Jump to content

Recommended Posts

Posted

Krece utakmica, igramo sa 11 igraca u sastavu posto su verovatno odmor dobili Loyd i Walden i njih dvojica nece nastupiti danas.

Posted (edited)

Vadite Lengstona ste izludeli...ako metne još koju trojku kultnom Zlatiboru, poslaće Promiteas čarter po njega.

Ko će od novembra da nam menja Jovketa. Nikako da naučimo...

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 3
Posted

Potez meča - Radanov koji ide u kontri na ulaz, koči, okreće se i vadi loptu van linije za 3p, cima dvaput čuvara i onda preko njega ispaljuje air ball gde lopta prolazi bar 30cm od obruča.

Vredno pomena su i Simonove cigle prilikom šuta za 3p, MJK-ov pregled igre gde je Noko više od 3s u reketu sam ko duh (nisu mu to sudili) a ovaj ga ne vidi jer ni da pogleda tamo, Uskokova odbrana...

Posted
2 minutes ago, Martin Mystere said:

DeDa nastavlja tamo gde je stao u petom meču PO ABA lige.

Juče nije bio tako loš. Nego Radanov se baš trudi ova dva meča. Danas i više nego juče.

Posted (edited)

Lazic ukradena i poeni u kontri, pa onda lep prodor uz ceonu liniju i poeni na drugom obrucu.

Edited by Borca
Posted

Neverovatne gluposti naših igrača u odbrani u trećoj četvrtini - četiri faula kad smo van bonusa, sva četiri za slobodna bacanja, od toga je jedan bio nesportska. Noko dira loptu na obruču nakon njihovog slobodnog za 2p.

Posted
[emoji38]_2: šta sad sviraše kao nesportski faul Kuridži. Vole sudije da se eksponiraju pa to je čudo jedno.
Ove sudije već ne znaju, ovde ne postoji namera. Bilo je grešaka na obe strane.
Sta se ljudi srdite i ljutite, osvojicemo ovu ligu peske. [emoji1] Dodace se gas malo za gostovanje u Cacku, kao i za groblje u finalu i to je to [emoji846]
Ma znam, samo me nerviraju indolentnost, qrcobolja i gluposti koje prave.
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, Martin Mystere said:

Ove sudije već ne znaju, ovde ne postoji namera. Bilo je grešaka na obe strane.

Ma nije u pitanju ni znanje ni namera nego želja da se bude u prvom planu.