Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Issey said:

Evo ga ponovo da nas dokusuri. Ne veruje Radonja Uskoku...

Pre zbog odbrane, pošto je Uskoković blago kriminalan na tom delu terena

Posted

Ne znam sta smo ocekivali... zadnju cetvrtinu igramo napad na jedan-te-isti nacin... baci loptu Lojdu pa sta uradi. Jel neko ocekivao da cemo u zadnjih minut ipo imati nekog razigranog igraca ili energiju? 

Posted

I Dobrić je izgovor od igrača. Gleda ko tele u Lojda, umesto da proba nešto. I treba da nas pune kad smo go qrc od ekipe. Gajimo poluinvalide i amatere u ekipi... Neću više da gledam Kuzmića i Simonovića, sisice Dedu i Dobrića... ne treba mi to u životu... 

• Love 1
Posted

Kriminalno, vodis celu utakmicu i onda izgubis na ovakav nacin. Ma celu bagru raspustiti. Koliko me nerviraju to nije moguce . 

Mislim da sam zavrsio sa podrskom KK CZV. Biram neki drugi tim.

Posted
Just now, Slavisa iz Tavankuta said:

Kriminalno, vodis celu utakmicu i onda izgubis na ovakav nacin. Ma celu bagru raspustiti. Koliko me nerviraju to nije moguce . 

Mislim da sam zavrsio sa podrskom KK CZV. Biram neki drugi tim.

I uvek neki domaci igrac na kraju iskoci iz plana u protivnickoj ekipi. Danas Lucic. 

Posted
Just now, NMX said:

16:3 serija i to je tih 3 ona luda trojka Lojda....nestvarno

Pa svaki protivnik zna da ce sve ici na Loyd-a na kraju ako je rezultat "blizu", ostali nece ni "pogledati" ka kosu u tim trenutcima.

• Like 1
Posted
Just now, Issey said:

Neću više da gledam Kuzmića i Simonovića, sisice Dedu i Dobrića... ne treba mi to u životu... 

... a batler moze da pretekne?

Ajde, bezi, bre

Sa neke druge strane, sta da ocekujes, kad ti startnu petorku cine: Simonovic, Kuzmic, Davidovac, batler i jedan koji zna kosarke? Svako ko tvrdi da smo favoriti u Aba liZi je zadrt, ili nam ne misli dobro!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...