alcesta Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Rekao bi čovek da će sad Cicipas iskoristiti psihološku prednost nakon što je Siner zabrljao do daske, a on... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 (edited) Kako je lep ovaj stadion (Pietrangeli): one statue, pa ono drvece, pa predivno plavo nebo! Spoiler zna neko kako se zove to drvece na srpskom? Edited September 16, 2020 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Pretpostavljam da ne misliš na borove nego neko drugo drveće? Šteta što ne daju snimke iz vazduha, bar nisam dosad uhvatila. I Filip fino gura, valjda je bezbedno da to napišem na dva brejka prednosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Spoiler na engleskom se zovu stone pine, a wikipedija kaze da se na srpskom zovu pinjol, pinija ili pinj (ne secam se da sam ikad u RL cula ovu rec u srpskom) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 (edited) Ne umem spojler s telefona Može da se kaže pinija, ali to sam viđala samo u pisanim tekstovima, niko živ tako neće reći u razgovoru kod nas je to prosto bor ili ako baš treba precizirati, mediteranski bor. Pinjol se više koristi za one semenkice od šišarki koje se grickaju Završio Filip, sve kako treba. Edit: od top 10, sad kad je ispao Cicipas, uz prvu dvojicu ostali još Monfis i Beretini Edited September 16, 2020 by alcesta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 (edited) Moze li neko da mi objasni zasto se Novak onoliko muci sa Bustom, a Rafa ga sredi dok si reko sta bi? Nisam gledala mec, jel Busta bio los? Povredjen? Sto se borova tice i ja ih obozavam! A verovatno ih zovu pinjol zato sto daju te semenke pinjole, koje su neizostavne u strudli sa jabukama😃 Edited September 16, 2020 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Ocajno se Busta kretao, uvek za korak kratak, i to od samog pocetka, cenim mix fizickog i psihickog zamora, zacinjeno i jatlagom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Ja ne znam sta je jatlag🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 16, 2020 Author Share Posted September 16, 2020 4 minutes ago, nlavrnja said: Ocajno se Busta kretao, uvek za korak kratak, i to od samog pocetka, cenim mix fizickog i psihickog zamora, zacinjeno i jatlagom Busta vuce i povredu, bio je povredjen jos tokom meca sa Shapovalovim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 12 minutes ago, Milica said: Ja ne znam sta je jatlag🙃 Ono kad promeniš kontinent pa ne možeš par dana da dođeš k sebi od vremenske razlike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 2 minutes ago, alcesta said: Ono kad promeniš kontinent pa ne možeš par dana da dođeš k sebi od vremenske razlike. Kad gledas finale slema do pola 3 pa ti treba dva dana se vratis u normalu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Vika izgleda sa tim nema proble😉 Pobedila Serenu neki da u Americi na betonu, Osaka joj je za dlaku umakla, doletela u Rim i na sljaci sa jatlatom u glavi spakovala seki kofere i poslala je za Pariz😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 9 hours ago, zoe Bg said: Kad gledas finale slema do pola 3 pa ti treba dva dana se vratis u normalu To nema veze sa vremenskom razlikom nego razlikom u kvalitetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 a najviše sa uslovnim refleksom španskih igrača da kad vide Rafu preko puta automatski skinu gaće ko domaćica pred vodoinstalaterom u švedskom akcionom filmu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Prenosi li iko Lajovic - Raonic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 17, 2020 Author Share Posted September 17, 2020 Raonica kad snimaju otpozadi, izgleda kao neki rekreativac koji je dosao na termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Raonic blage veze nema. Nevjerovatno koliko jadno igra tenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Raonic je klasican primer coveka koji je promasi struku😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Raonic izvlaci iz svojih fizikalija maksimum. Covek je veliki radnik i sve vreme pokusava da popravi sta je god moguce u svom tenisu. Nije on kriv sto je toliko visok i krakat, i sto mu je tenis neatraktivan (slicno kao Karlovic). Za postovanje je i kako se igraci mladje generacije, a koji su vrlo visoki (Zverev, Medvedev, Tsitsipas), odlicno krecu i koliko imaju dobar BH (sto nije tipicna "osobina" visokih tenisera). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 17, 2020 Author Share Posted September 17, 2020 Nije problem sto je visok i krakat, problem je sto je nezgrapan, nikad nije imao atletsku figuru, ali sad je bas ocajan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 21 hours ago, wwww said: Hide contents na engleskom se zovu stone pine, a wikipedija kaze da se na srpskom zovu pinjol, pinija ili pinj (ne secam se da sam ikad u RL cula ovu rec u srpskom) U Francuskoj ove borove zovu Parasol pin jer lici na suncobran ili pin pignon. Kod nas ne znam kako se zove, jer ne raste u nasim krajevima. Pignon pin je jer se od ovog bora koriste pinjole za jelo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 (edited) 56 minutes ago, Boxy said: Nije problem sto je visok i krakat, problem je sto je nezgrapan, nikad nije imao atletsku figuru, ali sad je bas ocajan da. Inace, ja vrlo postujem sve igrace koji nisu idealno gradjeni za tenis ali ipak daju svoj maksimum, trude se da se prilagode i poboljsaju koliko god mogu, pa su kompetitivni protiv vrhunskih igraca. Tu spadaju i vrlo niski (Schwartzman, Nishioka, de MInaur...) i vrlo visoki igraci. Kod zena tu i varijacije u igri igraju ogromnu ulogu (jer one generalno nemaju mogucnost da serviraju bombe i time izvlace dosta poena). Zato volim da gledam i Sevastovu, i Hsieh Su-wei, i CSN i mnoge druge (pored ovih koje su "kompaktne" igracice, kao npr. Osaka). Edited September 17, 2020 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Fin skalp za Lajovića, a i fine pare. Stvarno je lep ovaj stadion 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Muceni Raonic je uspeo da izgubi od raspadnutog Lajovica, ovo je bas prijatno iznenadjenje ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 (edited) Raonic nije igrao na sljaci 2 i po godine, a i onako mu ovo nije bas omiljena podloga. Njemu sigurno treba mnogo vise vremena da se navikne na sljaku. Rafi, doduse, sve jedno koji od njih je pobedio, ima da smaze Lajovica kao sto bi i Raonica - laganica. Vika bas surova: poslala Sofiju na biciklu kuci! Edited September 17, 2020 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts