Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je iskreno žao kad vidim kako je Troch propao. Bukvalno fizikalije jednog Filipa Čovića su za njega trenutno nedostižan nivo. A Teri brat kakve klipove po Jutjubu ima, alal mu vera. 

• Like 1
Posted

Gledajući Terija i razmišljajući o njegovom potpisu na dve godine, postavlja se legitimno pitanje, bez ikakve ironije i preterivanja, da li je naša tkz skauting služba gledala bilo šta što se njega tiče, a što nije vezano za Jućub hajlajtse.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Laki21 said:

Gledajući Terija i razmišljajući o njegovom potpisu na dve godine, postavlja se legitimno pitanje, bez ikakve ironije i preterivanja, da li je naša tkz skauting služba gledala bilo šta što se njega tiče, a što nije vezano za Jućub hajlajtse.

On izgleda kao pa pocetnik. Pa, jebem mu, igrao je u Turskoj ili gde vec, a ne u Lihtenstajnu. Sta je s tim centrima koje dovodimo pa izgledaju kao da prvi put igraju kosarku.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, K.Dot said:

Meni je iskreno žao kad vidim kako je Troch propao. Bukvalno fizikalije jednog Filipa Čovića su za njega trenutno nedostižan nivo. 

Mi to umemo da cenimo, te ćemo mu dati ugovor na dve godine.

• Like 1
Posted

Da li bi za platu Terija, Obraje, Rocestija, Lazica i Hola mogli da platimo Vilbekina? 

Budala od sudije... ovde sevili svira faul ili pusta igra a on svira korake. 

• Like 2
Posted
1 minute ago, K.Dot said:

Sreća te smo imali nedelju dana da malo odmorimo, inače bi ovo već bilo 20 razlike. 

Pa to. I to što smo uvežbali neke akcije takođe, inače bi bilo 25...

• Ha-ha 1