Jurgen Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 11 minutes ago, Don Laki Juan said: Nezvanično POKS je prešao cenzus posle ponovljenih izbora. Izvor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 11 minutes ago, Don Laki Juan said: Nezvanično POKS je prešao cenzus posle ponovljenih izbora. Već vidim kako parlament izglasava Vučića za monarha na preglog promene Ustava, uz suggest POKS😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 11 minutes ago, mare80 said: https://youtu.be/TH3M_3fOxqQ Da reaktiviramo inicijativu za uvodjenje smajlija koji se smeje i place u isto vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Svaka čast tim Zrenjanincima kako su ih navatali sa biračkim spiskom. A u izveštaju RIK "Nije bilo nepravilnosti" 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 6 minutes ago, RatzenStadt said: Da reaktiviramo inicijativu za uvodjenje smajlija koji se smeje i place u isto vreme. Lik napravio budalu od sebe na žalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 17 minutes ago, Jurgen said: Izvor? Ja vidim da to za sada tvrde samo POKS-ovci. Ja i dalje sumnjam u to jer bi bilo isuviše providno a ne bi bitno ništa promenilo jer je on 1/1 njegova marioneta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 24 minutes ago, Klotzen said: Ja vidim da to za sada tvrde samo POKS-ovci. Ja i dalje sumnjam u to jer bi bilo isuviše providno a ne bi bitno ništa promenilo jer je on 1/1 njegova marioneta. Da N1 je preneo izvor POKS 3.06. Inzenjering koji moze da se okarakterise kao gadost dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Ocekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 1, 2020 Author Share Posted July 1, 2020 I posle ucestvujte na takvim izborima. Opozicija jedino treba da krene sa ostrijim suprostavljanjem rezimu, pa i po cenu hapsenja. 90% glasova za POKS je doslo od raznoraznih preduzeca koje drzi SNS i kojima je naredjeno da glasaju za POKS. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) Namesteno 1/1. Ako se ispostavi kao tacno... Edited July 1, 2020 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Gledao nekog iz cesida na AJ Balkan. Klasicna slihtara i beskicmenjak kao Klacar, eto kaze nije bas lako formirati vladu kad imas 2/3 u parlamentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan 1. Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 1 minute ago, goldberg said: I posle ucestvujte na takvim izborima. Opozicija jedino treba da krene sa ostrijim suprostavljanjem rezimu, pa i po cenu hapsenja. 90% glasova za POKS je doslo od raznoraznih preduzeca koje drzi SNS i kojima je naredjeno da glasaju za POKS. Sta je uopste njihova poenta da im u skupstini sedi jedna monarhisticka stranka? Ako su vec pravili neku satelit stranku zasto su morali da prave cirkuzante iz POKS-a? Kao da zele namerno da prave jos veci cirkus i ruglo od skupstine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Mislim da se zaboravlja da je sns skupina neinteligentnih ljudi, tako da od poksa pametnije da smisle i ne mogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 5 minutes ago, Jonathan 1. said: Sta je uopste njihova poenta da im u skupstini sedi jedna monarhisticka stranka? Ako su vec pravili neku satelit stranku zasto su morali da prave cirkuzante iz POKS-a? Kao da zele namerno da prave jos veci cirkus i ruglo od skupstine. Pa ko drugi da predloži ustoličenje Vuleta? Mislim da je i poenta satelit stranke da bude što gluplja i što manja pretnja u nekoj budućnost, POKS bukvalno ima 0% šanse da preraste u bilo šta više od onoga što je sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 1, 2020 Author Share Posted July 1, 2020 Koja je razlika da li je monarhisticka, nacionalisticka ili proevropska. POKS je SNS. Zena koja je palila diplomu je bila clanica POKS u Novom Sadu i trazeno joj je da botuje za SNS. Predsednik POKS je u proslom mandatu skupstine sedeo u SNS. Sve te partije koje "hvale Vucica za sve dobro sto uradi" su filijale SNS, bilo da se radi o SRS, POKS, LDP, LSV, SMS, GDF. Svi znamo da se izbori kradu, postoje brojne zalbe (u periodu od 2000. do 2012. su postojale jedino zalbe na guranje novog Ustava Srbije) i sve te partije daju legitimet Vucicu, jedino mu jedni zameraju sto nije dovoljno desno ili levo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 47 minutes ago, JohnnyDragon said: Lik napravio budalu od sebe na žalost. Danas jeste... 🙂 No, doci ce dan valda kada ce nasa deca na situacije poput ove gledati sa podsmehom, nevericom i cudjenjem kako je sve ovo prolazilo i zasto nije bilo otpora...nadam se 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Radulovic kaze: Na 2 od 46 biračkih mesta koje smo kontrolisali, SNS je uspeo da u zapisnik ugura: - 200 listića u Batajnici, od čega je 105 za POKS za pola sata dok je kontrolor bio na terenu - 500 listića u Vranju - u 19h je bilo 305, a u 20h 800 - u selu uplašili kontrolora koji se povukao Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 POKS mi je zanimljiv fenomen iz jednog razloga... Svima je jasno da su 100% SNS projekat.... Medjutim...znam likove koji podrzavaju ovu ili onu stanku ma koliko mala bila i lose prosla na izborima...LDP,, one Vaciceve budale, UDS ,Metla itd,itd.... Ali bukvalno nisam nikada upoznao osobu koja podrzava POKS... znaci niti poznajem takvog,niti sam od prijatelja cuo da takva osoba postoji...😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) Ja ih nazalost znam podosta. Jedan od uticajnijih likova u toj novosadskoj bulumenti je iz mog sela. Najpre je uvukao gomilu likova u SPO dok je tamo bilo para i uticaja, pa je ista ta ekipa zajedno preletela u POKS. Edited July 1, 2020 by RatzenStadt Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) 13 minutes ago, mare80 said: POKS mi je zanimljiv fenomen iz jednog razloga... Svima je jasno da su 100% SNS projekat.... Medjutim...znam likove koji podrzavaju ovu ili onu stanku ma koliko mala bila i lose prosla na izborima...LDP,, one Vaciceve budale, UDS ,Metla itd,itd.... Ali bukvalno nisam nikada upoznao osobu koja podrzava POKS... znaci niti poznajem takvog,niti sam od prijatelja cuo da takva osoba postoji...😀 Prvo pitanje monarhije svakako ima u narodu vecu podrsku od tr posto. Kampanja POKS-a bila je jednodimenzionalna sa jasnom porukom za siroke narodne mase. Na taj nacin su bili blizu cenzusa. Radulovic izlaskom na izbore je racunicu POKS-a unistio te su ostali ispod cenzusa. Veceras je slaba kontrola izbornog procesa omogucila POKS-u reprezentativnost. Mada ova reprezentativnost je neligitimna posto je veceras bilo apsolutno kradje. Ljudi nemaju pojma koji su ljudi koji vode POKS. Istorijska izlaznost (najmanja izlaznost u istoriji) bila je vetar u ledja POKS-u da udje u parlament. Upitan da li će POKS biti četvrta stranka koja će ući u parlament, Glišić je rekao da je ta koalicija prema njihovim podacima ispod tri odsto, ali da ima još 13 biračkih mesta sa kojih se očekuju rezultati. Lista "Za kraljevinu Srbiju" ranije je saopštila da su prema 75 odsto obrađenog materijala, sa 234 biračka mesta gde su ponovljeni izbori, osvojili ukupno 3,06 odsto glasova. Glisic SNS. Edited July 1, 2020 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 54 minutes ago, mare80 said: POKS mi je zanimljiv fenomen iz jednog razloga... Svima je jasno da su 100% SNS projekat.... Medjutim...znam likove koji podrzavaju ovu ili onu stanku ma koliko mala bila i lose prosla na izborima...LDP,, one Vaciceve budale, UDS ,Metla itd,itd.... Ali bukvalno nisam nikada upoznao osobu koja podrzava POKS... znaci niti poznajem takvog,niti sam od prijatelja cuo da takva osoba postoji...😀 Lopovcina Jelic iz NS-a je vodja tu 🙂 taj sta radi majko mila i koliko dugo a bio spo. Verovatno je tu negde i Bokan,to je ta ekipa sljama. Sad su izmislili tu glupost za kralja...kupovali, davao im sns itd...realno ne bi uzeli 0.3% kakvih bre 3%. Ne mogu ni da zamislim sta ce se desavati kad ovi budu silazili sa vlasti a pre ili kasnije morace..poslednjih 30-35g ce pasti na njihova ledja bukvalno.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 2 hours ago, mare80 said: POKS mi je zanimljiv fenomen iz jednog razloga... Svima je jasno da su 100% SNS projekat.... Medjutim...znam likove koji podrzavaju ovu ili onu stanku ma koliko mala bila i lose prosla na izborima...LDP,, one Vaciceve budale, UDS ,Metla itd,itd.... Ali bukvalno nisam nikada upoznao osobu koja podrzava POKS... znaci niti poznajem takvog,niti sam od prijatelja cuo da takva osoba postoji...😀 Poznajem lika koji je član GO. Studirao sa mnom. Što je najgore, za pravnika, skroz ok lik bio na faksu. Studirao sam i sa jednom što je bila prošli put odmah do Milice Zavetnice. Ta je već druga priča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Meni je najjace sto je POKS u predizbornim spotovima konstantno koristio termin "drzava" a ne "kraljevina" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan 1. Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 (edited) Nisam bas ispratio do kraja, da li se POKS zalaze za vracanje Ace poliglote na presto ili planira da trazi preostale naslednike Obrenovica po Srbiji? PS. Ako bi se vratili Karadjordjevici Srbija moze da se proglasi kao Kraljevina Dvaju Aca, prvorodjenog i poslednjerodjenog, s tim sto bi poslednjerodjeni (Karadjordjevic) bio formalni monarh kao u Svedskoj ili Holandiji. Edited July 2, 2020 by Jonathan 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts