Four Elements Posted April 15 Posted April 15 Pa svi igraci su vrlo dobri, i na reprezentativnom a i na klupskom nivou. Nedovoljno naravno za osvajanje nekog trofeja ali da se bude konkurentan u Evropi i dominantan u domacici apsolutno da. Ne znam ovog Izraelca jedino ali s obzirom da igra na najbitnijoj poziciji i da je u dobrim godinama cenim da je dobar. Moglo se ocekivati ovako nesto kada je selektor preuzeo Partizan, nije planirao da se suklja po domacem prvenstvu samo nego da imaju sanse i sire.
Stiletto Posted April 15 Posted April 15 Vrede. Vrede i te kako. Plus Raul Gonzales kao novi trener. A objašnjenje je lako kad se vidi da je predsednik kluba Firerov batinaš Vlada Mandić. 1 1
McLeod Posted April 15 Posted April 15 I ovi Grobari, umesto da budu zahvalni sto im je Vucic podario da budu sampioni u nekom sportu oni tako. 😄
crni96 Posted Thursday at 05:16 AM Posted Thursday at 05:16 AM Večeras od 18h dočekujemo Mađare u 1. utakmici kvala za SP. 🙂
Stiletto Posted Thursday at 05:43 PM Posted Thursday at 05:43 PM Pobeda Srbije, ali samo dva gola prednosti, a vodili su i sedam. Maltene celu utakmicu vukla ista postava, pocrkali od umora pri kraju. Revanš u Mađarskoj u nedelju.
Perkos2 Posted Thursday at 08:02 PM Posted Thursday at 08:02 PM Možda je i bolje da nije više razlike, nema kalkulacija i čuvanja tezultata nego na pobedu u Mađarskoj
Molina23 Posted Thursday at 10:09 PM Posted Thursday at 10:09 PM (edited) Pustio meč od poluvremena, video onaj govnjivi transparent, postavljen da ga 60 min gledaš kao ikonu i ugasio iz momenta. Jebao vas žvalavi vođa i njegovo prekodrinsko krimi krme Mandić koji je prisvojio i reprezentaciju i rukomet kao svoje vlasništvo. Budala sam što sam uopšte verovao u igrače, pičkice koje služe okupatorski kartel avgusta '45-e, aufiderzen. Edited Thursday at 10:10 PM by Molina23 1
Perkos2 Posted Thursday at 10:43 PM Posted Thursday at 10:43 PM Pre neki dan na areni prenose neke klince koji igraju ono mini mundijal, valjda stadion bežanije i ns udarnom mestu ta ista poruka, znam da smo vodili i 10:0 ali još nisam video da smo ikog pobedili.
Drug Crni Posted Friday at 06:29 PM Posted Friday at 06:29 PM 20 hours ago, Molina23 said: video onaj govnjivi transparent, Ja gledao samo prvo poluvreme i priznajem da ga nisam detektovao. Koji tačno?
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jel moguce da nemamo vise bekova koji mogu da prave razliku i uzmu sut sa 9m?
RatzenStadt Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Festival sedmeraca 🤣 Pravila su mi jos konfuznija sad. Nije da vec nisu bila nejasno... Brv momci!
Perkos2 Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Bravo za rukometape, nema previše kvaliteta ali velika borba i zaslužejo idu na SP, smirenost i sigurnost Raula Gonzalesa donela je prevagu u ovom dvomeču.
Milko Miller Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Nije mala stvar izbaciti Madjare za odlazak na Svetsko prvenstvo, pogotovo jer smo ispustili dobre prilike sada na kraju a tek u Nisu da prolazimo sa manjom dramom.
crni96 Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Fin posao smo napravili. Doće i naše prvenstvo gdje ćemo iznenadit s nekom završnicom, polako samo 😄
Recommended Posts