delgado Posted October 1 Share Posted October 1 Izborio Fis treci set iako se nosi sa fizickim problemima. Spasao je na 4-4 3 vezane BP i u tajbrejku dobio na razliku. Dobro finale, navijam za Fisa, bas ima resilience i stabilnost a jako je mlad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 1 Share Posted October 1 Nikako mi ne odgovaraju ovi novi termini finala usred radne nedelje. Vikendom bih možfa još i izbunarila neki strim ako nisam negde gde se pušta prenos, ali ovako utorak ili sreda iz čista mira, šanse nema da i to malo vidim. Krivo mi baš zbog finala Pekinga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 1 Share Posted October 1 Nisam uspeo da odgledam treci set, vidim da je dobio Fis, bas mi je drago. Uspeo je nekako da prevazidje fizicke probleme, bio je na ivici provalije kad je izvukao 0-40 da Amber servira za mec, iscupao tesan TB na razliku i onda osvojio titulu. Izgubi Fricko od osvajaca, steta. Svaka cast za Artura, druga 500ica ove sezone, posle Hamburga na sljaci gde je tukao Zvekija u finalu, sada uzeo i dvoransku. Verovatno ce ga stici umor u Sangaju, ali ostvario je strava rezultat. Finale Pekinga: Sinner-Alcaraz. Dobro je za Fricka sto niko od konkurenata za Torino nije ostvario neki specijalan rezultat. Sada je potreban dobar rezultat u Shangaju, minimum R16. Potrebno je dobiti dva meca za to, sto nije lako, prosiren je i Sangaj. Inace dzaba kenjaju svi oko prenatrpanog rasporeda. Meni su zanimljiviji znatno i ovi prosireni mastersi i pruzaju sansu nize rangiranim igracima da se i oni naigraju i zarade. Bole me uvo za ove primadone sto samo kmece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 2 Share Posted October 2 Jel neko gleda meč Alkaraz -Siner? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 2 Share Posted October 2 (edited) Dobi Alkaraz, nisam mogao da gledam bas sa paznjom jer radim, ali generalno vrlo napet mec, ne toliko ultra kvalitetan koliko sam uhvatio. Siner je poveo 3-0 u odlucujecem tajbrejku, da bi Alkaraz zavrsio mec sa 7 uzastopnih poena. I u prvom setu je imao prvi brejk, vodio 4-1, pa prosuo. Bas klasican njegov rolerkoster. Edited October 2 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 2 Share Posted October 2 Jako sam radosna 🙂↔️👏👏👏😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 13 Share Posted October 13 U Stokholmu, Laslo i Hamad igraju za prolaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 13 Share Posted October 13 I dobio Ðere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 15 Share Posted October 15 Kecmanović dobio Norija u Stokholmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 17 Share Posted October 17 U Stokholmu je Vavrinka zalicio na starog sebe posto je bas rutinirao Nakasimu, vrlo iznenadjujuce. Djere je imao jedan dobar set protiv Pola, izgubio je 6-2,7-6. Servirao je za set u drugom ali se raspao i to je bio kraj. Stare boljke ga prate, na kraju ce onaj izgubljeni mec na RG protiv Nisikorija da mu obelezi karijeru. Striker iznenadio Beretinija, bas mu je dobro radio forhend incidentno, Rud dobio Sonega. U Antverpenu je FAA uspeo da dobije nekako Fucovica, sto mu je prva pobeda na ATP turniru u dva meseca (pre toga dobio Ruda u Sinsiju), a u Alma Ati je slabiji setup, jedino vredno pomena da je Mahac predao u drugom kolu, blagog pojma nemam zasto je isao tamo, nisam video da li je ozbiljnija povreda u pitanju, to bi bas bilo kretenski da tako zavrsi sezonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 17 Share Posted October 17 Kec pobedio Djarija u TBu 3eg seta, bravo. Sada na Paula, koji je zeznut, ali imao je uspeha protiv njega, 2 pobede na AO ove godine i pre dve kada se prvi put ozbiljnije probio. Moze to biti zanimljiv mec u najavi. Tiafoe posle velike borbe izbacio Evansa. Solidan mec je bio sa dosta izlazaka na mrezu i slajseva. Sada Frensa ide na Vukica, koji napreduje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 17 Share Posted October 17 Pol nije nesto sijao protiv Djerea tako da je to verovatno prilicno otvoren mec. Ocekujem da bude ruzan do zla boga doduse Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 18 Share Posted October 18 Imao Kec sansu, imao brejk u prvom setu pa Paul vratio i onda kilometarski TB na razliku koji gubi i cao djaci... Vava dobio i Rubleva A Vukic izbacio Tiafoa. Sve vise napreduje taj momak Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 18 Share Posted October 18 Vavin najbolji turnir ove godine. Voleo bih da ode do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 22 Share Posted October 22 Kec dobio Navonea u Bechu i igrace protiv Mensika 2r. Tipsa izgleda poceo da radi sa Shapom, u boksu mu je i proslavlja fist bumpom sa nekim likovima pobedu Dennisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 05:39 PM Share Posted Sunday at 05:39 PM A sad Hamad. Lepo izgleda Beograd i nema linijce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted Sunday at 06:57 PM Share Posted Sunday at 06:57 PM (edited) Tek sam sad ukapirala da ovo ima na Areni Bravo za Hamada, uzeo set. Ali majica mu je užasna Uzeo još jedan set i meč, bravo! Sjajno je igrao ovaj deo što sam ispratila, lepo bi bilo da uspe taj nivo da drži malo duže. Edited Sunday at 07:37 PM by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted Monday at 06:18 PM Share Posted Monday at 06:18 PM (edited) Nisam danas uspela da gledam, samo vidim da Lajović prošao dalje a da se Kecmanović obrukao solidno pred domaćom publikom. Ne znam je li se povredio ili nešto slično. Šapovalov i Fučovič su morali da igraju kvalifikacije, e dokle su dogurali... Edited Monday at 06:43 PM by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted Tuesday at 11:39 AM Share Posted Tuesday at 11:39 AM Bila sam u nedelju na turniru, gledala onog Kineza i Marosana, posle i Medjedovica. Mnogo je lepo gledati tenis kad te bas briga ko ce da pobedi mozda do kraja turnira odem jos jednom 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted Tuesday at 10:23 PM Share Posted Tuesday at 10:23 PM Dajte neki opis ko zna - jel ima puno publike, da li su karte skupe, kako izgleda sve to glede organizacije i tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted Tuesday at 10:27 PM Share Posted Tuesday at 10:27 PM Ovo danas što sam gledala od prenosa bilo je baš prazno, maltene rodbina i prijatelji u sali. Možda je kasnije više ljudi došlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted Wednesday at 10:46 AM Share Posted Wednesday at 10:46 AM U nedelju je bilo iznenadjujuci broj ljudi, a kad je igrao Medjedovic bila je bas dobra atmosfera. Karte za taj dan nisu bile uopste skupe, 500 dinara za mesta iza igraca, par metara od terena. Ne znam kolika je cena za kasnije, od QF pa do kraja. Ali mislim da je problem sa posetom tokom radnog dana taj sto mecevi pocinju prerano i ljudi ne mogu da stignu (u Beogradu je poslednjih par nedelja totalni kolaps). Realno, mecevi su skoro gotovi vec oko 18h, a ne postoji neki vecernji program gde bi 2 meca pocinjali od 18h, onda bi sigurno i poseta bila veca. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lansky Posted Wednesday at 09:55 PM Share Posted Wednesday at 09:55 PM Slab turnir, baš slaba 1/8 i 1/4 finala po imenima i svemu i ako je obećavalo po listi učesnika do pre par dana pre početka ali avaj, otkazi i povlačenja. Možemo imati domaće polufinale Djere-Hamad a sa druge strane Lehecka-Shapovalov što je koliko toliko neki nivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 19 hours ago, lansky said: Slab turnir, baš slaba 1/8 i 1/4 finala po imenima i svemu i ako je obećavalo po listi učesnika do pre par dana pre početka ali avaj, otkazi i povlačenja. Možemo imati domaće polufinale Djere-Hamad a sa druge strane Lehecka-Shapovalov što je koliko toliko neki nivo. Turnir nedelju dana pred Torino je nezgodna pozicija. Mnogo zavisi od race liste, sad je vec bilo jasno ko ide u Torino sto je naravno onda imalo negativne posledice za kvalitet vrha na turniru. Van toga mislim da je turnir imao solidan cutoff za 250. Na kraju i stvarno imamo Djere-Medjedovic i Lehecka-Sapovalov polufinale. Djere/Medjedovic pobedom u polufinalu imaju siguran renking u prvih 110, a pobedom u finalu povratak/prvi ulazak u prvih 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Bogami nisam očekivala da i Đere i Međedović stignu dovde. Velika je stvar za ovakav turnir da ima domaćeg igrača u finalu, nadam se da će tribine biti punije makar za završnicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts