Drug Crni Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Meni je taj Uniqlo nista posebno..kvalitet mozda nije los,ali vizuelno mi je..meh..bio i ostao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 13, 2019 Author Share Posted May 13, 2019 I ja sam sad videla, prosto mi je neverovatno da je dao dozvolu za ovu odvratnu boju, ali imao je vec takvu slicnu boju kod najka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Fed ce dobiti pare da nosi ali ko ce da kupi ovo da bi nosio?! Bas je gadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 13, 2019 Author Share Posted May 13, 2019 Niko i ne moze da kupi uniqlo, cak i da hoce, jer im je mreza ocajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Za ovu kolekciju i nije steta 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 (edited) Francuska je jedna od retkih zemalja gde Uniqlo ima dosta prodavnica i moze se reci da je popularan - pre svega jer je jeftin. Ovde se probio i i dalje je napoznatiji po perjanim jaknama koje su super lagane i lepo krojene i jeftine (oko 50 eura ), takodje po pantalonama i farmerkama (kostaju oko 20-30 eura) dobro su krojene uglavnom, imaju dosta dobar kvalitet dzempera a dobri su i vise od toga po vesu, majicama, helankama i slicno heatec koje su tople do bola, zimi spasavaju, one nisu toliko dz (15-20e) ali preporucujem. Sve u svemu vazi za marku koja ima odlican kvalitet/cena odnos, ali daleko od toga da je fensi firma, ali vazi za ok, u radnjama (u parizu ih ima mislim 5 velikih) je uvek guzva Edited May 13, 2019 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 13, 2019 Author Share Posted May 13, 2019 Pa kakve koristi od 5 prodavnica u Parizu kad ima ocajnu online mrezu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 https://twitter.com/lu_tenis/status/1128026842953388032 Ne znam je li mu ovo izjava povodom ranije ili sadašnje opreme ali svakako stoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 On je to rekao za nike eksplicitno, sad skoro sam negde procitala, ne verujem da se varam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 28 minutes ago, Boxy said: Pa kakve koristi od 5 prodavnica u Parizu kad ima ocajnu online mrezu? Ne znam koja im je logika sto se tice prodaje, oni su odavno broj 1 u Japanu a evropu su poceli prakticno sa Novakom da "osvajaju" i otvaraju prodavnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 13, 2019 Author Share Posted May 13, 2019 On je to rekao za nike eksplicitno, sad skoro sam negde procitala, ne verujem da se varam Nije rekao za nike, rekao je uopsteno, ro je intervju od pre 2,3 meseca.Tako da, varas se, kao i obicno kad je on u pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 evo, to su te opreme, boja lici na ovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Nebo i zemlja razlika Nike i Uniqlo. Ovde izgleda super. Kad mu vidim one Uniqlo majice sa kragnom (groznom) izgleda kao rekreativac iz starackog doma. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 Ova gornja za uso je krs, tada mi je bila ocajna, sad mi je ocajna. A i ovaj braon sorc mi je ocaj, ne volim tu boju nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Ova boja jedino valja za neko Vulinovo "vojno" odelo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 15 hours ago, Boxy said: Nije rekao za nike, rekao je uopsteno, ro je intervju od pre 2,3 meseca. Tako da, varas se, kao i obicno kad je on u pitanju... May be may be ali : https://www.essentiallysports.com/roger-federer-speaks-out-on-the-nike-logo-dispute/ a tekst je o njegovoj svadji sa Nike i o logu i kad on kaze : "They want to make it look too much like a modern tennis shirt that is completely wrong, in terms of designs. Like a truck drove over ..." pa posle toga "" ... I don’t have to wear tracksuits anymore. I don’t have to wear all these things. It’s nice to finally look good sometimes, you know?” Meni zvuci logicno da zakljucim da to kaze za Nike a li sigurno ga Boxy bolje poznaje u dusu i srce i glavu tako da jes Boxy kad je on u pitanju ti si uvek u pravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 Taj sajt je preneo njegov intervju, koji je on dao zajedno sa Adamom Scotom i nije pricao o najku, nego je pricao uopsteno. A sto se tice tog drugog citata, misli na trenerku jer tracksuit je trenerka a ne odelo koje je pregazeno truckom I ako pogledas, on sad na konferencijama za stampu uglavnom fura neku sportsku eleganciju, retko kad je u trenerci... I jesam u pravu, ja ne dolazim na Djokovicevu fan temu da ubedjujem njegove fanove kako ja znam bolje od njih, ali na ovoj temi to mogu da tvrdim, jer znam najbolje i sve pratim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 ovako cak i ne izgleda lose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Pa ne. Mene nerviraju one majice koje imaju kragnu. Ovo moze da prodje. Po meni naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Kažem ja, to je gledljivija varijanta, posebno iz ovog ugla kad te pruge sa strane mogu da se ignorišu. Doduše tu su i dalje patike ali šta da se radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 Ne znam da li ce biti te patike, nisam videla nigde. Ali meni patike ne smetaju, idu mi skroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 16, 2019 Author Share Posted May 16, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 16, 2019 Author Share Posted May 16, 2019 hahahah ovo mi je jos bolje, hashtag #rollercoasterer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 18, 2019 Author Share Posted May 18, 2019 ali Barilla koja odgovara sa mazie grille a te, Rogerer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 20, 2019 Author Share Posted May 20, 2019 skroz uziva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts