Stiletto Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 21 hours ago, implant said: Nije mi namera da provociram, iskreno želim da postavim jedno pitanje: zašto da se uopšte kvalifikujemo na EP, sa ovakvom igrom i atmosferom u fudbalu? Da li je nama tamo uopšte mesto? Od kada pratim naš reprezentativni fudbal (ne nešto zagriženo, priznajem), a to je nekih 35 godina, uvek je neka muka, svađe, kombinacije, nedisciplina, jednom rečju sranje - pa čak i u vreme onih naših najjačih reprezentacija, uvek je tu falilo nešto, samo što je to pokrivano ipak kvalitetnijim igračima pa smo kao i igrali neki fudbal. Ali ovo danas i poslednjih 10-15 godina, pa to je tako očigledan i ogoljen paravan za pranje i drpanje para da se ja čudim zašto se uopšte vode rasprave oko toga ko je selektor, ko igra, kakva je taktika, itd. Nisu ispunjeni osnovni preduslovi za bilo kakav smislen rad, ovde samo mogu da se vrte iste face godinama i prodaju one tupave fraze posle poraza tipa moramo da sednemo i da se pogledamo u oči. Tako da, šta ćemo mi uopšte na EP? Da nas opet nakantavaju neki Holanđani? Jebiga ako tako gledamo. Evo Kosovo i Finska trenutno drugi u svojim grupama, što se oni trude kad će ih ionako na EP nakantati Francuska ili Belgija? Još bolje, šta će Grci uopšte na EP 2004. kad je već tamo jedno deset boljih reprezentacija od njih? Kad ono međutim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Promenjeno pola postave, igraju Rukavina, Katai, Lukić, SMS, Spajić, Ljajić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Kameru drzi cetvrti sudija? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Jebeš ove, čuvaj Spajića 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Rasturaju nas Luksemburžani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Sve promenio sem jebenog Kolarova. Bukvalno Kolarov moze da ne igra samo ako to sam trazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Delujemo kao rasturena banda, makar za sada.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Rasturaju nas Luksemburžani. Uvek neugodni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Zivo me zanima da li iko danas onako fanaticno navija za reprezentaciju Srbije u fudbalu Sve mi se negde cini da je je kod vecine totalni bol u predelu medjunozja za njih i sta ce uraditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 4 minutes ago, Kastel said: Zivo me zanima da li iko danas onako fanaticno navija za reprezentaciju Srbije u fudbalu Dijaspora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 E da su kosarkasi ovako grizli kao sto ovi vitezovi grizu protiv Luksa... Gde bi nam kraj bio.. Jos Mitrogol nastavio da gazi 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 A niste verovali u nase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Koji bi tek pimpek ova reprezentacija bila da Mitrović ne trpa golove ko pomamljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Mitrogol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Dijaspora. Jok.Reprezentacija je, odavno, podredjena prodaji igrača. Sve trčim da se ložim.Ženski fudbal, Amerikanke, to je za loženje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Posle današnje košarke kada sam emotivno potpuno ubijen u pojam potpuno ravnodušno posmatram ovu grupu građana i potpuno mi je svejedno šta god uradili večeras. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 7 minutes ago, Mvasic said: Jok. Reprezentacija je, odavno, podredjena prodaji igrača. Sve trčim da se ložim. Ženski fudbal, Amerikanke, to je za loženje 🙂 Nisam mislio baš na svakog dijasporca konkretno 😀 ali pogledaj koliko "naših" je došlo u Luksemburg na utakmicu, kao i koliko ih ima kad se igra u Nemačkoj, Austriji, gde god ima ovdašnjih "zemljaka". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 4 minutes ago, Martin Mystere said: Posle današnje košarke kada sam emotivno potpuno ubijen u pojam potpuno ravnodušno posmatram ovu grupu građana i potpuno mi je svejedno šta god uradili večeras. Same here. Basket me sjebao totalno. Ovo gledam jer ne mogu ništa drugo da radim trenutno sem da blejim u tv. Taman da nam uvaljaju 3 komada bio bih ravnodušan. Tumba je čista prevara od selektora, ali nama sa ovom SNS bandom ni Gvardiola ne bi ništa doneo. Sve su sjebali. Šteta što je i basket načet... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ugasiti KSS i sve pare u FSS.... Inace ovi pogodili stativu, rival po meri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Nisam mislio baš na svakog dijasporca konkretno [emoji3] ali pogledaj koliko "naših" je došlo u Luksemburg na utakmicu, kao i koliko ih ima kad se igra u Nemačkoj, Austriji, gde god ima ovdašnjih "zemljaka". Znam :)To su ti oni što ne mogu bez “zavičaja” :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Odlican takticki potez Tumbe, ubacio je Radonju, mozemo sada da pariramo u brzini Luksemburgu.. Ludak hoce da im da jos 1 gol, nemoj tako Tumbo =/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 (edited) 2 hours ago, Stiletto said: Jebiga ako tako gledamo. Evo Kosovo i Finska trenutno drugi u svojim grupama, što se oni trude kad će ih ionako na EP nakantati Francuska ili Belgija? Još bolje, šta će Grci uopšte na EP 2004. kad je već tamo jedno deset boljih reprezentacija od njih? Kad ono međutim... Nismo se razumeli; nije problem da odeš na prvenstvo u najboljem sastavu, daš sve od sebe i neko te nakanta. Problem je što mi, iz raznoraznih razloga (koji se svode na lopovluk) retko odemo u najjačem sastavu. A i kada odemo, desi se da naši prekaljeni profesionalci igraju karte celu noć, puše, piju pivo, boli ih racku da trče, igraju rukom u šesnaestercu nekoliko puta, prave klanove u repstaciji, svađaju se...znaš već o čemu pričam. Ali neću da kenjam previše, uživaj u tekmi. Edited September 10, 2019 by implant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 21 minutes ago, Martin Mystere said: Posle današnje košarke kada sam emotivno potpuno ubijen u pojam potpuno ravnodušno posmatram ovu grupu građana i potpuno mi je svejedno šta god uradili večeras. Ko ove naše fudbalere i bez današnje košarke gleda sa nekim krupnim emocijama, treba mu zakazati pregled kod lekara specijaliste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Bravo Tumba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 11 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Odlican takticki potez Tumbe, ubacio je Radonju, mozemo sada da pariramo u brzini Luksemburgu.. Ludak hoce da im da jos 1 gol, nemoj tako Tumbo =/ Ludak je dao gol, da li ce Tumba da napadne i 3 gol, prkosi srpskom mentalitetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts