ATP turniri 250&500 - Tenis - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Pune je bas nastradao zbog ATP Cupa, Gerasimov kao 98. na listi je 8.nosilac, ima celendzera koji su jaci od ovog turnira :classic_ninja:

Monpelje je bio jaci medjutim povukli su se Vavrinka, Rublev, Conga, Milman, Fucovic ali Monfa i Dimitrov su dobili WC, tako da je ipak ok.

Troicki i Milojevic igraju Pune, obojica prosli kvalifikacije, Troicki i 1.kolo protiv cuvenog Nagala :classic_biggrin:

Krajinovic igra Monpelje, a Djere je u Kordobi

Posted

Njega bas ocekuje pad na listi, jer sanse da odbrani Rio su bas minimalne. Bilo bi dobro da sad i sledece nedelje ostvari dobre rezultate, da makar malo nadoknadi te poene.

• Like 1
Posted (edited)

Pa od pocetka godine nije ni bilo muskih turnira, samo ATP Cup, a to su prenosili.

Ali jeste cudno sto su se odlucili za Pune ove nedelje...

edit:

Lupila sam, bila su 3 turnira, ali sad ne mogu da se setim da li su bilo sta prenosili 

Edited by Boxy
Posted

Mislila sam i na prošlu godinu, nekako mi se čini da im Arena preuzima sve više turnira. Mada možda grešim pošto sam zadnjih meseci slabo imala vremena za TV uopšte.

Posted

Sad bas razmisljam, nema sanse da je Arena prenosila 500, nema tih turnira puno, svaki prenosi SK.

A mislim da smo mirni za prenose W na 10 kanala dok god Djokovic igra :classic_biggrin: