maXa88 Posted November 23, 2019 Author Share Posted November 23, 2019 Pravo da ti kazem, kako igra Kanter ove nedelje, nisi ni imao neke sanse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 1 hour ago, Itachi Uchiha said: Znao sam da ide i DD i TD Bena protiv Bore koji je u trejd pregovorima rekao da on tu vise nije pretnja. 😄 I to ovako hahahahaah 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Procke se sprdao sa Sabonisom i Adebajom pred draft a oni 17. i 22 na rejteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Zvekane, samo da mi se vrati Ajton do duela, ne treba Oladipo, bices nalupan kao Joshua od Ruiza : ) E da, malo je LMA 19. igrac na rateru za Aytona : )) Ocekujem da ovaj moj posle ovolike pauze igra svaki mec do kraja, posebno kad krenu odmaranja u plej ofu. SA moze da krene u to vreme sa njihovom starom praksom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 (edited) Ne bi ni njega dobio, al to je bilo cisto opipavanje pulsa dal si spreman da ga das. Da imam do 17.decembra Ejtona koji ne igra ne bi bilo bas pametno. I srecno sa njim sa 2 meca u 1/8, ako prodjes u PO. Edited November 23, 2019 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Inace, nastavlja se tradicija da kad neko nesto usere u nasem timu -> Wook pise delgado dropovo, usro ; Kad se pogodi neki FA ili nesto dobro, onda je to uradio Maxa : ) Ako mi Hasan i vcrs ne igra, do qrca... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Zveki, reci onoj tvojoj ribi iz ESPN-a da dodaju moćnom Devonteu SG, pošto to igra u poslednje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Opa dropovan Kaminski, zbog cega pitam li se ? Dal da spucati vejver na njega kad Bejns ne igra, i to b2b meceve igra Kaminski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 (edited) Ajton se vraca za mene 😢😢, to samo meni moze da se desi... bacise Diala i tatinog sina zanimljivo. pa Kris ima bolju produkciju od Franka, solidan stocks ima Kris Edited November 23, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Ajton se vraca za mene 😢😢, to samo meni moze da se desi... bacise Diala i tatinog sina zanimljivo. pa Kris ima bolju produkciju od Franka, solidan stocks ima Kris Vraca se Looney sledeci mech, tako da ce minuti da mu idu na dole. 2 hours ago, Zvezdinho said: Ne bi ni njega dobio, al to je bilo cisto opipavanje pulsa dal si spreman da ga das. Da imam do 17.decembra Ejtona koji ne igra ne bi bilo bas pametno. I srecno sa njim sa 2 meca u 1/8, ako prodjes u PO. Kazu da je tokom ove pauze Ayton nabacio jos 4-5 kg, ali ne sala, vec misicne mase. Bice opasna zverina kad se vrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Ma kakav Luni i njemu ce da izmisle fantomsku povredu pre ili kasnije. testirace ove fa bogalje do maxa ove godine da naprave selekciju za sledecu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 26 minutes ago, Wook said: Vraca se Looney sledeci mech, tako da ce minuti da mu idu na dole. Kazu da je tokom ove pauze Ayton nabacio jos 4-5 kg, ali ne sala, vec misicne mase. Bice opasna zverina kad se vrati. Znaci novih 25 meca kazne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Ode izmena na usranog turcina, kakav fail 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 (edited) 50 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ode izmena na usranog turcina, kakav fail 10/10 Zali se Erdoanu , Erdoganu ili kako se vec kaze. Vid ti Zoruleta uzima Mudoja, nije mu dosta 4 meca Bejnsa fore. Edited November 23, 2019 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Verovatno se uplasio Master Iwundua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Pa nisam dignuo Kantera pa da kukam kod Erdogana, to ce maxa da cinkari kod Sultana ako Kanter nastavi da prodaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 (edited) Daj bre Maticu ne blamiraj se, gubis od drvne gradje iz Francuske i Svajcarske. Trgni se malo. I Madjija se blamira, ne zna da stavi igrace u tim a hoce da igra fantazi Edited November 23, 2019 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 5 minutes ago, Zvezdinho said: Daj bre Maticu ne blamiraj se, gubis od drvne gradje iz Francuske i Svajcarske. Trgni se malo. I Madjija se blamira, ne zna da stavi igrace u tim a hoce da igra fantazi Potencijalno 4 kategorije ima da me kosta to vece kad su mi Ingram i Kenrich ostali na klupi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 (edited) Ta 2 panja ce na kraju nedelje da imaju ~150reb i ~25 banana. Malo je reci da su skoro pa nepobedivi u tim visokim kategorijama kada ova 2 ofako isporucuju... ce razna imena se gledaju od keba krabe pa i neka out of box, za to moju poslednju izmenu. Posle faila sa turcinom cekace se poslednji minut za dizanje mozda iskoci neko nov kao sto ce skal da bambusa opet izgleda Edited November 23, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 23, 2019 Author Share Posted November 23, 2019 46 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Pa nisam dignuo Kantera pa da kukam kod Erdogana, to ce maxa da cinkari kod Sultana ako Kanter nastavi da prodaje... Nema potrebe. Vec je prodao Erdogana pa moze i nas 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 1 hour ago, Magia said: Potencijalno 4 kategorije ima da me kosta to vece kad su mi Ingram i Kenrich ostali na klupi.. Samo cu ti reci - 5 MECHA Aytona, sto kaze Zveki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 34 minutes ago, Wook said: Samo cu ti reci - 5 MECHA Aytona, sto kaze Zveki. I ovo je kao trebalo da bude fora Procke saljivdzija ala Lav Pajkic style 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Dobro te posluzio Vonli Vuchino, s pravom si zamenio Dienga izmenom iz supljeg u prazno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 1 hour ago, Zvezdinho said: Dobro te posluzio Vonli Vuchino, s pravom si zamenio Dienga izmenom iz supljeg u prazno Dobro je da pratiš, manje će te boleti u januaru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts