Dracarys Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Nema penzije? 🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Just now, Drakaris said: Nema penzije? 🤔 Tehnički nema, u realnosti, Duda Ivković uloga. Imam mladog i dobrog stručnjaka koji će da vodi tim dogodine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Mislim da sam upravo završio sa nameštanjem tima do kraja sezone, ako Maloumn ne pojede svoje reči oko Portera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Pih, nadao sam se da će barem jedan od Ariza - Porter ostati, zbog Kantera sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Uzeo Weabu i Arizu, kada se oporave ovi njegovi bice to jebana ekipa plus ima bena za TD pa ni 6/6 nije siguran rezultat u po. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 3 minutes ago, zorex said: Mislim da sam upravo završio sa nameštanjem tima do kraja sezone, ako Maloumn ne pojede svoje reči oko Portera. Zveki nestrpljiv kao i uvek. Nije valjda očekivao da posle povrede odmah igra dvadesetak minuta...biće on OK, posebno u kasnijim po rundama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 (edited) Cekaj bre zar nisu MPJ i Ariza FA igraci,kako sad nisu. Edited February 25, 2020 by Zvezdinho 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Pa sto si ih dropovao ako nisu? Weabu juri ppm od 0.3 pa nece Ariza da mu smeta toliko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Ne smem ni da pomislim kakav bi cirkus napravio da sam prihvatio Grofovu zelju iz vedra neba Ariza za Markanena.Imao sam dosta out igraca i Lamarkusa dtd pa nisam smeo zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 ma grof nije bazdaren baš 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 1 hour ago, Zvezdinho said: Cekaj bre zar nisu MPJ i Ariza FA igraci,kako sad nisu. Pa sa FA smo ih i digli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Da li trositi waiver no 3 za Kantera? I dalje na 20 min moze napraviti lepe statse. Problem mi je sto ne znam ni koga da izbacim.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 2 minutes ago, Magia said: Da li trositi waiver no 3 za Kantera? I dalje na 20 min moze napraviti lepe statse. Problem mi je sto ne znam ni koga da izbacim.. lol a ja se kao nadam da ću ga uzeti sa 14im waiverom izbaci gillesa, ima previše dobru frizuru za tim trae "trajka" younga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 (edited) Ja ga uzimam sa 18.mesta ili kad ga uini baci kad se razocara u njega ko delgado. Michel mukica samo 38p 4sk 4 as. Stvarno vredi dati Adamsa superstara za njega. 10 minutes ago, zorex said: Pa sa FA smo ih i digli. Niste, digli ste ih sa vejvera Edited February 25, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 4 minutes ago, uini said: lol a ja se kao nadam da ću ga uzeti sa 14im waiverom izbaci gillesa, ima previše dobru frizuru za tim trae "trajka" younga Gilles je klasican dinosaurus 🙂 "problem" je sto je poceo dobro da igra poslednjih par tekmi i Walton ga hvali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Kad bude veceras imao 9 minuta opet al ce svi da se olade, pa ce Delgado ponovo da ga uzme u tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Just now, Magia said: Gilles je klasican dinosaurus 🙂 "problem" je sto je poceo dobro da igra poslednjih par tekmi i Walton ga hvali. ma super je ser žile, doduše ne znam valja li za fantazi, tj da li će imati minute nego da te pitam, pošteno priznaj: na espnu kažu da ajdebajo ima neku posekotinu koju su mu ušivali a na rotoworldu da je iskrenuo zglob kada je nagazio na portera mlađeg & u stilu lebron samo odšetao u produžecima. šta je tačno? taman htedoh da zavrljačim olynyka na FA ali ne bih da propustim priliku da on bude jedini centar sutra kod vrućica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Znam koliko i ti, trenutno sam na putovanju pa sam ogranicen sa mb da istrazujem ista van ta 2 sajta 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 27 minutes ago, Zvezdinho said: Ja ga uzimam sa 18.mesta ili kad ga uini baci kad se razocara u njega ko delgado. Michel mukica samo 38p 4sk 4 as. Stvarno vredi dati Adamsa superstara za njega. Niste, digli ste ih sa vejvera Adams superstar je samo 11. u 14 dana. 4dd i jak stocks. Alii sva sreca pa smo vetovali tvoj trejd pa si mogao da uzmes MJP, valjda si jos srecan zbog toga ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 (edited) 16 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Adams superstar je samo 11. u 14 dana. 4dd i jak stocks. Alii sva sreca pa smo vetovali tvoj trejd pa si mogao da uzmes MJP, valjda si jos srecan zbog toga ! Dobro bre, OK je Adams, ali taj uzorak nije 14, vec 7 dana zbog all star pauze. Edited February 25, 2020 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 25, 2020 Author Share Posted February 25, 2020 1 hour ago, Magia said: Da li trositi waiver no 3 za Kantera? I dalje na 20 min moze napraviti lepe statse. Problem mi je sto ne znam ni koga da izbacim.. Ja mislim da treba 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Adams superstar je samo 11. u 14 dana. 4dd i jak stocks. Alii sva sreca pa smo vetovali tvoj trejd pa si mogao da uzmes MJP, valjda si jos srecan zbog toga ! Ako nocas na kladionici superstar ne predje 11,5 granicu drzi se dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 On 2/24/2020 at 9:23 AM, Zvezdinho said: necu da pisem jedno vreme do PO De si Zveki, kako ide PO 2 hours ago, uini said: ma grof nije bazdaren baš Grof nikada nije ispadao iz lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Kod Grof trejda ljudi ocigledno ne kapiraju da on nije imao vremena da ceka Markanena posto je bio izmedju ispadanja i PO. Kao sto ste i Kapelu mogli da uzmete znatno ispod cene posto ni MB nije imao vreme da ceka coveka posto ispada. NIkakvu korist oni nemaju od igraca koji ce da igra Marta kada se igra plej out/of. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 52 minutes ago, Drakaris said: Grof nikada nije ispadao iz lige rispek. ja jednom ispao, jednom sam napustio A, kada sam imao tog nekog tvog nivoa skilla mislim zavitlavam se ali niko ne moze toliko da te zajebe u trejdu kao sto mozes ti samog sebe 23 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Kod Grof trejda ljudi ocigledno ne kapiraju da on nije imao vremena da ceka Markanena posto je bio izmedju ispadanja i PO. Kao sto ste i Kapelu mogli da uzmete znatno ispod cene posto ni MB nije imao vreme da ceka coveka posto ispada. NIkakvu korist oni nemaju od igraca koji ce da igra Marta kada se igra plej out/of. ma super je sve to ali ariza. sad ima kul brojke u portlandu ali podledaj statline iz kingsa, pa to uzmes coveka sa FA ako su vec pokupljeni bonga, iwundu i to drustvo. opljackao si dementnog uchihu i sada sve racionalizujes 😐 ma sta se ja nerviram, zato sam odavno odlucio da ne trejdujem. samo domace gajeno i fa prskano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts