Alek The Great Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Meni nije jasno zasto je Miletic produzen. Jedino ako zaista misle da mogu da uzmu neku kintu. Moderan fudbal ne trpi takvog desnog beka. A on toliko dugo nije igrao stopera da ne znam kako bi se snasao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 11 minutes ago, Alek The Great said: Meni nije jasno zasto je Miletic produzen. Jedino ako zaista misle da mogu da uzmu neku kintu. Moderan fudbal ne trpi takvog desnog beka. A on toliko dugo nije igrao stopera da ne znam kako bi se snasao. Igrao je pre 10 dana stopera na pripremnoj.Ta varijanta sa njim na stoperu i Lutovcem na beku deluje kao bolje resenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 1, 2020 Author Share Posted August 1, 2020 Posebno jer deluje da Lutovac ume prodre i uradi nešto s loptom. Samo da ne brlja u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 nek se nose oni i njihova igra i ovakav penal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Od A do Š prepisana igra iz prošle sezone, tako će i proći. Uz sto kila sreće u torbi grupe u LE, dalje ni u ludilu. U Linglong ligi, do oktobra dvocifrena prednost Zvezde. Klasičan dejavu. Ili dan mrmota, kako vam drago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Hahahaha..."Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijacima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu."Srama nemaju... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 1, 2020 Author Share Posted August 1, 2020 Pusti saopštenja, možemo da bacimo kladionicu kad stiže naše. To je ionako da se kinci lože dok se oni smeju. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 52 minutes ago, Stiletto said: Od A do Š prepisana igra iz prošle sezone, tako će i proći. Uz sto kila sreće u torbi grupe u LE, dalje ni u ludilu. U Linglong ligi, do oktobra dvocifrena prednost Zvezde. Klasičan dejavu. Ili dan mrmota, kako vam drago. pa brate ista je i ekipa ljudi su ostavili istu ekipu (otiso kalaba) koja se prosle sezone oprostila od titule u oktobru a ove najavljuju kao borbu za titulu znaci ludilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 1 hour ago, Barkley#34 said: Pusti saopštenja, možemo da bacimo kladionicu kad stiže naše. To je ionako da se kinci lože dok se oni smeju. Dugo smo cekali. Do jutra ce biti bar jos jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 1, 2020 Author Share Posted August 1, 2020 Već? De mene je očekivao to, ali sam ipak mislio da će sačekati jutro. Verovatno je bilo dosadno u putu iz KŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 (edited) Malo ste strogi prema momcima, s obzirom na prvo kolo, dobro organizovanu defanzivu domaćina (praktično dvije linije ispred šesnaesterca) i da je vrućina bila nesnosna. Svidio mi se Asanov odnos prema defanzivnim zadacima + Zdjelar na sredini. Šteta što Sadikov šut nije završio u golu poslije onakvog slaloma a opet drago mi je zbog mladjanog Čole 🙂 Edited August 2, 2020 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Jadni žurnal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Danas u Pazaru takodje protiv tradicije. Od 6 gostovanja imamo samo 1 pobedu uz 4 remija. Ipak se nadam da cemo ih resiti lagano kao Krusevljane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Поповић - Милетић, Остојић, Витас, Урошевић - Здјелар, Натхо - Стевановић, Сума, Асано - Садик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnogo smo neozbiljna ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Čist ofsajd pre penala.Ne znam šta kaže nezavisna komisija... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Treba se skupiti u svlacionici za ovih 15ak minuta i zabiti 3 komada kao u prvom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 Koliko sam video, deluje da je bio ofsajd. Međutim, ne valja ovo ništa. E, moj, Savo, ekipa ti izgleda lošije nego proletos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jbt, dobiješ čist penal u prvom kolu i u drugom sude protiv tebe izmišljen, a mediji predstave kao da se sudi za Partizan.Dobrodošli u zemlju Srbiju 2020. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Op, op, prvi! Bravo mi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 (edited) Ovo je kriminal sta mi igramo. Em potpuno impotentni, em u svakoj utakmici dopustimo bar 3-4 ciste kontre protivniku. Dan mrmota, a Savo ne moze da se prilagodi tome. Edited August 5, 2020 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 Da bar neko napravi kompilaciju naših poteza i okači na jućub, da se smeje narod malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Ratatatatatata... Jaguar, majstorija. Lepa lopta i Sume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 Jeeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Dajte link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts