dali_man Posted April 25 Author Posted April 25 Ne znam koliko cete biti na rostilju, ali u principu ljudi uglavnom traze mesano meso za X osoba i konobar ce ti doneti nepogresivu kolicinu od svega po malo, po njegovom izboru, da se posteno najedete. Ni manje ni vise. Ono po malo ustipaka, raznjica, kobasice, vesalice... Naravno mozes i da trazis po svojoj zelji 1
dali_man Posted April 25 Author Posted April 25 Naterali ste me da se bacim u istrazivanje niskih kafana. A za dan bezbednosti ako me se setite... @Eddard ovo dobijas kada narucujes mesano meso po niskim kafanama. ovo smo pojeli nas troje, gde sam jedini ja bio predstavnik muskoga pola. 1 1
Drug Crni Posted Wednesday at 12:06 PM Posted Wednesday at 12:06 PM @Eddardčoveče, jesi preživeo krkanluk po niškim kafanama? Napiši utiske (ako jesi)
Div Posted Wednesday at 12:28 PM Posted Wednesday at 12:28 PM 21 minutes ago, Drug Crni said: @Eddardčoveče, jesi preživeo krkanluk po niškim kafanama? Napiši utiske (ako jesi) Baš sam se javio da napišem: @Eddard, izvede li ga? 1
Eddard Posted Wednesday at 05:52 PM Posted Wednesday at 05:52 PM U petak momci, u petak. Ako se ne javim do ponedeljka, a pogotovo što je u nedelju svadba pride, počnite da se brinete 😁. 1
dali_man Posted Wednesday at 05:56 PM Author Posted Wednesday at 05:56 PM Sto cekate izvestaj @Eddard kad moz lepo dodjete i direktno se uverite u kvalitet istog? Evo ja cu zrtvovati svoje dragoceno slobodno vreme i biti vam lichni vodic. Sa mnom se, inace, ne moze lako izaci na kraj. Al, recimo, u kafanu moze.
Eddard Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Prvu turu sam preživeo ✌🏻. Dok je supruga jela pastrmku (Bože me sačuvaj greote), ja sam sljuštio ovu klasiku: Uštipci odlični, ćevape jela čak i moja ćerka koja se gadi mesa, kobasica odlična. Moravska salata, belolučene paprike klasika. Nije najbolji roštilj koji sam jeo u životu, ali je svakako odličan. 4 1
Geronimo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sledeci put ovca pljeka u Dagiju, to je moj Ni favorit ;)
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nudio mi je i ovčiju pljeskavicu, ali nisam neki ljubitelj ovčijeg mesa, pa sam preskočio.
Mina D. Harker Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Pljeskavica od ovce??? Ja se izvinjavam, ali...
Recommended Posts