Wook Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Deda će se ozbiljno oznojiti do SF, ako uopšte prođe. Definitivno će Novak biti svežiji i spremniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Izgleda da ce se Rodzer duze zadrzati nego sto je planirano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Gulaš ladan ko špricer na servisu za set protiv Rogera U publici ceo set kao na parastosu Roger ponovo, kao sa Milmanom, kasni na loptice i gomila UE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Od Fedovog zreba do SF je jedino smesniji onaj Nadalov na US openu 2017. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Deda namerno odugovlači da bi opet iskukao večernji termin 😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Ovakvog Rodžera, ako se i dovuče do polufinala, Novak će deklasirati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Bilo bi dobro za tenis da ga Fučko izbaci. Sumnjam da ce ga izbaciti, ali bi zaista bilo dobro, da se polako njegovi fanatici iz ITF-a/ ATP-a navikavaju da postoje i drugi igraci koji se bave ovim sportom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 2 minutes ago, 1 od 8000 Lakija said: Ovakvog Rodžera, ako se i dovuče do polufinala, Novak će deklasirati. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 26, 2020 Author Share Posted January 26, 2020 Kako bre Filip nije mogao bolje, Fed poklanja setove k'o bombone. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 ajao, kadar u publici na novine gde je Fedex i naslov "Hard to break" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 29 minutes ago, 1 od 8000 Lakija said: Ovakvog Rodžera, ako se i dovuče do polufinala, Novak će deklasirati. Ala sam ga opravio, svaka mi cast 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Kako je ovaj uzeo set Federeru....ne zna ni on, ni Fedex ni sudija ni bilo ko iz publike. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 26, 2020 Author Share Posted January 26, 2020 Kako su spori uslovi bili veceras Fed ce traziti da igra u dnevnom terminu u utorak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Po svemu vidjenom, polufinale Novak - Roger je neizbezno, dok je druga polovina zreba potpuno nepredvidiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 1 hour ago, NMX said: Kako je ovaj uzeo set Federeru Uzeo je,to je najbitnije. Ja sam izgleda jedini kojem pojavljivanje jakog servera kao Novakovog protivnika,stvara izvesnu nelagodu. Poznat mi je h2h skor (cak i set-kolicnik),ali svejedno..znao je Novak da se zlopati sa ovakvim tipom igraca i ranije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 1 hour ago, Crni Bombarder said: Uzeo je,to je najbitnije. Ja sam izgleda jedini kojem pojavljivanje jakog servera kao Novakovog protivnika,stvara izvesnu nelagodu. Poznat mi je h2h skor (cak i set-kolicnik),ali svejedno..znao je Novak da se zlopati sa ovakvim tipom igraca i ranije. Ja baš mislim da su oni ti koji su smoreni, jer idu na Novaka. Ja se nikada nisam plašio Raonića, čak i kada je bio u puno boljoj formi 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Bitno je u meču sa Milošem, da ga što pre završi. Kako god. Da se ne potroši pred Fedexa. Ako ništa drugo, mečevi sa Milošem i da odu u 5 setova neće biti sa previše trčanja. Druga polovina žreba je neuporediva zaista. Biće opasnog krljanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Ko kaže da dubl nije zanimljiv https://www.espn.com/tennis/story/_/id/28566261/australian-open-mixed-doubles-match-delayed-10-minute-argument Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 5 hours ago, zoe Bg said: Kako su spori uslovi bili veceras Fed ce traziti da igra u dnevnom terminu u utorak Pa njemu vise i odgovaraju dnevni uslovi, ja ne vidim niti jednu jedinu prednost igranja u terminu u kojem je on igrao 3 meca. I ne znam zasto je prihvaceno misljenje da njemu organizatori cine neke ustupke sto ga stavljaju da igra poslednji mec dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Verovatno je organizatorima lakše da licitiraju cenama karata za noćne termine Nisam pratila toliko cene karata pa ne znam je li ovaj bezobrazluk bio uobičajen na slemovima dosad ili su videli od Rimljana pa će sad da uvedu svuda jedno je kad skaču cene u preprodaji ali ovo mi izgleda da su zvanični kanali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Da, kad su izbacili OOP onda su povecali cene karata, ko je isao na srecu i kupio karte za vecernju sesiju, ustedeo je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 U kom terminu se igra SF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Pa u vecernjem, vec godinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 4 minutes ago, Boxy said: Da, kad su izbacili OOP onda su povecali cene karata, ko je isao na srecu i kupio karte za vecernju sesiju, ustedeo je Sramota. Ne bih im dala pare iz principa makar presedela ispred stadiona i gledala isti meč na ekranu napolju. Daj bre... Mada ko je ovca za šišanje, neka plati. Mlate milione i nije im dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 1 minute ago, alcesta said: Sramota. Ne bih im dala pare iz principa makar presedela ispred stadiona i gledala isti meč na ekranu napolju. Daj bre... Mada ko je ovca za šišanje, neka plati. Mlate milione i nije im dosta. E jbg, platis silne pare da odes u Australiju da gledas Feda, sigurno neces iz principa da ga gledas preko TV, ako vec mozes da kupis kartu. Tako da to nije stvar u tome da je neko ovca za sisanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts