Dracarys Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Sanjao sam da radim draft. Na lutriji sam dobio 11. mesto i opciju da biram Bena ili LeBrona. U kakvoj sam bio agoniji koga da izaberem. Na kraju sam u zurbi uzeo Bena i shvatio da sam pogresio i probudih se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Mozda bi trebalo da pauziras malo. Nije to dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 36 minutes ago, ZoltanWantsToDie said: Mozda bi trebalo da pauziras malo. Nije to dobro. Ma ja pauzirao jos pocetkom marta 😄 San dodje kao iz vedra neba, sta mi vredi sada da gledam na draft kada ce dosta stvari tokom leta da se promeni. FA, trejdovi, usg itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 A mislio sam da odmoris mozak. Imas sad druge dobre dogadjaje, camac i pecanje. Fantaziras o dobrim ribama koje si upecao. Kazes, ovaj som podseca na Bartona, hahaha vidi iste stvari i radi cak. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 11 minutes ago, ZoltanWantsToDie said: A mislio sam da odmoris mozak. Imas sad druge dobre dogadjaje, camac i pecanje. Fantaziras o dobrim ribama koje si upecao. Kazes, ovaj som podseca na Bartona, hahaha vidi iste stvari i radi cak. Ja studiram za sumarskog inzenjera, tako da meni prirode i relaksacije ne manjka nikako, cak mi se nekad i smuci, jedva docekam da se vratim civilizaciji 😄 Cak sam prve polovine maja jedva okrznuo novi forum, zbog slabe mreze i signala, jer sam bio na terenu non-stop. U prirodi, pogotovo u gustim cetinarskim sumama se gotovo uvek osecas odlicno, jos uzmes dobar bajs i flasu vode i vozis, a tek kad naidjes na izvor, voda je predobra. Ljudima uvek preporucujem planinarenje ili neki vid rekreacije na planini, tamo se zaista covek najbolje psiholoski odmori, a i dosta je jeftinije od letovanja u Grckoj. Cool je pecanje, ranije sam isao dosta, dok nisam postao punoletan. Sada je godisnja dozvola za pecanje sedam hiljada, nema nikakav popust za nas koji bismo hteli otici nekoliko puta u godini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Pravim piratima ne treba dozvola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 12 hours ago, Drakaris said: Ja studiram za sumarskog inzenjera, tako da meni prirode i relaksacije ne manjka nikako, cak mi se nekad i smuci, jedva docekam da se vratim civilizaciji 😄 Cak sam prve polovine maja jedva okrznuo novi forum, zbog slabe mreze i signala, jer sam bio na terenu non-stop. U prirodi, pogotovo u gustim cetinarskim sumama se gotovo uvek osecas odlicno, jos uzmes dobar bajs i flasu vode i vozis, a tek kad naidjes na izvor, voda je predobra. Ljudima uvek preporucujem planinarenje ili neki vid rekreacije na planini, tamo se zaista covek najbolje psiholoski odmori, a i dosta je jeftinije od letovanja u Grckoj. Cool je pecanje, ranije sam isao dosta, dok nisam postao punoletan. Sada je godisnja dozvola za pecanje sedam hiljada, nema nikakav popust za nas koji bismo hteli otici nekoliko puta u godini. Pa uzmi mesecnu ili polugodisnju. I jel si u sumama nasao nekog zmaja koji se odaziva na Drakaris ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 U #lebemekani, nisu se "nedajboze" ova dvojica plasirali u A. Vec su smorili 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Zlatna papuco Lazarevog grada, jel te zena poslala za Sibir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 psssssssss , ne otkrivaj trenutnu poziciju😴 Kako me je na pocetku sezone, sasvim iznenada i bez ikakvog racionalnog objasnjenja napustio zivotni fantasy sapatnik, i sa sobom u kletu dijasporu odneo sve sponzore , a upravo zavrsenu sezonu sam preziveo zahvlajujuci starim poznanstvima i pozajmicama, morao sam da se otisnem u Beli svet i skupim kakvu crkavicu za nastupajucu sezone😴 I nije Sibir Aman (marketi , mala reklama ) covece, vec North Pole Circle 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Grofe, stvarno si smorio, poceo si da tripujes da si lifecoach od jebenog ulaska u A ligu. Zveki, sta ces ti jos ovde ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Delgado kad ces da se fantazi osamostalis pa da mozemo da kazemo : Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Zveki, kada ces da udjes u A ligu pa da mozemo da ne postavimo pitanje STA CES TI NA OVOM TOPIKU ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Kad ponovis jednu istu foru 100 puta prestaje da bude fora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Delgisa bidni miran, ne diraj mi zemsa 😛 Zveki i ja pravimo supertim, fuzija u stillu FMP CZV 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 12 hours ago, Zvezdinho said: Kad ponovis jednu istu foru 100 puta prestaje da bude fora. Jebiga, 6 godina zajednickog igranja sa Maxom i izgubis svu duhovitost Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Rece zveki koja 3 tupava gifa/klipa ponavlja vec 3 godine 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Koji si ti mrzitelj, evo ti jedan nov da mrzis manje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Zveki, sta ima kod tebe ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 (edited) Svasta Deglisa, dobio sam oziljak na celu. Usivali me, pa skidali konce, pa sad mazem Saljicev melem za oziljke da bi se to povuklo. Edited June 6, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Ko te prebio, @Zvezdinho ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Kamo srece da jeste, pao sam sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Pao si kao tiket za milionce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Sta mislite koliko ce spajanje Hardena i Vestbruka uticati na njihov fantasy value. Sad Vestbruk sigurno nije br.1 jer ce Kapela da kupi skokove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Janis mi je 1. Harden i Rasel ce da medjusobno da se jedu, plus ce da jedu Kapeline brojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts