MetalHead Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 VOX92 liga 2020/2021 Ajmo ponovo, valjda nece i ovo prekinuti korona. Izgleda da nema nikakvih promena u pravilima. Cekamo da unesu igrace i cene i otvore prozor za izbor igraca. Imajte na umu da je prva utakmica u petak! Bice malo vremena za odabir tim(ov)a. Takodje, u VOX92 ligi je dozvoljen samo jedan tim po clanu foruma! Za pristup ligi mi posaljite privatnu poruku, pa cu vam poslati ID i pass. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Cekaj, fantazi krece u petak, a oni jos nijesu stavili cijene igracima? Sjajna organizacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantazi manijak Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Šalji na PP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 (edited) Igram ABA fantasy 12+ godina na 3 razlicita sajta, ali kad vidim ovaj kako je napravljen momentalno mi padne voljni moment... Jel ubacili bar obrazlozenje kako se boduje kada se odlozi neka utakmica jer ce ove sezone sigurno biti dosta takvih situacija? Edited September 29, 2020 by MrTripleDouble 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Ja pokusao da napravim ekipu ali su transferi zakljucani,u cemu je problem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 30, 2020 Author Share Posted September 30, 2020 10 hours ago, MrTripleDouble said: Igram ABA fantasy 12+ godina na 3 razlicita sajta, ali kad vidim ovaj kako je napravljen momentalno mi padne voljni moment... Jel ubacili bar obrazlozenje kako se boduje kada se odlozi neka utakmica jer ce ove sezone sigurno biti dosta takvih situacija? Unapredjuju ga... ma samo da ove godine bude ok onaj izracunat onaj max rast i max pad. Nisam video nista novo u pravilima, provericu jos jednom ali verujem da ce u tom slucaju dosta stvari biti improvizovano. 4 hours ago, Uti said: Ja pokusao da napravim ekipu ali su transferi zakljucani,u cemu je problem? Nisu jos otkljucani transferi jer nisu svi igraci ubaceni. Pravi ti timove sa strane pa ces posle lako ubaciti (ako ne bude padao sajt 🙂 ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 30, 2020 Author Share Posted September 30, 2020 OTVOREN TRANSFER! Nema svih igraca na listi... opet brljaju. Nema Reath-a u Zvezdi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantazi manijak Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Mozda ubace u toku dana. Problem je sto ne vraca kredit kada kupis pa prodas igraca, tako da ne znam sta da mislim 🙂 Mozda vec sad odustanem 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 30, 2020 Author Share Posted September 30, 2020 Uspeo sam da zakucam svoj profil... 🤦♂️ Hteo sam da stavim simbole u ime jednog od timova i sada kada god hocu da udjem u tim izbacuje mi stranicu "create team"... ne mogu da vidim ni prethodne timove 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantazi manijak Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Svasta. Kontaktiraj ih putem mejla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 1, 2020 Author Share Posted October 1, 2020 Ma nema sanse, napravicu novi nalog i kreirati novu ligu, ionako se za sada 4 ljudi prijavilo... incl. me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 I ja sam in. Koliko timova moze da se napravi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 hour ago, goldberg said: I ja sam in. Koliko timova moze da se napravi? Po jedan tim u našoj ligi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Ja sastavio tim pa može MH da pošalje na PP ID i pass 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steva cenejac Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 I ja molim za ID i pass. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 2, 2020 Author Share Posted October 2, 2020 Teams registered for this private league: MetalHeads, Jos te sanjam, Visokoletači, GANDALFOVI KORENI, daretovi prevaranti 5, Dondarrion, Salamander, Belgrade Big Ballers, Flesh for Fantasy, Red&White, Plato, TNT, sigust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Ljudi koji prave ligu su totalno bez osjecaja za cijene. Preskupe cijene velikog broja igraca koji nece moci da opravdaju cijenu, ali zato ima par igraca koji imaju nerealno nisku cijenu, a definitivno ce imati bitnu ulogu u svojim ekipama. Ko je prepoznao te igrace moze nekako da skrpi tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Pise: League ID and password do not match. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 2, 2020 Author Share Posted October 2, 2020 Cisto da znate, Up Keep Down kolone ni ove godine nisu tacne... jbt ne mogu da razumem da to nikako ne mogu da srede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantazi manijak Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Bilo je na početku kola ? Video si da igračima koji su odigrali prvo kolo, za drugo nisu tačne vrednosti ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 3, 2020 Author Share Posted October 3, 2020 8 hours ago, Fantazi manijak said: Bilo je na početku kola ? Video si da igračima koji su odigrali prvo kolo, za drugo nisu tačne vrednosti ili ? Vidi se na igracima koji su odigrali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Kad se menjaju igraci, izmedju petka i subote? Pravila su da ne mogu da kupim vise bodova nego sto prodam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 4, 2020 Author Share Posted October 4, 2020 Nakon odigranog kola, kada izbace rezultate (dan-dva) mozes vrsiti izmene. Ako si imao preostali budzet to ti stoji, igrace koje imas sada imaju izmenjenu vrednost, mozes da prodas do 3 igraca (pare se dodaju na ono sto ti je ranije preostalo) i da onda za te pare kupis druga 3 igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Kako stojite za sada? Mene su najvise ukopali ovi igraci sa malim cenama, bas sam ih lose odabrao. Ostao mi je jedan igrac koji igra u petak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 (edited) Prkacin solidan. Evo odmah prve frke po pitanju fantazija. Krka-Igokea bi trebalo da bude odlozeno ako se obistini info da igraci Krke idu u 10odnevni karantin. Bas me interesuju kako ce to da hendluju. Edited October 5, 2020 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts