Boxy Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 ATP ne drzi slemove, normalno da ce to da napise Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 28, 2022 Author Share Posted February 28, 2022 ne znam sto se bunis, ovim je Fed na 2. mesti na GOAT listi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Fed je The GOAT, ostali goatovi nek se poredjaju kako hoce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 (edited) Videh danas "GOAT"-ove cipele, cena prava sitnica Ove bez duboke mi se bas svidele ali nemaju broj 41 😖 Edited February 28, 2022 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Ja u Italiji uglavnom samo zavirim u prodavnicu cipela, pitam s vrata imaju li 41 ili 42 i produžim dalje, nema svrhe gubiti vreme pred izlozima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Italija i 41,42, to su za njih dzinovi, pogresna zemlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Svitolina nece da igra protiv Ruskinja, dok one ne pocnu da igraju kao neutralne igracice, bez obelezja zemlje. Mi smo prosli kroz to, nasi sportisti su prosli kroz to i meni se to ne svidja, ne mogu sportisti, posebno pojedinacni sport, biti krivi i kaznjavani zbog ludaka na vlasti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 A s kojom Ruskinjom je trebalo da igra? 6 minutes ago, Boxy said: Mi smo prosli kroz to, nasi sportisti su prosli kroz to i meni se to ne svidja, ne mogu sportisti, posebno pojedinacni sport, biti krivi i kaznjavani zbog ludaka na vlasti. Upravo tako. A Svitolinino je pravo da odbije da izađe na teren i preda meč ruskoj igračici, mada kad arapski teniser to uradi protiv Izraelca, nikom ne pada na pamet da ga podrži. Neko u odgovoru na njen tvit tagovao Azarenku i Simonu Halep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 14 minutes ago, alcesta said: Ja u Italiji uglavnom samo zavirim u prodavnicu cipela, pitam s vrata imaju li 41 ili 42 i produžim dalje, nema svrhe gubiti vreme pred izlozima Au sapatnice moja draga Ja isto tako, ne gledam uopste modele da ne bih patila posle jer mi se nesto svidelo, a nema moj broj, nego gledam sta ima br 41 pa onda od toga izaberem nesto Za garderobu isto tako... Sve je uglavnom namenjeno niskim sicusnim zenicam, ako nadjes veci broj onda je to opet za nisku ali punacku zenu 😟muke moje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Just now, alcesta said: A s kojom Ruskinjom je trebalo da igra? Upravo tako. A Svitolinino je pravo da odbije da izađe na teren i preda meč ruskoj igračici, mada kad arapski teniser to uradi protiv Izraelca, nikom ne pada na pamet da ga podrži. Neko u odgovoru na njen tvit tagovao Azarenku i Simonu Halep Sa Potapovom. Prvo je rekla da ce sve sto zaradi da da u humanitarne svrhe, iako se tada vec znao zreb, a sad ovako nesto izjavljuje. Njeno je pravo da odbije da igra, ali mi je preteran ovakav zahtev, a da ne pricam da ruski teniseri i teniserke nisu bas ostali nemi na sva desavanja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 ako je neko do sad reagovao to su ruski teniseri i teniserke. sve mi ovo lici na histeriju prema nekome ko uopste nije kriv .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Gospodja Monfis me sa ovim bas razocarala... Mislim nije da sam je i pre gotivila nesto narocito. Sta je kriv bilo koji ruski sportista za ovo sto budala radi? Nit ga podrzavaju nit ga migu zaustaviti. Ako cemo tako gledati jedni na druge, ko odakle dolazi, koje vere i boje koze je onda smo ga ugasili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Najbolji joj je treći pasus gde kaže da ne krivi ruske tenisere, koji su Ukrajince podržali, ali da im se ipak ne dozvoli da igraju pod svojim obeležjima Nego mi nije jasan ovaj početak, "we Ukrainian players", to implicira da nije jedina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 A Halep je greskom tagovana, jer taj ne zna bas najbolje, ali Azarenka nije, jer ona je napisala ruskim i beloruskim igracicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Just now, Boxy said: A Halep je greskom tagovana Da, zbog nje sam i napisala, to su ti što ne znaju ni gde je šta u Evropi ali bi da kazne sve istočnjake đuture ako može, ionako su svi isti Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 nesto se ne secam empatije i podrske prema srpskim sportistima,teniserima ,teniserkama tokom bombardovanja ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 8 minutes ago, alcesta said: Da, zbog nje sam i napisala, to su ti što ne znaju ni gde je šta u Evropi ali bi da kazne sve istočnjake đuture ako može, ionako su svi isti Bas to, njima je sve to isto, tamo neki istok Evrope Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 7 minutes ago, vanjabarsa said: nesto se ne secam empatije i podrske prema srpskim sportistima,teniserima ,teniserkama tokom bombardovanja ..... Osim Zimonjića i ne sećam se nekog našeg tenisera da je u to vreme bio aktuelan. A i sasvim je drugačije bilo bez društvenih mreža, plus je tada empatija bila uglavnom na strani Kosova, a Srbi su bili negativci. Mislim da se uopšte ne može porediti. Sećam se naših sportista u stranim klubovima koji su digli glas protiv bombardovanja koliko su mogli, ali baš da je nešto bilo vezano za tenis ne pamtim, možda i zato što nije SRJ imala viđenijih tenisera tada u svetskim okvirima, Zimonjić se nije još probio, malo se i znalo za njega. Mislim da Jelena Dokić nije igrala za nas u to vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 (edited) Quote A i sasvim je drugačije bilo bez društvenih mreža, plus je tada empatija bila uglavnom na strani Kosova, a Srbi su bili negativci. Mislim da se uopšte ne može porediti. samo uporedjuejm podrsku sportistima koji nemaju veze sa drzavnicima i njihovim odlukama. a secam se neke price zimonjiceve oko viza i problema putovanja .... a na proteste protiv bombardovanja srbije me je mama vodila kod nas kad su srpski sportisti bili na celu . imam i negde slike Edited February 28, 2022 by vanjabarsa 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Na sk2 trenutno igraju Tormo i Rahimova, kod Rahimove nema zastave na grafici, ali mislim da sam videla da na semaforu stoji RUS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 28, 2022 Author Share Posted February 28, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 1 hour ago, vanjabarsa said: samo uporedjuejm podrsku sportistima koji nemaju veze sa drzavnicima i njihovim odlukama. a secam se neke price zimonjiceve oko viza i problema putovanja .... a na proteste protiv bombardovanja srbije me je mama vodila kod nas kad su srpski sportisti bili na celu . imam i negde slike Da, ja se sećam najviše košarkaša da su učestvovali u takvim protestima kao ovo na slici, a bilo je i fudbalera i odbojkaša, sigurno i dosta drugih sportova koje ne pamtim... Nije Zimonjić bio jedini s tim problemima, to su svi naši ljudi tada doživljavali kad su morali da putuju, čak je pre bombardovanja bilo i gore, za vreme sankcija. Ne volim ni da se prisećam nekih trauma vezanih za konzulat Italije. 20 minutes ago, wwww said: Znači to je taj zahtev ukrajinskih teniserki. Baš me zanima je li i ATP dobio nešto slično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 28, 2022 Author Share Posted February 28, 2022 (edited) Edited February 28, 2022 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Quote Da, ja se sećam najviše košarkaša da su učestvovali u takvim protestima kao ovo na slici, a bilo je i fudbalera i odbojkaša, sigurno i dosta drugih sportova koje ne pamtim... mijatovic je sa porodicom u madridu predvodio proteste .... secam se kao da je juce bilo i objasnjenja maminih sta se desava i poziva familija iz srbije .... grozna secanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 28, 2022 Author Share Posted February 28, 2022 dakle: Novak ne igra zbog vakcine, Medvedeva i Rubljova banovati zbog rata, Zvereva zbog ponasanja, Tsitsipas mozda jos kuburi s rukom (izgleda jos nije instalirao onu Rafinu aplikaciju o tome kako se izbegavaju povrede ) i eto Nadala na #1 - da popuni i tu rupu u cv-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts