Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 hours ago, Perkos2 said:

Sigurno više znači što daje golove u LE nego po srpskim livadama

Их хвала богу. То се подразумева. У нашој лиги једино да има неко статистику 40+ голова у сезони па бих озбиљније обратио пажњу на њега.

Posted
26 minutes ago, Stiletto said:

Vanja - Mimović, Milenković, Pavlović, Terzić - Birmančević, Stanković,  Sergej, Gudelj, Kostić - Mitrović 

Umesto Birmančevića, stavio bih Samardžića, dok bi mi u špicu igrao Luka Jović umesto Mitra.

Posted
49 minutes ago, Stiletto said:

Vanja - Mimović, Milenković, Pavlović, Terzić - Birmančević, Stanković,  Sergej, Gudelj, Kostić - Mitrović 

Korektno

Posted

Bekovi i krila su nam prespori. Kukurelja i onaj španski Bred Pit ih stižu pri svakom trku. U veznom redu moramo da imamo dva kreativca, jer je Gudelj u tom smislu neprimetan. Za Mitra se znalo da ne može ništa protiv brzih reprezentacija.

Posted

U-19 reprezentacija je posle iznenađujuće pobede nad Engleskom u situaciji da se izbori za odlazak na EP i pošto Kostov danas nije dobio ni sekund a sutra igramo, možda odlučujuću utakmicu, postavlja se pitanje koliko često možemo da pucamo sebi u nogu...

Posted

Ne treba nista epohalno ocekivati od Paunovica. Mi smo druga evropska liga, tako nesto kao i rukometna reprezentacija. Meni je dovoljno i to sto nam je selektor trezan, a rezultati ce verovatno biti tu negde.

Posted

Нисам гледао текму, трећа смена... али 3-0 против будућег првака света, на предстојећем сп-у, рекао бих коректно. 🙂

Posted
4 hours ago, dzoneee said:

Нисам гледао текму, трећа смена... али 3-0 против будућег првака света, на предстојећем сп-у, рекао бих коректно. 🙂

Ma brate pusti šuplje priče. Paunović koji forsira debelog Mitra naprijed i koji moli Sergeja da se vrati i ako je lik izgubljen slučaj i već duži period penziore + umišljen da je Ronaldo i već jednom vrata zatvorio dupetom nije se smio vratit u reprezentaciju. Ništa ovo nije što oni igraju i rade. Tuga.. kosovo, bosna se bore za SP mi ispali od albanije i to na domaćem terenu a igraju im igrači mahom u seriji B. I nije do alkosa Piksija, nece biti ni do Paunovića koliko smo truli u savezu i koliko su nam igrači narcisi.