LayupFromTheMidget Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Otisao Djubre i to na duze, ovaj im najbolji suter jos kako vreme ide a PO postaje utopija dobice vise minuta valjda Saric i Bridges mu konkurencija.. Imace 2.2-3 trojke do kraja sezone, sto je sasvim fino za Fa igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 wesa petrović 100x bio na FA, poslednji put prošle nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Ode Ruza, dosta je dao kao 160 pik na draftu.. Ajde govna iz ESPN daj taj out da ne dropujem coveka za dz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 kaos će opasno da profitira sa knight riderom ako je i ovaj bruce wayne bowen out na duže Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Ili On ili 3p sa bruceom.. Nemaju oni vise bekova ta 2 Galowaya kog sam uzeo za sut on je neki sg/pg i Walton koga je debali uzeo. Ajde Kenardu jajaro, alfa i omega bi bio ovog Detroita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 14 hours ago, John Dies at the End said: 'naci SEKSton je sledeći koji me zlostavlja 😴 Što se žalis? Seksa nikad dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 3 minutes ago, mr clutch said: Što se žalis? Seksa nikad dosta. Ti si svoje poseksao ove godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 3 minutes ago, Drakaris said: Ti si svoje poseksao ove godine Opušteno amater vraćam se u hardcore zanru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 3 minutes ago, mr clutch said: Opušteno amater vraćam se u hardcore zanru Vracas se u B ligu. Podrska Malkolmu i Zumbulu, utihnuli su u finisu sezone. Hvala im na savetima pre drafta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Bogami Sns duo se ukljucuje u borbu za 4. Bice ovde borbe do poslednjeg dana jos sada Botu nasao JOnas da bude 15/15 zver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 (edited) On 3/2/2020 at 11:54 AM, John Dies at the End said: Zajebanu ekipu ima BoraBora ( javi se suši @Noćna mora B92 fantazerafantazerafantazerafantazerafantazerafantazeraa 😄 ) Neverovatne brojke je imao poslednja 3 dana, opasan hrkljus je bio sa njim... Sreća po PO ekipe, otkinuo sam mu par CAT i najverovatnije neće PO .... P.S: ipak je bilo sve po malo, i Falacio i Felicio 😄 Jebote, samo mi od tebe notifikacije iskaču. Vini i Zveki me skroz zapostavili. Nisam bio raspoložen da ulazim ovde prošle sedmice, previše sam utučen bio, baš mi taj period teško pada, nakon svega što sam proživeo prošle godine. Inače sam hteo da se sprdam malo sa tobom, ali u nezgodno vreme nam je zapao duel jbg. Šta da kažem, sem da mi je 1% sreće koju imate ti, grof ili Haos, sada bi nezadrživo jurio ka trećoj uzastopnoj tituli (mada verovatnije drugoj, jer sam ipak bio previše neupućen i neiskusan u 1. sezoni u B, pa ne znam da li bi se plasirao u A, čak i da me aplikacija nije upropastila na draftu). Ovako se moja sezona ovde završava, a pošto mi treba samo 1 kategorija da i matematički obezbedim opstanak, potrudiću se da odradim do kraja ovu sedmicu, kako i dolikuje, jer ovako iskasapljenog povredama me Zorex već sinoć rešio, tako da mi ostaje samo puka teorija što se tiče šansi za playoff. A ti i grof bi trebalo da odlučujete o poslednjem koji ispada, jer Vučina ima bolju ekipu od vas + grof nema pojma, a ti valjda ne pratiš dovoljno. Ovako se zahvali meni i pre svega sreći što verovatno opstaješ i ove godine. A grof u ruku da me ljubi za one 3 kategorije što sam ga častio. Sezonu ću sumirati nakon završetka sedmice, bogami se svašta izdešavalo. Edited March 3, 2020 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Boroe da se zahvali meni sto sam sutnuo Holmsa, inace bi sledece sezone ukrstao koplja sa Djoloom. Nikad vise ne bi video elitu ili bi pokusao Zveki stajl. Pazite se Boroa, opasan je. Ja pregovarao ove sezone sa Wookom oko razmene Oladipa i Zelera, skoro je to bilo gotovo, ali ja odustanem u poslednjem trenutku, jer nisam verovao u zdravlje mojih igraca. Boroe mi posalje roman o Oladipovoj povredi, kako ona nije dovoljno poznata, nikad vise nece biti isti itd... a Wook mi pre toga posalje poruku, kako se i Boroe interesuje za Dipa, ali ima smesnu ponudu. On hoce Dipa, ali savetuje mene da ga ja ne uzimam. Ovako se unistava konkurencija za trejd, Boroe stajl. Za udzbenike. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 (edited) 27 minutes ago, Drakaris said: Boroe da se zahvali meni sto sam sutnuo Holmsa, inace bi sledece sezone ukrstao koplja sa Djoloom. Nikad vise ne bi video elitu ili bi pokusao Zveki stajl. Pazite se Boroa, opasan je. Ja pregovarao ove sezone sa Wookom oko razmene Oladipa i Zelera, skoro je to bilo gotovo, ali ja odustanem u poslednjem trenutku, jer nisam verovao u zdravlje mojih igraca. Boroe mi posalje roman o Oladipovoj povredi, kako ona nije dovoljno poznata, nikad vise nece biti isti itd... a Wook mi pre toga posalje poruku, kako se i Boroe interesuje za Dipa, ali ima smesnu ponudu. On hoce Dipa, ali savetuje mene da ga ja ne uzimam. Ovako se unistava konkurencija za trejd, Boroe stajl. Za udzbenike. Kao prvo, Holmes je draftovan od strane majstora lično, a kod tebe je bio jedan meč, nakon što si video da je napravio DD, pa si ga se rešio nakon prve sledeće, koju je odigrao slabije. Ti taj vid iskopine i prepoznavanja talenta nećeš imati za 3 života. Ma kakvo interesovanje, ja sam od Dipo-a odustao čim mi je Vučina rekao inicijalno šta traži, te sam skapirao koliko su mu nerazumni prohtevi. A to sam ti poslao, pored toga što sam želeo da te sprečim da se još jednom samoubiješ, jer sam želeo da ti ponudim nešto za Zeller-a, kad sam video koliko ga malo vrednuješ. Jer sam ti detaljno objasnio šta će biti sa Oladipo situacijom, i kao i obično sam bio 100% u pravu. Međutim, i taj tvoj je krenuo da se raspada odmah nakon toga, pa ti ništa više nisam ni slao. A ovo samo pokazuje koliko si nezahvalan, pa pokušavaš čak i da me oljagaš kojekakvim spekulacijama, a još se sećam kad si me ispitivao pred početak one prošle sezone i slao mi spisak igrača koje planiraš da draftuješ, pa sam morao da ti objašnjavam zašto bi bio teški idiotizam draftovati Gortat-a u 5. rundi i slične nebuloze. 'rani pseto da te ujede, to je takva neka priča. No, zbog ovoga si stavljen na crnu listu, pa ću te imati u vidu dogodine. Ne samo što ću te najstrašnije zgaziti u međusobnom duelu, nego ću i ostalima koji igraju protiv tebe otvoreno ponuditi pomoć, ako im ista bude potrebna. Čisto da naučiš lekciju. Ovaj fazon. Edited March 3, 2020 by Noćna mora B92 fantazera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 On 3/2/2020 at 8:42 PM, maXa88 said: Cim je otisao kod uinija, taj je sledecu DNP. Ne treba mariti mnogo. Sa zvekijem je druga prica 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Vcrs kod bezmagicnog teška artiljerija. U prevodu na naški sjebo sam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Jebana Sarlota. Zeler ce opet da bude top90 igrac i jos ga 1 uzeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 (edited) 46 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Kao prvo, Holmes je draftovan od strane majstora lično, a kod tebe je bio jedan meč, nakon što si video da je napravio DD, pa si ga se rešio nakon prve sledeće, koju je odigrao slabije. Ti taj vid iskopine i prepoznavanja talenta nećeš imati za 3 života. Ma kakvo interesovanje, ja sam od Dipo-a odustao čim mi je Vučina rekao inicijalno šta traži, te sam skapirao koliko su mu nerazumni prohtevi. A to sam ti poslao, pored toga što sam želeo da te sprečim da se još jednom samoubiješ, jer sam želeo da ti ponudim nešto za Zeller-a, kad sam video koliko ga malo vrednuješ. Jer sam ti detaljno objasnio šta će biti sa Oladipo situacijom, i kao i obično sam bio 100% u pravu. Međutim, i taj tvoj je krenuo da se raspada odmah nakon toga, pa ti ništa više nisam ni slao. A ovo samo pokazuje koliko si nezahvalan, pa pokušavaš čak i da me oljagaš kojekakvim spekulacijama, a još se sećam kad si me ispitivao pred početak one prošle sezone i slao mi spisak igrača koje planiraš da draftuješ, pa sam morao da ti objašnjavam zašto bi bio teški idiotizam draftovati Gortat-a u 5. rundi i slične nebuloze. 'rani pseto da te ujede, to je takva neka priča. No, zbog ovoga si stavljen na crnu listu, pa ću te imati u vidu dogodine. Ne samo što ću te najstrašnije zgaziti u međusobnom duelu, nego ću i ostalima koji igraju protiv tebe otvoreno ponuditi pomoć, ako im ista bude potrebna. Čisto da naučiš lekciju. Ovaj fazon. Uzeo si Holmsa na vece, jer drugih nije ni bilo, pa cim je odigrao dobru partiju, zadrzao si ga. Sad se vadis na "prepoznavanje talenata". Da si ga imao od pocetka sezone, pa i da poverujem u te stvari. Taj trejd uopste nije bio samoubistvo, sudeci kako se raspadao u nastavku sezone. Oladipo je dosta vredniji i sa neigranjem b2b. Ovaj Zeler ima dosta nestabilne minute i tako ce biti do kraja sezone. Druga strana je to sto sam ja imao staklene igrace i ispostavilo se da je vrlo dobra odluka bila da ne prihvatim taj trejd, jer sam imao povrede preko glave. Mozes slobodno da krenes da savetujes Chaosa, verujem da dvostruki sampion ne bi imao nista protiv da ga Boroe malo posavetuje. Da budes savetnik, to jedino mozes i biti, jer uspeha sam neces imati, pa sad trazis nekog mucenika iz B koji ce da drzi svecu i eventualno ostaje nocu budan da kupi FA. Edited March 3, 2020 by Drakaris 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Ode rotacija u kurac 4 fa igraca imam. Enis III-Galoway-Biz(koji ce da bude dropovan veceras)-A.Holiday. Puce rotacija u 2 dana pade ruza Ibaka ne igra vec 2/3 meca.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 (edited) 11 minutes ago, Drakaris said: Uzeo si Holmsa na vece, jer drugih nije ni bilo, pa cim je odigrao dobru partiju, zadrzao si ga. Sad se vadis na "prepoznavanje talenata". Da si ga imao od pocetka sezone, pa i da poverujem u te stvari. Taj trejd uopste nije bio samoubistvo, sudeci kako se raspadao u nastavku sezone. Oladipo je dosta vredniji i sa neigranjem b2b. Ovaj Zeler ima dosta nestabilne minute i tako ce biti do kraja sezone. Druga strana je to sto sam ja imao staklene igrace i ispostavilo se da je vrlo dobra odluka bila da ne prihvatim taj trejd, jer sam imao povrede preko glave. Mozes slobodno da krenes da savetujes Chaosa, verujem da dvostruki sampion ne bi imao nista protiv da ga Boroe malo posavetuje. Da budes savetnik, to jedino mozes i biti, jer uspeha sam neces imati, pa sad trazis nekog mucenika iz B koji ce da drzi svecu i eventualno ostaje nocu budan da kupi FA. Idi u transakcije i pogledaj ko ga je draftovan, tupane. Što se ostalog tiče, jaka ti je logika da bi uzimanje lika koji neće igrati još naredna 2 meseca bio dobar potez, jer već imaš problema sa povredama. Edited March 3, 2020 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 5 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Idi u transakcije i pogledaj ko ga je draftovan, tupane. Što se ostalog tiče, jaka ti je logika da bi uzimanje lika koji neće igrati još naredna 2 meseca bio dobar potez, jer već imaš problema sa povredama. lol, pa sto si ga dropovao? Posumnjao si u svoj talenat? Tad sam imao samo Redzija na IR-u za kog se govorilo da se ubrzo vraca. Evo tom logikom. Povrede sam imao kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 (edited) 1 hour ago, mr clutch said: Vcrs kod bezmagicnog teška artiljerija. U prevodu na naški sjebo sam se Jbt, pretpostavljam da su te povrede dosta sjebale ( Vučević, Russ), ali imas sasvim solidnu ekipu i šteta je što ispadas... Kakva qrac teška artiljerija, Tatum ne igra, ostalo sve Eurocup igraci 😴 BoraBori ću kasnije da odgovorim, sada moram da radim 😴 Edited March 3, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Matic krenuo mojim stopama, oce da me prestigne po izmenama, e pa nece moci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Ti bacas izmene kada neko potpise za nekog bez razloga. Meni je pukla rotacija pa se morao Bijombo zameniti najboljim dostupnim C a to je Gaford(Boucher je za danas posto nece ibaka da igra izgleda). Enis je bio najbolji dostupni kada je pao Ruza na IR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 2 hours ago, LayupFromTheMidget said: Jebana Sarlota. Zeler ce opet da bude top90 igrac i jos ga 1 uzeli. Trebali su McDanielsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 3 hours ago, Wook said: Trebali su McDanielsa. au wooche, samo ideš iza mene i kupiš FAs koje sam bacio. cody martin, kelan martin, jalen mcdaniels 6 hours ago, LayupFromTheMidget said: Jebana Sarlota. Zeler ce opet da bude top90 igrac i jos ga 1 uzeli. ovo je kao ona igra "muzičke stolice". što je najgore, hernangomez će da ostane bez svoje taman u prvoj rundi plej ofa :i .... inače, jrue napravio prvi TD, mogao je da sačeka sledeću nedelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts