Borky Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Issey said: I mi stvarno nemamo bolje krilo od ovog Ilića? Ja sam iznenadjen kako uopste imamo dovoljan broj igraca koliko su degradirali ovaj sport kod nas.
Four Elements Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Issey said: I mi stvarno nemamo bolje krilo od ovog Ilića? Ni od ovog a ni od onog drugog 😄
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hrabra igra, bore se koliko mogu, ali nema kvaliteta za igru protiv Nemaca. Makar igraju najbolje što mogu i na tome im hvala. 3
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, Stiletto said: Hrabra igra, bore se koliko mogu, ali nema kvaliteta za igru protiv Nemaca. Makar igraju najbolje što mogu i na tome im hvala. Apsolutno. Šta god da urade, hustle je za pohvalu... 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne pamtim da je muska rukometna reprezentacija igrala bolje. Dobar ovaj Gonzales. Mnogo bolji od Djerone. 1
Borky Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako god zavrsi svaka cast momcima i zahvalnost za dobru utakmicu. 2
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nije što je moj Valjevac ali Gagi Pešmalbek je srca i duša tima, elitna odbrana i hasl u oba pravca od prvog dana dolaska. Ajmo bre momci, možemo! 3
Borky Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Issey said: Bukvalno, poklon isključenje... Nisu znali gdje udaraju i ovi su samo cekali bilo sta da dosude sedmerac i iskljucenje a njima bukvalno dali dozvolu za ubistvo al nije da nismo navikli sve prosle godine. 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gislanson da puši kurac. Sasrali su se do gaća. Ajde Bože daj nam ovo večeras.
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Raul Gonzales jedan doktor rukometa. I ne sme se dirati 5 godina minimum Edited 2 hours ago by Molina23 1
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Molina23 said: Raul Gonzales jedan doktor rukometa. I ne sme se dirati 5 godina minimum Dati čoveku koliko traži... Ludilo od utakmice. Drugo poluvreme najbolje bar otkad ja pratim... 1
Elias Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Dzo23 said: Jel on uzeo s Vardarom lš? Uzeo 2017! 1
Recommended Posts