Borky Posted January 17 Posted January 17 9 minutes ago, Issey said: I mi stvarno nemamo bolje krilo od ovog Ilića? Ja sam iznenadjen kako uopste imamo dovoljan broj igraca koliko su degradirali ovaj sport kod nas.
Four Elements Posted January 17 Posted January 17 14 minutes ago, Issey said: I mi stvarno nemamo bolje krilo od ovog Ilića? Ni od ovog a ni od onog drugog 😄
Stiletto Posted January 17 Posted January 17 Hrabra igra, bore se koliko mogu, ali nema kvaliteta za igru protiv Nemaca. Makar igraju najbolje što mogu i na tome im hvala. 3
Issey Posted January 17 Posted January 17 25 minutes ago, Stiletto said: Hrabra igra, bore se koliko mogu, ali nema kvaliteta za igru protiv Nemaca. Makar igraju najbolje što mogu i na tome im hvala. Apsolutno. Šta god da urade, hustle je za pohvalu... 1
Dzo23 Posted January 17 Posted January 17 Ne pamtim da je muska rukometna reprezentacija igrala bolje. Dobar ovaj Gonzales. Mnogo bolji od Djerone. 1
Borky Posted January 17 Posted January 17 Kako god zavrsi svaka cast momcima i zahvalnost za dobru utakmicu. 2
Molina23 Posted January 17 Posted January 17 Nije što je moj Valjevac ali Gagi Pešmalbek je srca i duša tima, elitna odbrana i hasl u oba pravca od prvog dana dolaska. Ajmo bre momci, možemo! 3
Borky Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, Issey said: Bukvalno, poklon isključenje... Nisu znali gdje udaraju i ovi su samo cekali bilo sta da dosude sedmerac i iskljucenje a njima bukvalno dali dozvolu za ubistvo al nije da nismo navikli sve prosle godine. 1
Molina23 Posted January 17 Posted January 17 Gislanson da puši kurac. Sasrali su se do gaća. Ajde Bože daj nam ovo večeras.
Molina23 Posted January 17 Posted January 17 (edited) Raul Gonzales jedan doktor rukometa. I ne sme se dirati 5 godina minimum Edited January 17 by Molina23 1
Issey Posted January 17 Posted January 17 2 minutes ago, Molina23 said: Raul Gonzales jedan doktor rukometa. I ne sme se dirati 5 godina minimum Dati čoveku koliko traži... Ludilo od utakmice. Drugo poluvreme najbolje bar otkad ja pratim... 1
Elias Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, Dzo23 said: Jel on uzeo s Vardarom lš? Uzeo 2017! 1
Recommended Posts