Xpert Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Hamilton dominantan. 1.2s ispred svih. Brutalno. Sainz sjajan. P3. Ocon odlican na P5. Ferrari tragikomedija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Karlooos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 11, 2020 Author Share Posted July 11, 2020 Auh kako je Hamilton izuo, 1,2 sekunde ispred drugoplasiranog! Mi smo sada vec sigurno top 3 ekipa, koljemo se sa RBR za najboljeg od ostalih iza Mercedesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Ferari je toliko los? Jbt sta je ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) 4 minutes ago, Miki28 said: Ferari je toliko los? Nije. Lošiji je! Edited July 11, 2020 by Duh sa sekirom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downforce Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Napisite poredak. Do 15 mesta ako smo toliko losi bili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Koliko se radujem ovim pocetnim uspesima Mclarena!! Mnogo draga ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) 2 minutes ago, Downforce said: Napisite poredak. Do 15 mesta ako smo toliko losi bili + Lec 11. Edited July 11, 2020 by nlavrnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Realno Perez je podbacio u Q1, inače bi bio ispred, tj. Magarići bi ostali u Q2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downforce Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Hvala ljudi. Nije to tako lose koliko izgleda. Auto je ocigledno raspad, tako da je to neka realna pozicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Pa hamilton je odvezao brze vreme po kisi nego Ferrari po suvom 😢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 1 hour ago, Radoye said: Auh kako je Hamilton izuo, 1,2 sekunde ispred drugoplasiranog! Mi smo sada vec sigurno top 3 ekipa, koljemo se sa RBR za najboljeg od ostalih iza Mercedesa. Nismo, Rejsing Pont je to, ali koliko ljudi nisu imali srece u ove dve nedelje to je strasno. Prvo ih prosle nedelje iskida SC i kazna, a sad kad su bukvalno dominirali i bili uz rame Red Bullu padne kisa i totalni fijasko. Ja se jedino jos nadam da su oni znajuci da ce trka biti po suvom ostavili podesavanja od petka dok su svi ostal pravili kompromis i da ce sutra bit brzi, ali odakle staruju dupli bodovi su nazalost maksimum. Umesto bar jednog podijuma i jos dva top 5 rezultata oni ce biti srecni ako budu imali tri rezultata u bodovima, a mnogo verovatnije samo 2. Ovo je po meni veci debakl od onog Hasovog u Australji pre dve godine. Ferari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Pa hamilton je odvezao brze vreme po kisi nego Ferrari po suvom [emoji22] Bole nas qratz, uzećemo dogodine. Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Hamilton je najveca antireklama formule 1 u njenoj istoriji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) Leclerc dobio +3 mesta kazne na startu. Krece sa P14. https://www.fia.com/sites/default/files/decision-document/2020 Styrian Grand Prix - Offence - Car 16 - impeding car 26.pdf Edited July 11, 2020 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 49 minutes ago, Laki John Terry said: Hamilton je najveca antireklama formule 1 u njenoj istoriji. LoL kolega, zbog cega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 15 minutes ago, Hamilton said: LoL kolega, zbog cega? Ne postoji segment njegove karijere i ponasanja koji mi ne izaziva mucninu. Moje misljenje, subjektivno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Meni je omiljeni vozac, sta su ti ‘ukusi’. Istina, sa pocetka karijere mi je mnogo drazi, ali ostao mi je drag kao vozac bez kompromisa a opet uravnotezen (ne kamikaza s jedne strane a ne ni placljivko sa druge strane). Izuzetno ga postujem. Pogotovo je teska izjava koju si dao, meni totalno neshvatljiva ali dobro. Valjda je Shunaher bio ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) Meni je Sumaher bio odvratan. Kao sto rekoh, u pitanju su subjektivni stavovi, nema frke ako se ne slazes 🙂 Edited July 11, 2020 by Laki John Terry 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Meni je Sumaher bio odvratan. Kao sto rekoh, u pitanju su subjektivni stavovi, nema frke ako se ne slazes [emoji846] Čisto iz radoznalosti, ko ti je ok?Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) 7 minutes ago, alberto.ascari said: Čisto iz radoznalosti, ko ti je ok? Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Moji idoli su bili Damon Hill i Juan Pablo Montoya 🙂 Pre njih Senna. U zadnje vreme sam navijao za Vettela ali nisam nikad bio njegov zagrizeni fan. Edited July 11, 2020 by Laki John Terry 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 11, 2020 Author Share Posted July 11, 2020 LEC dobio +3 kaznu zbog ometanja Kvjata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Kakav je ono robotizovani stalak sto dovozi pehare 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Iako je Hamilton pomalo antipatičan mora se poštovati njegova vožnja, isto kao i za Šumaherovo vreme. Gledam starije snimke (u doba kad sam kao klinjo mrzeo njega) i meni je jednostavno žao čoveka. On odvozi maestralno, preko limita, taj Ferari je u rukama Bogova, pobedi i onda kao da je odjednom sam i sam slavi sa ekipom. I onda kasnije mrze neke njegove izjave. Hamilton isto prolazi, i sva sreća da sam sad mnogo zreliji nego u doba Šumahera pa umem i pored toga što sam recimo Alonsovac da poštujem i cenim njegove vožnje. Ono je za divljenje. I svaka čast Luisu. Tako isto poštujem dobre vožnje Leklera i Ferštapena. I Fetela kad ima dane. Inače kapa dole Hamu za pol, ono je san snova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts