Doorn Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 19 hours ago, mrd said: Ovo otvorio jutros. Pun dim, bas prija. Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Uh! Cigar of the year 2018 https://www.cigaraficionado.com/top25cigar/e-p-carrillo-encore-majestic-2018 👍👍👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Ja cu ovo za vikend. Romeo Y Julieta Romeo No 1 i Joya de Nicaragua Cabinetta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Humidor u Van Dalen. Shop gdje kupujem cigare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Kubanci jesu dobri, ali kao sto sam na starom forumu pisao i kao sto je i moj tabakonist rekao, kod kubanca ces prije naici na fejl nego kod dominikanca ili nikaragvanca. Tako je i ova Romeo y Julieta Romeo No 1 jedan veliki fejl. Naravno ne mora da znaci da su sve takve, ali ja sam na jednu naletio. Pusio sam no2 i no3 i bili su dobri. Ovu nisam zavrsio. Nista nije valjala. Gasila se odmah na pocetku i nisam je uspjevao zadrzati da gori. Ukus joj je bio nekako, flat. Kad tako krene onda uzivanje postane neka vrsta rada, a to mi se ne svidja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinik Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 ... Pre neki dan navrati poznanik, i da se zahvali, da se revansira, donese 'Villiger 5 pack'. Bilo mi blam da kazem bilo sta, nije lik kriv. Em je potrosio pare, em me ... kaznio. Btw, sa Ro&Ju nikada nisam imao probleme, mada sam to kupovao u druga vremena. Ovde sam doziveo da me lik ponudi, iz reklo bi se originalne kutije (nije znalac), pa mu kazem - neko te je nasamario! Gde si ovo kupio? A on snuzdeno kaze - preko oglasa. Namnozilo se ovde tih valjatora fake robe, no ne mozes im doakati - salju samo 'expres postom' a kad stigne, gotovo je. A i jako skupo. Sve kao - 'doneto sa kube pre par dana ...' Ako je uteha - kupe ljudi i 'megacar' pa se prevare, a ne Ro&Ju cigaru. Ionako je piq.dim. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Joya me nikad nije izdala. Zelim vam ugodan vikend. Zivjeli 🥃💨 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 19, 2019 Author Share Posted July 19, 2019 6 minutes ago, Doorn said: Joya me nikad nije izdala. Zelim vam ugodan vikend. Zivjeli 🥃💨 Kakva je silver, jos nisam stigao. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 2 minutes ago, mrd said: Kakva je silver, jos nisam stigao. 🙂 Kao i svaka Joya. Uvjek dobra. 👌 https://www.cigaraficionado.com/ratings/detail/source/search/note_id/21171 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Dobro jutro ☕💨 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Danas sam kupio ovo pakovanje Alec Bradley cigara. Dobro ce mi doci na godisnjem odmoru. Cigaraficionado.com ih je jako dobro ocjenio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 30, 2019 Author Share Posted July 30, 2019 (edited) Navukao si me opet. Ja krenuo joyom, kad grof ulete. Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Edited July 30, 2019 by mrd gro u grof 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Sad imas dvije kutije Nikaragve. Od AJ Fernandez mogu da preporucim Enclave i New World. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 30, 2019 Author Share Posted July 30, 2019 11 hours ago, Doorn said: Sad imas dvije kutije Nikaragve. Od AJ Fernandez mogu da preporucim Enclave i New World. Nemo'opet sam se bacio u poroke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Evo ga Enclave in 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 30, 2019 Author Share Posted July 30, 2019 8 minutes ago, Doorn said: Evo ga Enclave in 😁 Jaoj sta mi napravi. Sad moram da idem po jagnjecu nogu i da je ispecem. Ima da se ugojim dok mi se ova druga 2 ukucana vrate. Ziveli. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 On 6/28/2019 at 8:12 PM, Doorn said: Humidor u Van Dalen. Shop gdje kupujem cigare. Lele! Ovde garant nema moljaca! Maman je krala tatin duvan za lulu i stavljala ga u ormane sa odecom....ako zatvorim oci jos uvek mogu da osetim taj fini miris.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Sinoc je bilo bas cool vece u The Cat Jazz & Cigar Bar u Rotterdamu. Ispusena je Gurkha Royal Challenge toro, a na poklon od gazde sam dobio pepeljaru. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted November 23, 2019 Author Share Posted November 23, 2019 Ove su baš ukusne.Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Hercegovacka skija - melem za dusu i pluca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted November 23, 2019 Author Share Posted November 23, 2019 Hercegovacka skija - melem za dusu i pluca. Mi pričali o tome ranije. :) Ova cigara je specifična, zbog ukusa kafe koji se oseća i u dimu i kad ližeš cigaru. Meni ova mnogo dobra i drugačija. Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Pauza ☕💨 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Cigar Aficionado Top 25 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Weekend smoke A.J. Fernandez Man O'War Virtue 💨 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 JDN Antano CT 💨👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Hajde @mrd da se prijavimo... https://www.cswcworld.com/page2.html https://www.nytimes.com/2019/10/29/sports/cigar-smoking-world-championship.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts