Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

maxbet je obican klikbait portal bez ikakvih informacija, samo u tekstu uoblice ono sto vec svi znamo, ne treba ih prenositi. zna se ko ima informacije, varlas, emiliano, rsb, ostali jedu govna kutlacom.

Edited by Haggard
  • Like 1
Posted

Mene strah da ne iskoči sutra gazda Čovke sa parolom: "NE DA(VI)MO ŠTIMCA!"
+ "neće nama kladionice i kafanice otimati igrače" ...

• Like 3
Posted
30 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

ojo je tu?

njemu je, koliko znam, istekao ugovor

Pa za "novinare" raznih clickbait portala jeste posto je "velika nauka" naci vesti oko Odza i njegovog ugovora. Tako ga cesto navode medju igracima u vestima gde predstavljaju moguci izgled Zvezdinog tima u sezoni 20/21.

Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Tu su Ojo, Kuridža (koji je ionako upotrebljiviji na 5 nego na 4), Reath, Đorđević kao opcija - sve i da nikog ne dovedemo za Štimcem sigurno neću plakati.

da nije tuzno bilo bi smesno.:default_coffee:

Posted
12 minutes ago, n4l1m said:

da nije tuzno bilo bi smesno.:default_coffee:

Misliš da bi nam ovaj Rejnolds rešio neki problem?

Njega je Štimara školovao u Beogradu za sve pare, a to mu je bila možda najbolja utakmica u El.

Posted

Ko je citao inervju Obradovica od pre neki dan sve je mogao da procita.

Stimac mu ne treba, jer ga on prihvata kao trecu opciju, a Stime to nece.

Cekace se da se vidi da li ce se obistiniti najave da se razvojna nece igrati, jer ce u tom slucaju biti hrpa igraca za male pare.

Dovesce se jos bar jedan igrac, a ako Kuz ne moze i centar.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, pavijan2 said:

Misliš da bi nam ovaj Rejnolds rešio neki problem?

Njega je Štimara školovao u Beogradu za sve pare, a to mu je bila možda najbolja utakmica u El.

di sam ja to spomenuo rejnoldsa?

ovo sto imamo na 4-5 je presmesno i za nivo evrocupa..

simonovic, mjk, simanic

nokko, kuzmic, reath

86% em matori i istroseni igraci, em ni u prajmu ne bi mogli da prismrde back opcijama el tima..

ne trazi niko 5-6 vrhunskih igraca, nit je to moguce, al ovde je samo jedan legit kosarkas, ovo ostalo sve restlovi(tm)

ajde da ih je 2-3, al ne moze 5 njih, missim moze, al onda nemojte da ocekujete rezultat.. 

pa raspali novica sam na ledjima moze da nose svu ovu trojicu sa pozicije 4..

sad ce simonovic od 35+ da nam pod starost izigrava startnu cetvrku, a back up mu mjk koji ni u prajmu tesko da je izlazio iz okvira aba kvaliteta, a tu je veciti talenat blokisa..

na 5 je legit nokko, al ako se bude koristio kao gist, izgledace 5 puta losije od njega, posto gist bar moze da pogodi sa poludistance i izdivlja nesto.. kuzmic koji 3 godine fakticki ne igra kosarku, i reath kao neko low cost resenje..

opet kaem, aj da su tu simonovic i reath, al sa jos jednim legit 4/5 igracem.. a ne i simonovic i mjk i borisa i kuzmic i reath.. ne da je mnogo restlova, nego previse..:default_coffee:

• Like 3
Posted
12 minutes ago, Sector said:

Po twitu sam pomislio da se vraca gazdin mali. 

Dok u pasosu ne vidim onaj grcki klub sem FMP-a i Zvezde znam da nije bludni sin u pitanju. :))

• Like 2
Posted (edited)
2 hours ago, 12Laki said:

Dok u pasosu ne vidim onaj grcki klub sem FMP-a i Zvezde znam da nije bludni sin u pitanju. :))

A Vošu si zaboravio ?😁

Edited by Uti
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...