ras kass Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Znaci ipak Kauboji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Josh Allen razvalio Patse, koji se nešto i nisu mnogo nećkali. Billsi ako zadrže Dabola i malo pojačaju odbranu, moći će da se nose sa Chiefsima ravnopravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Poslednja RedZone nedelja. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Povredio se Eliot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Ne bi me začudilo da Brejdi odigra još sigurno dve sezone, igra još uvek puno bolje od mnogih mlađih i u svojih 43 godine ruši rekorde franšize. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 (edited) Dok Brees, po svemu sudeci, okoncava karijeru na kraju sezone. Billsi upravo izbacuju Dolphinse iz PO. "Igraju" za Coltse. Edited January 3, 2021 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Mučeni Brownsi konačno dočekaše plejof.A u NY drama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 To je to. Teski chokeri iz Dalasa. A ovi im sve servirali. Teze bilo da izgubis nego da pobedis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Brejdi u odlicnoj formi ali pitanje je dal ga ofanzivna linija moze zastiti u plejofu tj dati mu dovoljno vremena. Evans valjda nije ozb povrijedjen. Brown odlican u zadnje vrijeme. Najbolje mi djeluje sa Godwinom konekcija. Odbrana i ofanzivna linija su mi najveci znak pitanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Joj Giantsi. Kakav haos! Boki, jes živ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Pogurase sudije ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Ispravna odluka sudaca. Tačno se vidi da je Galman imao posed na zemlji u jednom momentu. Posle toga više nije bitno šta se dešava. Inače sam navijao da izgube. Ovako su usrali nekih pet ili šest mesta na draftu. A i ne mogu da navijam za Filadelfiju čak ni u ovakvom slučaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Video sam posle, kasni strim jbga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Treba treba da se uvede pravilo da ekipa ispod .500 ne moze u playoff Billsi mozda jesu ekipa u najboljoj formi ali nisu mi jasni kako im je pozeljnije da igraju protiv Coltsa/Titansa umesto Dolphinsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Josh Allen treba da bude MVP. Ništa lošije brojke na kraju nema od Mahomesa ili Rodžersa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Slazem se mada mislim da to Aaron uzima lagano ukoliko danas ne fail-uje zestoko. Josh je imao onaj susni period od 3-4 utakmice kada su ih Titansi samleli posle COVID odlaganja pa je tad prestalo da se prica o njemu kao MVP kandidatu. Mahomes je u konvrzaciji jer ono, prosto mora da bude sto zbog W-L skora sto zbog bacenih jardi, ali i on je imao nekoliko zabrinjavajucih utakmica (doduse ne u seriji kao Josh) dok je Aaronu jedini los mec ove sezone ono gostovanje Bucsima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 3 hours ago, Martin Mystere said: Ne bi me začudilo da Brejdi odigra još sigurno dve sezone, igra još uvek puno bolje od mnogih mlađih i u svojih 43 godine ruši rekorde franšize. Ali lik sa 43 godine npravi sezonu sa 40 TD. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Sta napravi Rodzers u 1 pol, brutalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Brejdi u odlicnoj formi ali pitanje je dal ga ofanzivna linija moze zastiti u plejofu tj dati mu dovoljno vremena. Evans valjda nije ozb povrijedjen. Brown odlican u zadnje vrijeme. Najbolje mi djeluje sa Godwinom konekcija. Odbrana i ofanzivna linija su mi najveci znak pitanjaOfanzivna linija je večeras generalno bila sasvim dobra i obezbeđivali su sasvim dovoljno vremena za pas, mada Atlanta verovatno i nije neki reper. Odbrana je sa druge strane imala nekoliko baš ogromnih propusta koji u PO protiv jačeg protivnika mogu biti fatalni jer neće napad uvek moći da isporuči ovoliko poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Ukoliko Filip i Coltsi uspeju ovo da izgube, to ce biti najveci choke ikada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Ukoliko Filip i Coltsi uspeju ovo da izgube, to ce biti najveci choke ikadaI protiv Steelersa su imali nekih 20 poena prednosti. Ako ovo prodaju, mogu slobodno da isele franšizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Tannehill bi mogao da ima lagano preko 1000y trcenjam u sezoni jer nema sanse da DEF svaki put ne krene na Henryja Inace King Henry preko 2000y u sezoni 👏🏼 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Jedina zanimljivija situacija bi bila da su Eaglesi ovako usrali Cowboyse umesto Giantsa Inace, NBC vec ovoga jutra da trazi W1 SNF Eagles@Giants 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Meni mnogo krivo sad što Dalas nije pobedio, čisto zato što bi nakon onog sinoć Skip bio zabavniji od bilo kog sportkosg talk show-a unazad deset godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 1 hour ago, We lose every week said: Meni mnogo krivo sad što Dalas nije pobedio, čisto zato što bi nakon onog sinoć Skip bio zabavniji od bilo kog sportkosg talk show-a unazad deset godina. I ja ovo pomislih sinoć, čak sam navijao da im sudije dodele fumble. Inače, sad svi napadaju Pedersona, a napadali bi ga i da je pobedio. Samo da je pametnije rekao posle meča da je razlog što je sklonio Hurtsa bio što je DL Washingtona urnisao njegov sklepani OL, pa je hteo iskusnijeg QB i da zaštiti Hurtsa od povrede sve bi brže prošlo. Umesto toga on kaže Sudfeld dao bolju šansu za pobedu što je smejurija, pa sad Florio kuka zbog svojih bednih Giantsa koji jesu lošiji od Washingtona. Ovi barem imaju nerealan DL, ja jedva čekam da vidim kako će pokušavati da love Bradyja, pogotovo Chase Young-Donovan Smith matchup. Ovako Phily ima 6. pik, a da su dobili imali bi 9. Ne znam šta se svi čude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts