Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Sector said:

Ono sto je pokazao u Milanu je gore od puvnjaka ali ajde, evo da vidimo sto i kako 😄

Bravo majstore

• Love 1
Posted
4 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

terry je turska

blackmon - italija

42% karijerni suter za 3...nije lose

mada mi je onaj jaylen kompletniji paket

Izrael (Hapoel) ... to za tursku je misterija.

Posted

mozda vagamo izmedju dva igraca, jedan iz turske, jedan iz italije.

ne verujem da je blackmon taj, suvise je slican profil kao lojd, samo losiji. mislim da ce se dovesti drugaciji igrac.

Posted
3 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said:

Kad se nisam sad slogirao, nikad necu 🙂

P.S. Mislio sam prvo da je ovo neka fotomontaza Chox Jr-a 🙂

pop-830x553.jpg

• Love 1
Posted

Vrlo je moguce da je ovaj Mak samo dimna zavesa. Slucajno sam dosao do informacije ds je neki drugi igrac u pitanju. Zadesio se na kafi sa covekom koji se krece u tim krugovima. Radi za jednu od ovih agencija. Kaze da on ima info da je neki drugi igrac u pitanju. Narqvno nije pomenuo ime, ali me ne bi iznenadilo da se radi o sasvim nekom trecem igracu u odnosu na ove sto ee pominju. Nekako gledajuci klipove, ovaj Mak mi nije u sasinom fazonu,mozda gresim ali ne bi imao razloga ovaj da laze, pogotovu jer nije rekao ime.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Posted (edited)

Sykes je dosao u milano na polusezoni ako se ne varam i bio ubedljivo najgori igrac,znam da sam se krstio svaku tekmu i bio u fazonu koja je ovo kombinacija...decko nema jednu vrlinu i dobro je ako nas je odbio,od svih igraca koji su povezivani sa nama ubedljivo najgori.

Edited by Czv95
  • Ha-ha 1
Posted

Sykes je stvarno bio uzas, gledao sam utakmice Milana i to nije licilo ni na sta. Sigurno da nije potpuni noob s obzirom da ga je Armani uzeo, ne rade tamo veverice, ali bas je los bio. 
Ok ako nas je odbio

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...