Zvezdinho Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Madjijo ima PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 10 minutes ago, Magia said: 4 igraca sam imao prosle godine 😄 Bam-Konjusar-Levert-Ish Levert-Ingram moze muski da iznese sezonu ako naprave taj korak, levert je krenuo prosle sezone pa jbg.. Konjusar ce od sjaja do ocaja od 2p2r i 10 minuta do blizu dd sa 3/4 banane. Mozda si trebao jos nekog C kao osiguranje Mcgee tako nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 35 minutes ago, Contador54 said: PG Lowry, Dinwiddie, Carsen Edwards SG Fournier, THJ SF Matthews, Caboclo PF Siakam, Randle, Kurucs C DAJ, McGee Hit or miss, tako mi deluje. Ne znam koliko je realno da Siakam nastavi da unapređuje svoju igru onolikom brzinon, kao poslednje 2 sezone. Ne deluje mi da ima toliko talenta u sebi, pa sam zato ipak išao sa Collins-om, jer je on siguran DD + će on i Trae biti među 3 niski-visoki dua u celoj ligi. Ali videćemo. Randle-a bih uzeo, da ga nisi zgrabio pred nosom. Lowry-ju ne verujem ništa, zato sam radije rizikovao sa CP3, a DAJ bi možda i uzeo, ali nešto mi govori da je vreme da Gordon eksplodira ove sezone. Dinwiddie teško da će doċi do minuta i uloge kao prošle godine, dok ostali svi mogu biti starteri, sem Edwards-a, i verovatno Bruno-a i Kurucs-a. No videćemo, za sad mi deluje kao što rekoh na startu, sve je moguće. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Rubio, Delon wright Lavine, Bogi Lebronz, Oubre JJJ, Clarke (mem) Bamba, Leonard, Kaminsky IR: Klay, dakle imam i 1 slobodno mesto Najzalije mi Parkera, Satoa i Isha, tim redosledom, svi odose malo pred moj pik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Rose vec dobio IR a zdrav je, lepo lepo malerise me bagra sa ESPN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 2 minutes ago, nlavrnja said: Rubio, Delon wright Lavine, Bogi Lebronz, Oubre JJJ, Clarke (mem) Bamba, Leonard, Kaminsky IR: Klay, dakle imam i 1 slobodno mesto Najzalije mi Parkera, Satoa i Isha, tim redosledom, svi odose malo pred moj pik. Imas PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Ima i meni Dedmon, a igrace prvo kolo. Zato Kuzmi koji propusta par nedelja stoji DTD. Glupi Espn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Mom timu je potreban jedan dobar lekar. Bice ozbiljan podvig sa Bukerom i Lavom. Bukera nisam mogao ispustiti sa 31. runde, dok sam sa Lavom isao na sve ili nista. Preozbiljan DD igrac za mesto broj 50. Plus je savrseno kompatibilan sa Simonsom sa defanzivnim skokovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Tvvoja ekipa Grofa divna mesavina mlade i staklene ekipe. Dosta upitnika pogotovo kod Hayesa na 170 mesto a njegov konkurent Okafor 240 bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 @Xpert Ima li tvoj co-owner dozvolu da odgovara na trejd ponude, ili moram tebi da se obratim? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Samo da se izbegnu povrede i PO bi trebalo da bude siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Just now, Wook said: @Xpert Ima li tvoj co-owner dozvolu da odgovara na trejd ponude, ili moram tebi da se obratim? Ekspert otisao da spava, radi covek sutra, zadovoljan draftom i ako sam ne nzma kako zabagovao kod Janga.Imali smo konekciju Skajpom.Salji slobodno meni, bas me interesuje sta ces da ponudis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Just now, Zvezdinho said: Ekspert otisao da spava, radi covek sutra, zadovoljan draftom i ako sam ne nzma kako zabagovao kod Janga.Imali smo konekciju Skajpom.Salji slobodno meni, bas me interesuje sta ces da ponudis Videće, nije žurba. Ako tvoj gazda kaže da imaš dozvolu da sklapaš trejdove, pregovaraćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 (edited) Iskreno nismo bas zainteresovani. Zadovoljni smo draftom, al ti ako ti se svidja nesto posalji. Edited October 20, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Tvvoja ekipa Grofa divna mesavina mlade i staklene ekipe. Dosta upitnika pogotovo kod Hayesa na 170 mesto a njegov konkurent Okafor 240 bio. Ma videcemo za Hejza, mogu da ga istrpim neko vreme, ako dodje do povredjivanja nekih igraca, onda ce da leti van. Previse je staklena ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 1 minute ago, Zvezdinho said: Iskreno nismo bas zainteresovani. Zadovoljni smo draftom, al ti ako ti se svidja nesto posalji. Nisam se tebi obratio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Gledam malo ekipe... Wuk standardno nakupio drvnu gradju... Dipo poceo da trenira 5 na 5, bio @Wook si brzo jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Budi siguran da Xpert nece odraditi nikakav trejd bez dogovora , to ti je valjda jasno. I vec smo pricali o igracima koji imaju 2 meca u 1/8, povredjenim igracima i igracima sa load managmentom, cisto da znas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Sta cuvari vatre misle o mojoj debitantskoj ekipi u C ligi? Ne znam sta da mislim pa reko da vidim sta ce iskusniji da kazu. Fox/J.Murray/Augustin Lou/J.Harris/ Bridges/Winslow Collins/Aminu Jokic/Adams/Adebayo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Just now, Igor028 said: Sta cuvari vatre misle o mojoj debitantskoj ekipi u C ligi? Ne znam sta da mislim pa reko da vidim sta ce iskusniji da kazu. Fox/J.Murray/Augustin Lou/J.Harris/ Bridges/Winslow Collins/Aminu Jokic/Adams/Adebayo Odlicna ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 14 timova zapamti, ja ne znam kakva je. ne snalazim se sa toliko malo ekipa 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 1 minute ago, Zvezdinho said: Odlicna ekipa. Augustin mi smeta nesto a Redik je free.Kao i Reggie,Rondo i Vanvleet pa razmisljam da menjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Valjda ce se Beret i Morant dostojno boriti za ROTY. 😄 Sto je najjace, veoma su nalozeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 (edited) 19 minutes ago, John Dies at the End said: Gledam malo ekipe... Wuk standardno nakupio drvnu gradju... Dipo poceo da trenira 5 na 5, bio @Wook si brzo jbg Hvala Zvekiju što je ostavio Oladipa i digao Isaaca. Mislio sam da mu dignem Bridgesa iz zezanja, ali potrebniji mi je bio Lopez za trojke i blk. Hvala mu i što je ostavio Mikala. Da je digao Mikala, uzeo bih Marcus Morrisa. Edited October 20, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 (edited) Gledao malo obe lige kako je isao draft. Vrlo se razlikuju A i B liga... Ja bih rekao da imam par ukradenih lopti u B: FVV u 8oj rundi Mikal B 9ta Edited October 21, 2019 by Squabbit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts