Boxy Posted October 24, 2021 Share Posted October 24, 2021 Inace, Jabeur se povukla sa turnira sledece nedelje, tako da Kontaveit ima sve u svojim rukama, ali treba joj titula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 24, 2021 Share Posted October 24, 2021 (edited) Edited October 24, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Ivana Jorovic nikako da dobije neki mec nakon povratka na teren, sta li ce tek biti kada jos bude istekao zasticeni renking ..................... a Nina, jel ona vida neke rane, nema je ni na vidiku, ispade iz prvih 100, nigde nije igrala u prethodna dva i po meseca (sem na US Openu) .............................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 16 hours ago, jevrem69 said: Ivana Jorovic nikako da dobije neki mec nakon povratka na teren, sta li ce tek biti kada jos bude istekao zasticeni renking ..................... a Nina, jel ona vida neke rane, nema je ni na vidiku, ispade iz prvih 100, nigde nije igrala u prethodna dva i po meseca (sem na US Openu) .............................. Nina igra neki ITF turnir, pobedila je danas. Čini mi se da je to u Španiji, i Olga igra tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 4 hours ago, alcesta said: Nina igra neki ITF turnir, pobedila je danas. Čini mi se da je to u Španiji, i Olga igra tamo. Ne znam sto maltene nista nije igrala dva meseca, te je izgubila i neke bodove i ispala iz prvih 100. Ako je u pitanju neki zdravstveni problem, u redu, inace mi ostaje nejasno, zasto je dozvolila da ispadne iz prvih sto, i sta se to desilo sa njom od dobrih igara na travi i polufinala Notingema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Bogami, Ema ispriča fino parče na rumunskom posle meča, iako se vidi da joj ne ide baš tečno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 A baš sam razmišljala kako ime turnira ima nekako spooky vibe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Simpaticna Rumunka Žaklina Adina Kristijan (Jaqueline Adina Cristian) Obzirom na sitiaciju u Rumuniji vezano za coronu, ima li publike na tribinama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 bilo za kvalifikacije, nema za glavni zreb (bar su tako objavili pre neki dan). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Lepa contesa dobila Ajlu, u sledecem kolu Halep ili Graceva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 (edited) Edited October 28, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Opet se povredila? Nedostajaće mi baš na završnom turniru, navikla sam da je gledam tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Simona, i pored povrede ledja, rutinski prosla zemljakinju (WC), a Ema isto prilicno rutinski izgubila od Kostjuk, koja sad ide na Simonu. Susret Simone i Eme se odlaze do daljnjeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Ja sam se nadala susretu lepotica contese (igrala protiv povredjene Simone) i Eme,a one obe rutinski eliminisane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 https://www.tennis.com/news/articles/marta-kostyuk-spooks-emma-raducanu-with-scary-good-upset-in-cluj-napoca Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Aleksandra i Patinama kako li već za dlaku izgubile finale u Klužu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 https://www.tennis.com/baseline/articles/ons-jabeur-announces-will-not-go-to-guadalajara-mexico-wta-finals-alternate Baš mi je žao, volim da je gledam, ali svakako možda ne bi ni došla u priliku da uskoči kao zamena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 ja sam je videla na nekoj slici s (desnom) rukom u onom drzacu za ruku, izgleda da joj je ruka (neki deo) povredjena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Mertens i Pegula su zamene, Mertens je vec tamo jer ucestvuje u dublu, a Pegula nije mogla da putuje u Prag na BJK jer je bila blizak kontakt na sopstvenoj svadbi, tako da se dovoljno odmorila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 A evo kako su bile obucene, to je uvek zanimljivo gledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 (edited) svakakvih odevnih kombinacija ima... od dublasica bas mnoge ne znam uopste Edited November 9, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Moram da priznam da sam za ovu u odelu prvo pomislila da se neki zvanicnik ubacio u sliku i nije mi bilo jasno zasto A prepoznajem samo 4 igracice, Mertens, Hsieh, Stosur i Krejcikovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts