Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ode Medvedev. Sta je on danas igrao bozesacuvaj. Oni prvi servisi po metar van polja. :krstipd4:

Sad, kad se zavrsio mec, u iscekivanju sutrasnjeg dana, da pitam jel Srki nastavlja svoju komentatorsku karijeru?

Posted

Ja se nadam da je Srki shvatio da je kolosalan baksuz i da je bolje da se ne primiče studiju :classic_biggrin:

Inače ne shvatam što se ovi na ES toliko čude i pričaju o velikom iznenađenju pored Danilovog dosadašnjeg učinka na šljaci.

• Like 1
Posted
19 minutes ago, alcesta said:

A nisu ni sudije ni skupljači loptica plaćeni neke milione da se smrzavaju satima. Plus što stvarno nema smisla u doba korone fasovati regularnu upalu pluća :classic_tongue:

No nadajmo se da je ovo izuzetak i da neće više nikad morati da se igraju slemovi u ovo doba godine :smiley5: a kasnije kad se vrati tenis u normalu biće stvarno opuštencija da se mečevi ne moraju prekidati zbog mraka u maju.

Ne znam zasto klincima nisu dali neke trenerke i dukseve, a ne da se smrzavaju u onim majicama i sorcevima :classic_ninja:

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted

Dajte Srkija, ono sa US Opena je bilo epic, jos sad posle suspenzije zamislite kakav bi to materijal mogao da bude + Pesikan u elementu kako mu se uvlaci u boolju.

Kakvi su ovo rezultati sta je ovo, Miloje pocistio Krajinca sa terena. 

Posted

Gledam juče na ES Medvedeva, prijatno mi za uho, šta je ovo jbt...kad skapiram da od USO nisam vratio podešavanja na EON-u da zvuk ide na srpskom. Kakva milina za uši. 

Javite ipak ako dođe Srki da prebacim s vremena na vreme da vidim da li su Pešikanu bar pertle ostale napolju :lol_2:

Posted (edited)

Volela bih da vidim dobar kadar te situacije, Eva je dosudila pecanje ali u usporenom su odvojili sam dodir mreze, ne vidi se loptica gde je 

Edited by zoe Bg