ćušpajz Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 .. možda ne vraćaju evro-azijske igrače?? Just now, LayupFromTheMidget said: Da mu uzmem Luku posto mi Janis upitan... Mislim da je to jedino fer posle ovakvog pokusaja puca ! čekaj, ti si mi skinuo ajfona? Kaman man Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Ha ha ha , nisam ja Lavrnja je. Meni je bila zanimljiva maxina kreativnost da vidim na jos koliko nacina moze da te prozove. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 @uini sta ce ti Ayton evo Willie je zver ! Inace Brogdon izgleda pokidao quad, Mecu cele sezone jebu povrede inace bi bio najveca mina od slabijih seedova, ovako je to Misko izgleda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: @uini sta ce ti Ayton evo Willie je zver ! bizmark i willy su u kući, valjda ću skapirati do ponedeljka ko od njih igra sledeće nedelje a ko je DNP CD :i Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Ma gotovo je ne znam sto si dizao Bijomba. Zeler je starter imace ~22 minuta wily ce imati ~19 ostalo ce igrati small ball. Samo su mene zajebali da dropujem Portisa posto sam imao DD zver Bijamba...Usta ih jebem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Just now, LayupFromTheMidget said: Ma gotovo je ne znam sto si dizao Bijomba. Zeler je starter imace ~22 minuta wily ce imati ~19 ostalo ce igrati small ball. Samo su mene zajebali da dropujem Portisa posto sam imao DD zver Bijamba...Usta ih jebem. daj bože da je tako, meni bizmark ne odgovara. ali borego i jordan su dileje, neka budu svi kod mene pa ću odlučiti u ponedeljak. taman da ne trošim potez u 1/8finala Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 7, 2020 Author Share Posted March 7, 2020 Dobri su i portis i zeler. Mi smo takodje odlucili da obojica budu kod nas a do ponedeljka bi dobro bilo da odlucimo hocemo li kikovati uinija. Red je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Ne mogu da shvatim da neko može da padne toliko nisko, jbt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 nije bitno koliko nisko padnes, već koliko visoko može da ti se digne ovo je kao kada su cp3a sprečili da pređe u lejkerse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Ne znam, to oko dizanja ćeš morati da vidiš sa nekim drugim, nije moj fax 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 (edited) E debeli, srecan ti 8.mart. Spoiler Da se zezam dok nisam ispao iz PO, znaci do sutra ujutru. Edited March 8, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 kakav cliffhanger imam sutra. pocinje plej of a ja ne znam jal willy ili bizmark igraju. verovatno cu obojicu da ostavim u ponedeljak pa da zaklucujem na osnovu tog uzorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 1 minute ago, uini said: kakav cliffhanger imam sutra. pocinje plej of a ja ne znam jal willy ili bizmark igraju. verovatno cu obojicu da ostavim u ponedeljak pa da zaklucujem na osnovu tog uzorka Sta te briga, ti barem igras PO za razliku od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 5 minutes ago, Zvezdinho said: Sta te briga, ti barem igras PO za razliku od mene. jebiga, jedino sto radim kako valja je draftovanje. mozda bi trebalo da naplacujem 450 dinara savete kada sma pio rakiju, 650 uz viski, 1500 strejt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 1 hour ago, Zvezdinho said: E debeli, srecan ti 8.mart. Reveal hidden contents Da se zezam dok nisam ispao iz PO, znaci do sutra ujutru. Vielen Dank Zems... Za neki dan odmor, pa da platis piće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 22 hours ago, Noćna mora B92 fantazera said: Ti i dalje ne možeš da ukapiraš da je tebi odgovaralo da dobiješ ove sedmice više nego bilo kome, jer bi tako izbegao Mađiju do eventualnog finala, kad bi ti ekipa bila kompletna. Beznadežan si Zveki. Kakav Madjija ljudi, ja gubim od 9e ekipe na tabeli koja igra bez prvog pika. I od Zvekija mogu da puknem s obzirom da ima pola Sarlota koji ima 4 tekme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Ne brini... Kako sam ja u grcevitoj borbi za opstanak, i prinuđen sam da menjam igrača i uzimam sa FA, biću prinuđen da drop-ujem nekog igrača tipa bezvezni LVert 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 2 hours ago, John Dies at the End said: Ne brini... Kako sam ja u grcevitoj borbi za opstanak, i prinuđen sam da menjam igrača i uzimam sa FA, biću prinuđen da drop-ujem nekog igrača tipa bezvezni LVert 😴 Debeli ti baš odlučio da se pridružiš Vučini, koliko vidim? Ne znam što ne odradi tu fuziju tj. franšizing, da ne moraš da tavoriš po dnu i boriš se za opstanak do poslednjeg kola svake sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 (edited) 2 hours ago, Magia said: Kakav Madjija ljudi, ja gubim od 9e ekipe na tabeli koja igra bez prvog pika. I od Zvekija mogu da puknem s obzirom da ima pola Sarlota koji ima 4 tekme.. To je jedino što ima, inače je raskurcao ekipu samo tako. Ni on ne zaslužuje playoff, ali tako mi i treba, kad sam se više od pola sezone izmotavao i čašćavao kategorije, pošto sam odradio vrhunski draft pa se opustio, u fazonu lako ćemo. Ajde što je dao Gobert-a za siću + meni poklonio Redick-a, nego je posejano FA kvalitetom kao nijedna ekipa do sada. Jedini koji je radio besmislenije trejdove je grof. Tako da si bezbedan Mađijo, samo se fokusiraj na par kumulativnih kategorija, ovo sve na % uzimaš lagano, a i TO verovatno. 😊 Edited March 8, 2020 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 (edited) 2 hours ago, Magia said: Kakav Madjija ljudi, ja gubim od 9e ekipe na tabeli koja igra bez prvog pika. I od Zvekija mogu da puknem s obzirom da ima pola Sarlota koji ima 4 tekme.. Alo ja ispadam iz PO price sjebao sam se sa izmenama, da nisam usao bi u PO.Plus me unakazio Bejns.I nemoj laznu skromnost, pa ti imas iz Sharlota PJ Vashingtona koji sabija.Imas Bila, Janga, Ingrama, M.Robinsona, Ja da imam takav tim kurchio bi se da cu da se prosetam do finala. Igraces protiv Grofa koji u ovom trenutku ima bolji tim od mene. Drugo ubio sam se psihicki nocas, imam zavet da ne mesam igrace i utakmice, Stavim Lija,pASKALA IZ gs , Horforda i trazim 4. mec. Ajd necu PJ deselktujem ga kao i Grahama, deselektujem Valancijunasa ( svi izadjose) i dodam Portland-Sakramento 1 i tu puknem. Pa jebote poslusaj sebe nekad. Veceras nenormalne granice. Edited March 8, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Jedino sto se PO tice jedino @Chaos Is Me moze da me spasi ako Dramonda stavi u ekipu ( posto je na IR listi) koji ce da igra veceras, a sa druge strane moze i da unakazi sl.bacanja. Al isti djavo se hvata bicu izpenetriran u 1/8 ako udjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Kuka Zveki za zlatnu medalju. Strasno. Od Uinija me nista ne cudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 39 minutes ago, Drakaris said: Od Uinija me nista ne cudi. ali cudices se, nemoj unapred otpisivati čuđenje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 @Zvezdinho Znaš li da li je ostao koji DD na FA ove sedmice? Čisto da znam imam li za čim da žalim. Ne računaj Baynes-a, pošto nisam imao dovoljno visok waiver za njega. Pokušavam da izračunam da li sam imao barem teoretsku šansu ove sedmice da se ušunjam u playoff, a od ponedeljka sam već digao ruke, iako sam to veče uzeo najboljeg dostupnog FA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Iskukao Zveki Dramonda, cestitke. Jbg, koliko sam malerozan, bicu na kategoriju od PO-a. Treba dosta toga da se poklopi veceras, a to je malo verovatno. Zveki ide dalje 90%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts