krzna Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Apropo Gazdinog i Bojaninog caskanja o deci i navijanju. Ja sam vlasnik jedne male firmice u kojoj svi zaposleni (cetvoro) navijaju za Partizan. Ko me pamti sa rahmetli foruma zna da imam lep broj dece, tako da vise ne mogu da pohvatam ko za koga navija, ali nisu titovi blizanci opcija, nego Real, MU, Milan, Bajern. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 2 minutes ago, krzna said: Apropo Gazdinog i Bojaninog caskanja o deci i navijanju. Ja sam vlasnik jedne male firmice u kojoj svi zaposleni (cetvoro) navijaju za Partizan. Ko me pamti sa rahmetli foruma zna da imam lep broj dece, tako da vise ne mogu da pohvatam ko za koga navija, ali nisu titovi blizanci opcija, nego Real, MU, Milan, Bajern. Lepo rekoh da su deca pametnija od nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 10 minutes ago, Kronostime said: Lepo rekoh da su deca pametnija od nas. Potpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 @krzna Niko ti li si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 1 hour ago, Knipex 4 Laki said: @krzna Niko ti li si? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Kakav Real, MU, Milan, Bajern? Zašto bi naša deca navijala za navedene, ič ne razumem? I moja deca, dok ne pojedu džak soli, ne mogu da dokažu da su pametnija od mene. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 20 minutes ago, goofy said: Kakav Real, MU, Milan, Bajern? Zašto bi naša deca navijala za navedene, ič ne razumem? I moja deca, dok ne pojedu džak soli, ne mogu da dokažu da su pametnija od mene. A, jbg moj se dernjao svaki dan dok nisam kupio majicu sa Ronaldovom sedmicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts