jevrem69 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, La mano de Dios said: Kecmanovic dobio Zvereva 6-3, 6-7, 7-6. Prva top 5 pobeda u karijeri. Nisam gledao mec ali gledajuci statistiku imao je 36 vinera i 27 ue, 13 as udaraca. Deluje na oko dobro. E sad ide na Atamanea u QF pa onda na pobednika Wu-Cobolli eventualno. Nista mu pobeda nece znaciti ako to sad ne potvrdi jer su mu poeni neophodni. https://youtu.be/8XWFsEMHi8M?si=ja-2oKOga1nTG1ZP Evo i hajlajta nocasnjeg meca u trajanju od 4 minute. fin skalp, mora Kecmanovic da pokusa jos vise da igra agresivnije, barem je u ovom mecu smanjio tu potrebu za stalnim prebacivanjem lopte ocekujuci da protivnik sam od sebe pogresi, nego je odigrao i par dobrih pasinga ................. definitivno na krilima ove pobede mora da dobije i ovog Atamana i da se priblizi renkingu koji bi ga makar na mastersima vodio u glavni zreb bez kvalifikacija ......................
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ja sam gledala prva dva seta ali onako kroz trepavice što se kaže igrao je jako agresivno i sigurno, nisam navikla takvog da ga vidim E sad, da se nije ispromašivao forhenda u nekim bitnim poenima moglo je ovo i kraće da traje. Potrošio se mnogo i ne bi me iznenadilo da mu ne ostane snage za nastavak turnira. S druge strane, navikao nas je da ovakve maratonske mečeve gubi, pa je lepo da mu se muka isplatila za promenu. Edited 3 hours ago by alcesta 1
jevrem69 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 43 minutes ago, alcesta said: Ja sam gledala prva dva seta ali onako kroz trepavice što se kaže igrao je jako agresivno i sigurno, nisam navikla takvog da ga vidim E sad, da se nije ispromašivao forhenda u nekim bitnim poenima moglo je ovo i kraće da traje. Potrošio se mnogo i ne bi me iznenadilo da mu ne ostane snage za nastavak turnira. S druge strane, navikao nas je da ovakve maratonske mečeve gubi, pa je lepo da mu se muka isplatila za promenu. ja nazalost nisam bio u prilici da pogledam mec posto nemam vise teniske kanale i uglavnom zavisim od ovih dripaca sa arene kada se umilostive da puste i neki mec na onih preostalih 13-14 kanala .................. ko zna na sta ce liciti njihovo prenosenje turnira iz masters serije, za to je potrebno vise od jednog kanala ...............................
Recommended Posts