delgado Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 9 hours ago, Noćna mora B92 fantazera said: Ma pusti Vučinu, vidiš da ne zna kud bije. Krivo mu što je na putu da ispadne, čak i pored svog uloženog truda, pa sad želi sebe da predstavi nezainteresovanim nevinašcetom, a sve ostale kao tryhard no-lifer likove. Valjda da bi lakše zaspao, jebem li ga zašto. Očekivan sled događaja, samo nastavi dalje. 9 hours ago, Wook said: Nema sanse da ispadnem. Sam cu da odem. Dobijam sve do kraja sa ludim Vudom i Krisom. Probudili se i Bruk I Tarner, ovi iz Baksa standardno, Kavaj takodje, Ayton, Dipo se vraca...ne vidim da me neko moze dobiti do kraja. Auuu koje resavanje 👏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 9 hours ago, Wook said: Kaze rater poslednjih 7 (dedlajn) Wood br. 11. Chriss 22. Poslednjih 15 - Wood 13, Chriss 32. Nikad jaci par nisam ubo sa FA. Igrac 1. i igrac 2. runde. Cuvaj se Delgado : ) Polako Woochino, ne trci pred rudu drvo. Vec jednom si se prerano obradovao : ) Do tog duela ima vremena i mozda se tvoji ubodi potrose. Videcemo sta ce biti, prvo sledi odmor od nedelju dana bez fantazija -> koliko si se naprzio i povileneo, prijace ti : ) U svakom slucaju, drago mi je da si sa nama i sledece sezone, nebitno da l' u B ili A. Drago mi je ako sam imao imalo uticaja na tvoju odluku. Ne ne, ne moras da mi zahvaljujes, to je bila moja duznost : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Možda su trebali da odigraju još 1 jedan produžetak da bi fakin Tatum uhvatio i taj 10ti skok 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Procke aka ne gledam meceve do kasno nocu aka nikad ne bi menjao utakmicu za dobar san dize Tonija Snela u 2:02 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 prijatelj fantazija & provajder tony snella u 02:02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Ma nije cekao 2 sata slucajno kad su pocinjale utakmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Gde je Adamsov Raport? 2/2 DD, jak stock. Rekoh ja ako se Adams vrati na nivo pre Kapelinog bodyslama, Weabu ce dobiti trejd, jurio ga od starta sezone a ja ga dao na kraju kada nisam nasao beka cele sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Ma daj, kakva usercina za prvu trojku u karijeri i DD za Uchichu. Katastrofa jebena! A Enes imao 8&8 i taman Tajs dobije 6. licnu na pocetku prvog OT-a, Enes udje i onda iz nekog razloga je sepao, nije mogao da nastavi i do kraja i prvog a posle i drugog OT-a Seltiksi igrali smallball, a otvorilo mu se da dodje i on do DD-a 😞 😥 A Zveki tek, kako nam je capio JJ-a u igri brzi prsti to mi je tek za nevericu a eto i Towns se povredio, a logicno je bilo da ovaj dobije prostor i novu sansu u Soti. Pozitivno je to barem sto smo pokupili Nazija (i to pre povrede KAT-a, koji smo vizionari ho-ho skoro kao Woochina) i sto ce sad on dobiti neki prostor dok je ovaj povredjen a Uchicha ga ima (nesto dobro ajde). Inace, dobar mecap @Itachi Uchiha dosta kategorija je tesno, velika borba ce se voditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Juancho ce izgleda uzme te Katove minute uz JJ. Ali izjebao veabua Kat opasno ove godine, ja sam razmisljao Janisa da mu posaljem za Kata i neki kusur 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Ja vodim jbt ... sviraj kraj sudija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Juancho ce izgleda uzme te Katove minute uz JJ. Ali izjebao veabua Kat opasno ove godine, ja sam razmisljao Janisa da mu posaljem za Kata i neki kusur 😄 nek odmori za po, jebes regulare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 (edited) 20 hours ago, delgado said: Ma daj, kakva usercina za prvu trojku u karijeri i DD za Uchichu. Katastrofa jebena! A Enes imao 8&8 i taman Tajs dobije 6. licnu na pocetku prvog OT-a, Enes udje i onda iz nekog razloga je sepao, nije mogao da nastavi i do kraja i prvog a posle i drugog OT-a Seltiksi igrali smallball, a otvorilo mu se da dodje i on do DD-a 😞 😥 A Zveki tek, kako nam je capio JJ-a u igri brzi prsti to mi je tek za nevericu a eto i Towns se povredio, a logicno je bilo da ovaj dobije prostor i novu sansu u Soti. Pozitivno je to barem sto smo pokupili Nazija (i to pre povrede KAT-a, koji smo vizionari ho-ho skoro kao Woochina) i sto ce sad on dobiti neki prostor dok je ovaj povredjen a Uchicha ga ima (nesto dobro ajde). Inace, dobar mecap @Itachi Uchiha dosta kategorija je tesno, velika borba ce se voditi. Ja mislim da ce vise vi da se okoristite od Naz-a , nego mi sa JJ. A Kat-a mogu vrlo lako da ugase, sto bi Delgado rekao karma za poklanjanje Michela. Edited February 15, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 2 hours ago, Zvezdinho said: Ja mislim da ce vise vi da se okoristite od Naz-a , nego mi sa JJ. A Kat-a mogu vrlo lako da ugase, sto bi Delgado rekao karma za poklanjanje Michela. i onda te u po polupam bez kat-a i to bude karma za wildcard ulazak u a ligu kao fufa 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 15, 2020 Author Share Posted February 15, 2020 Uco sto si nervozan? Da nije zbog ovog poslednjeg trejda? Moze ticma da ti prebaci Antetoa za sledecu nedelju da ti bude lakse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 22 minutes ago, maXa88 said: Uco sto si nervozan? Da nije zbog ovog poslednjeg trejda? Moze ticma da ti prebaci Antetoa za sledecu nedelju da ti bude lakse da nisam napravio taj trejd vi biste sada vodili 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 15, 2020 Author Share Posted February 15, 2020 Pa normalno da vodis, Don igrao u utorak, vec u sredu si dobio dva nova igraca da pojacas skok. Nisam ja kriv sto smo filijala 1 uinija a ne matica. on moze da nas pojaca jedino sa 100 eura. Igracki kadar mu je u rasulu jelte 😪😪😪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 (edited) 2 hours ago, Itachi Uchiha said: i onda te u po polupam bez kat-a i to bude karma za wildcard ulazak u a ligu kao fufa Usrao sam se u gace Al od smeha, stavrno ti komedija dobro ide Ako ti ne bude igrao KAT, ko ce da me pobedi, mocni Adams mozda Edited February 15, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Dobro dodje ova AllStar pauza... Mogu da se alkoholisem bez da imam negativan uticaj na ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Nije ni cudo sto je Madjija otisao. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Nije otišao 😴 Pobegao glavom bez obzira 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Послато са G3121 помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 21 hours ago, maXa88 said: Pa normalno da vodis, Don igrao u utorak, vec u sredu si dobio dva nova igraca da pojacas skok. Nisam ja kriv sto smo filijala 1 uinija a ne matica. on moze da nas pojaca jedino sa 100 eura. Igracki kadar mu je u rasulu jelte 😪😪😪 Da mi Don nije igrao, jos vise bih vodio. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ritopek za Gortata, fantasy prvaka! Srecna pemzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 grofe, jesil spreman. uzeo sam jos jednog centra kojeg si ti stvorio, gafforda, posto mi wendella jos drze konzerviranog Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 izgleda da nije spreman grof Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts