Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Usrao se i prebrzo povukao okidac. Nema on siguran PO da ceka ni PG ni ovog iz jute.
Bolje Mela da si jurio on je za Konlija Doncic
Adamse cko pojavi se trebas za def reb i verovatno dd

Edited by LayupFromTheMidget
Posted
4 minutes ago, delgado said:

Zveki, ja ti lepo pricam za Napiera, evo covek je postao TD Igrac 🤗

Ja sam ga prvi draftovao, i njega sam vam dao, Al mislim da ce da dovedu nekog PG do TD, tako se pise.

Posted (edited)

Sta ce im plej kad imaju TD Sabazza? 🔥🔥

Edit

Zveki stvarno koliko tvojih igraca mi ustvari imamo sad? Musaku, Admirala, Sabaza...

Edited by maXa88
Posted (edited)

E ovako trazimo C i solidnog PG. Spremni smo da damo 2 igraca za jednog dobrog. Na trejd bloku su Korkmaz, Ariza, Prins, Bridzis iz Sharlota, Monk, moze da udje u kombinaciju Rozir  2 za 1 C ako je solidan centar u pitanju.

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 2
Posted

Moja priča sezone. Marcu fale 2 poena za DD a ima još 7, 8 min da ga ostvari. Umesto toga, Nurse uvodi Ibaku poslednju odbranu, Spursi promašuju a ovaj hvata skok za DD u poslednjoj sekundi. Ovaj dan je ionako usran. 

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Kažu da je najveći uspeh kada učenik nadmaši i pobedi učitelja:wink2: 

BB i ovaj Zvekijev neprezaljeni ( + Grant i ovaj iz LAC) su imali fenomenalne brojke...

Jbg, bez Tatuma ( i Browna) ove je max. I standardni nedostatak vremena i neaktivnost na FA ( sto će me i koštati odlaska medju one amatere)

Čestitke @Magia

Posted

Najveca pobeda  u istoriji fransize. Moram da priznam da sam ponosan na momke. 

Posto nema svrhe igrati vise za uinija, ove nedelje igramo za procenu. Njemu ce znaciti  ❤️ 

• Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Bice barem oprastanje da stilom : ) Da vezem jos neku pobedu i naravno u zadnjem kolu Delgada i Maxu 

Edited by Wook
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...