Don Dusko Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Danas prva zvanicna utakmica a mi jos novu temu otvorili nismo. :)
tsva Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 3 hours ago, Markoss said: Dal je moguce da Vukanovic pocinje pre Gavrica, pa i Radulovica. Jebem ti fudbal i sport i sve. Glupo je pitanje. Vece bi cudo bilo da je obrnuto.
Shunsuke Nakamura Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Vukanovic je dobar ortak sa Misterom, u tome lezi stos. 1
L' Imperatore Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Visi nam licenca -> prelazni rok je još dug -> niko neče ponudi eura za Simića&co. -> Erakovića u izlog
Valensija Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 (edited) Katai igra, nema Vukanovica. Edited August 1, 2020 by Valensija
Martin Mystere Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Deki brzinom svetlosti za ovo kratko vreme koje je proveo na klupi kod mene urušava sav kredibilitet i poštovanje koje je stekao za sve što je postigao kao igrač.
Zvezdinho Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 (edited) Da se samo javim da sam jedini branio Spiridona i postavljao njegove klipove iz Poljske Jos me neke saljivdzije prozivale Spiridone ti li si Edited August 1, 2020 by Zvezdinho 4 1
LayupFromTheMidget Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Ako ubodu spica Stankovic ce imati najozbiljniju igracku za prvi klub. Katai/ben/kanga + spirodon uz sanoga i nikolica/njegosa je ozbiljna sredina plus taj napadac
vepar Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Njegos ozbiljan igrac haha Sve ovo ima smisla ako se Sanogo, Kanga i ostali pokazu u Evropi Novi Pazar je amaterski klub i zacementirano im je poslednje mesto ove godine, fizicki potpuno nezahtevan mec za nase igrace 1
suptil Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Prijatno sam iznenadjen odredjenim potezima.Novi Pazar nije reper ali postoji smisao u igri i lopta ide napred. 1
L' Imperatore Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Bravo Vule. Ako ništa drugo, iz prekida bi mogli biti opasni s obzirom da imamo dosta majstora za izvođenje. Ali treba pokazati više i u samoj igri. Mućno je bilo gledati kako sat vremena drvimo loptu između 50 i 25 metara od gola, bez blage ideje kako da tu loptu proguramo u završnu fazu
Mili Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 (edited) Rutinski odigrano, Sanogo odlican, Rodic odigrao cijelu utakmicu. 😄 Spiridonovic ima slicnosti s Radonjicem, s tim sto mi se svidja sto nije sebican kao sto sam mislio da jeste. Magiko je s pola gasa najbolji igrac lige. OTVARAJTE NOVU TEMU. 🙂 Edited August 1, 2020 by Mili
Azazelkg Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Ma ni ne morate otvarati novu i sa ovom nam dobro ide, samo je preimenujte 😉... 1
pantelia Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Izdali smo saopstenje Glume vece Vuletice od Vuletica 3 4
Don Dusko Posted August 1, 2020 Author Posted August 1, 2020 Jbt nas uprava je poslednja koja sme da se kuka povodom ovoga... 1
Dropkick Murphys Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Koliko mi se kenja samo od tih saopštenja, ne otvaram linkove već godinama. Penal za ove, penal za one, daj da vadimo patku na sto. Prvo kolo, odmah sastavljaj nešto. Hoće titulu, kradu, mi pošteni, jadni, bedni, kurci, palci. Ko naslovi u informeru. Daj da skrenemo temu sa duga i toga što vodimo klub u propast, hajde da pričamo o jebenom penalu u prvom kolu seljačke lige. Uprava nam je za beton ligu maksimim. 15 1
Recommended Posts