skroz na ovoj dodeli - ono sto su pokazali na tv- jedva da smo ga videli na ekranu kao da je Medvedev sam sa sobom igrao finale - njega izhvalise iz sve snage - Safinov naslednik, pa kako lepo igra, pa kako lepo govori francuski, pa zivi takoreci u Francuskoj itd. Jedini kog su pominjali sem njega je bio Djokovic kog su takodje hvalili kako je prosle godine pobedio i kako je prvak ponovise jedno pet puta, ne zalim se. Imam utisak da su u nedostatku pravih francuza u vrhu tenisa usvojili njih dvojicu bar danas je bio takav trend a nije za cudjenje proslogodinji i ovogodisnji osvajaci Edited November 8, 2020 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Bravo Medo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Opa, Medvedev treci masters. 1 Sinsi 1 Sangaj 1 Pariz. Bice za izbegavanje u zrebu Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 (edited) nisam gledala kraj drugog i treci set, bas mi zao . Quote Last 6 Masters winners: Medvedev Medvedev Djokovic Djokovic Djokovic Medvedev Quote medvedev (cincy 2019) medvedev (shanghai 2019) djokovic (bercy 2019) djokovic (cincy/new york 2020) djokovic (rome 2020) medvedev (bercy 2020) Edited November 8, 2020 by vanjabarsa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Navijao sam za Sasu. Medvedev je ekstremno antipatican lik. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 u , a ovaj drugi presimpatican 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Kako kome meni je Medvedev skroz simpatičan, plus mi se sviđa kako igra, iako mu zamah nije preterano estetski upečatljiv 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Medvedev u defanzivi je neverovatan, kad se rastrci po terenu samo gledam kad ce one tanjusnje ruke i noge da mu se upletu ko paučak sa dugačkim nogama mi je 🕷️ Bice opasan u Londonu! Servis ubitacan, tezak za citanje cak i Novaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 (edited) Promakla mi je vest da je Aliasim nakon 6 izgubljenih finala u singlu najzad stigao do ATP titule Ali u dublu Hurkac i on su do trofeja stigli ni manje ni vise nego preko Soaresa i Pavica spasivsi 5 mec lopti u drugom setu. Mozda mu ovo iskustvo pomogne u Sofiji da konacno uzme titulu i u singlu. Edited November 11, 2020 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 (edited) U singlu ga još uvek kolje Mekova kletva Edited November 11, 2020 by NMX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts