Milutinov Tata Posted February 4 Posted February 4 (edited) 1-6 6-1 0-4, kakvi preokreti. Sada je vezala 2 gema, mozda ima nade da ipak preokrene. Ipak nista, 2 gema u nizu za Poljakinju za 6-2 u trecem. Edited February 4 by Milutinov Tata
Boxy Posted February 13 Posted February 13 Po obicaju, Iga se pravi luda, a nema sanse da nije osetila da je loptica udarila u zemlju
alcesta Posted Wednesday at 02:06 PM Posted Wednesday at 02:06 PM Jako mi je drago što je Aleksandra osvojila Dohu u dublu mislim da je vreme da shvati da joj je dubl sada glavni izvor prihoda, pogotovo sad kad je našla pravu partnerku. Na AO je zvučala kao da i dalje prioritizuje singl iako fizičkli više ne možeda isprati ritam, ali rezultati govore sami za sebe. 1
Drug Crni Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago On 2/4/2026 at 5:51 PM, jevrem69 said: . Olgu ne treba ni komentarisati ona je vec skoro godinu dana u kanalu, pala je za preko 50 pozicija od nekog 34-35 mesta ................. Manje je to od godinu dana. Mislim da je taj ranking imala negde oko US Opena.
jevrem69 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 hours ago, Drug Crni said: Manje je to od godinu dana. Mislim da je taj ranking imala negde oko US Opena. taj reknking je izgubila posle proslogodisnjeg RG posto nije odbranila mislim cetvrto kolo ................
Recommended Posts