Prijatelj Mitar Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Alal vera, momci! Mnogo smo psiholoski jaki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 najjace su ove cestitke iz vrha, minut nakon osvajanja necega, a ne znaju ni za sebe u kojoj se drzavi nalaze, a poslednji put nesto uplatili za taj sport pre 10 godina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Just now, Borko said: Da li je realno da ova govna čitaju diktatorovu "cestitku" puna dva minuta A i njega ko jebe.... Ovi momci treba da budu u prvom planu, sve ostalo je trivijalno i beznačajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 3 minutes ago, Borko said: Da li je realno da ova govna čitaju diktatorovu "cestitku" puna dva minuta Normalno je u zarobljenoj zemlji kao što je naša. Mora sekta sve da pokvari... Ne treba ih ni pominjati o ovim momentima sreće... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Kod nas posle Anastasijevića i Kovačevića, mama Karabatića... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Bravo, momci! 💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 MVP Uroš. Još jednom bravo majstore. A nagrada za MVP-ja izgleda ko stalak sa flajerima za letovanje 😀 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Svaka im cast! Igracima, a i Kovacu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Karakter, kvalitet i motiv da budu najbolji! Bravo za momke i Kovaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Kam dodela bronze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Just now, dali_man said: Kam dodela bronze? Juce posle meca za 3. mesto su dodeljene bronzane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Sjajno, kapa dole za momke i Kovača ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Glupost. U svakom slucaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Baš su mi slatki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Samo da nekako odemo na OI 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Valjda su u grupi sa FRA i SLO za OI kvale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 1 minute ago, GlennGould said: Valjda su u grupi sa FRA i SLO za OI kvale... Nije sigurno. Prave se dve grupe po 4, a po rejtingu će se sastaviti kada izaće nova lista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Kako neobicno. Time flies. Bobu znam jos pre vremena odlaska u Vojvodinu i stvaranja one cuvene ekipe. Izrazito pametan igrac je bio i postao je odlican trener. Moze da se kaze da je srpska odbojka vec trideset godina sa malim oscilacijama vrhunska. Meni najlepsi sport! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 I ja sam voleo da ih gledam 90’... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Nešto sa Grbićem očigledno nije išlo, sada ispada pravi potez dovodjenje Kovača. Čestitke momcima! Verujem da je Boričiću srce puno, obe seniorske ekipe šampioni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Ова будалетина из студија РТС-а управо рече Слободан Боба Ковачевић. Исусе Христе. Одакле више ваде људе који немају појма ни о чему? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 (edited) 10 minutes ago, GlennGould said: I ja sam voleo da ih gledam 90’... Druga polovina osamdesetih ovde 😂 I (polu)aktivno igranje. Kao dinosaurus medju ovom decom. Zanimljivosti radi. Ovaj “mali” Urnaut je polubrat cuvenog Andreja Urnauta koji je igrao korektora za tim SFRJ i iz cuvene su odbojkaske loze. Salu na stranu, izuzetan sport odlicno prilagodnjen balkanskim fizikalijama. Edited September 29, 2019 by Plavi Golub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 6 minutes ago, Lineker said: Nešto sa Grbićem očigledno nije išlo, sada ispada pravi potez dovodjenje Kovača. Čestitke momcima! Verujem da je Boričiću srce puno, obe seniorske ekipe šampioni. Grbicev temperament je drugaciji, Kovac ume i da podvikne, uvek je ozbiljan, uliva poverenje svojim stavom. Samo je malo "tweak-ovao" ekipu koju je nasledio, ima ovde malo i Nikolinog pecata. Jaka je konkurencija u odbojci, to je jedan od najmasovnijih sportova, a mi imamo kontinuitet i sistem koji funkcionise. Treba samo malo para da bi nasa odbojka bila jos bolja, to su smesni novci u odnosu na fudbal pa i kosarku, a posto nas ovih dana cekaju slikanje i prijem, ne verujem da ce populista propustiti priliku da to obeca. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 15 minutes ago, Plavi Golub said: Druga polovina osamdesetih ovde 😂 I (polu)aktivno igranje. Kao dinosaurus medju ovom decom. Zanimljivosti radi. Ovaj “mali” Urnaut je polubrat cuvenog Andreja Urnauta koji je igrao korektora za tim SFRJ i iz cuvene su odbojkaske loze. Salu na stranu, izuzetan sport odlicno prilagodnjen balkanskim fizikalijama. Verovatno smo tu negde Sport mi je oduvek bio gotivan - mada sam ga upražnjavo isključivo na plaži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 (edited) Sad pogledah gde su sada, citala sam da je Boricic u CEV, ali on i Sloba Milosevic (ne Zloba) su svih onih i ovih godina drzali politicare dovoljno daleko. Imalli smo strucne i kulturne ljude u savezima. https://www.cev.eu/CEV-Area/President.aspx Edited September 29, 2019 by Plavi Golub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts