Kronostime Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 27 minutes ago, kokodakalo said: Sta je covek iz EU. Ostavlja slobodu izbora cak i kad su svetinje u pitanju. Uci vaskolika srbadijo od gospodina Slavise. Ja sam etalon evropejstva i tolerancije ovdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 dolazi nam volden definitivno. partizan upravo izbacio obavestenje da "volden odlazi uz obestecenje, prihvatio je ponudu drugog kluba koja je finansijski znatno veca". ovako ne bi pisali da u pitanju nije zvezda 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 2 minutes ago, Haggard said: dolazi nam volden definitivno. partizan upravo izbacio obavestenje da "volden odlazi uz obestecenje, prihvatio je ponudu drugog kluba koja je finansijski znatno veca". ovako ne bi pisali da u pitanju nije zvezda Ima li drugog izvora da dolazi bas u Zvezdu, ovo tvoje tumacenje mi malo tanko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 (edited) 1 minute ago, mmajstor said: Ima li drugog izvora da dolazi bas u Zvezdu, ovo tvoje tumacenje mi malo tanko... ma nema, nego je patkometrijski sroceno, da ide u virtus npr, ne verujem da bi pisali da ide "zbog znatno vecih primanja", valjda bi se podrazumevalo. a i pricalo se o njemu ovih dana. Edited June 27, 2020 by Haggard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 moraju da se operu svojim navijacima zasto prodaju igrace... pa eto, imaju mnooogo bolje ponude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 5 minutes ago, Haggard said: dolazi nam volden definitivno. partizan upravo izbacio obavestenje da "volden odlazi uz obestecenje, prihvatio je ponudu drugog kluba koja je finansijski znatno veca". ovako ne bi pisali da u pitanju nije zvezda Ne znam kako si zakljucio da to ima veze sa nama. Ako vec sudis po ovom saopstenju veruj bi da bi bilo mnogo ostrije da smo mi u pitanju. Tako da ne vidim razlog da se da se taj klub i taj igrac pominju ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Ima ova vest da napušta Partizan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 (edited) ok, videcemo, mozda sam se zatrcao bezveze sa zakljuckom evo javlja i nova da prelazi u zvezdu Edited June 27, 2020 by Haggard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 1 minute ago, Haggard said: ok, videcemo, mozda sam se zatrcao bezveze. Da se razumemo, nemam blage veze, ali kontam da bi bljuvali vatru da dolazi kod nas. Ovo meni deluje fino i umereno za njihove standarde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 javlja i emiliano, to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Isto tako ima i vest da Valensija nudi novi ugovor za Loyda 😞 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Najavio sam ovo za Voldena jos kada se potegla prica o Hallu Ovo je bilo ocekivano posto bukti na relaciji Ostoja-Trinki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Nepotrebno merenje patke...Ajd da je neki "mamojeb"...Nadam se da cemo preskociti, iz vise razloga... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Obeštećenje za Voldena pa, ako su im vrane mozak popile ... mislim na ove naše. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Just now, ZiS said: Nepotrebno merenje patke...Ajd da je neki "mamojeb"...Nadam se da cemo preskociti, iz vise razloga... Jos jedan honey sold 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Ok je Volden ali kao backup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Verujem da, ako dolazi, Walden dolazi na poziciju backup pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Zapravo pise da je Volden sam platio obestecenje. Meni je ovo malo cudno i dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Sad sam se cuo sa njegovim drugom. Kaze da je Kori prihvatio znatno manju platu samo da bi igrao EL. 22 2 19 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Just now, Vamos Laki said: Zapravo pise da je Volden sam platio obestecenje. Meni je ovo malo cudno i dalje. to "sam platio obestecenje" znaci da je dobio nesto vecu platu zbog tog obestecenja, tipa 400k umesto 350, jer je uracunato i obestecenje, pa onda kao sam platio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Potvrdili i na RSB u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Poslednji stranac koga bih uzeo Partizanu. Meni se on bas bas nije svidjao, al ajde. Nadam se da ima malcice vise od merenja patke inace smo vise njih pojacali nego nas 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Pa kod nas ce i biti back up. Evo i Rsb izbacio. To e to Srecan Volden svima koji slave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 9 minutes ago, Mile1 said: Najavio sam ovo za Voldena jos kada se potegla prica o Hallu Ovo je bilo ocekivano posto bukti na relaciji Ostoja-Trinki +1 samo mi nije jasno ovo da je platio kao tu klauzulu, posto vecini igraca tamo kasne plate i to debeli, da nije mogao da izboksuje raskid bez obestecenja isl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 12 minutes ago, Haggard said: javlja i emiliano, to je to. Onda prastaj kolega, izvinjavam ti se, nadam se da ne zameras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts