Angelia Posted Wednesday at 02:12 PM Posted Wednesday at 02:12 PM 12 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Zivi u Kanadi I? Ja zivim u US pa ne pratim lokalne stvari u Kanadi. Sta ti je tu bio argument? Ako ljudi ne vide razliku izmedju East i West Wing, znaci da ne znaju detalje. Isto kao sto ti kazes "postoji bunker" 😀 mislis da je 80 godina star bunker u planovima?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Wednesday at 02:16 PM Posted Wednesday at 02:16 PM Just now, Angelia said: I? Ja zivim u US pa ne pratim lokalne stvari u Kanadi. Sta ti je tu bio argument? Ako ljudi ne vide razliku izmedju East i West Wing, znaci da ne znaju detalje. Isto kao sto ti kazes "postoji bunker" 😀 mislis da je 80 godina star bunker u planovima? Naravno da se ocekivao ovakav odgovor. Samo neko na licu mesta zna kako se zivi, a i onaj ko se sa tim ne slaze, taj nema pojma... To ti je kompletan narativ kroz dugi forumski staz. Koga boli dupe za east wing, osim tebe da opravdas ruglo jer ti omiljeni politicar pravi satru na stubovima... Bolje daj prilog da bude jos visa, bolja, zlatnija od projekta, nego sto ovde mlatis praznu slamu... Da dodam, po projektu balska dvorana treba da bude velicine i visine bele kuce, savrsen opis stanja... cirkus iznad politike 1
Angelia Posted Wednesday at 02:28 PM Posted Wednesday at 02:28 PM 10 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Naravno da se ocekivao ovakav odgovor. Samo neko na licu mesta zna kako se zivi, a i onaj ko se sa tim ne slaze, taj nema pojma... To ti je kompletan narativ kroz dugi forumski staz. Gde sam ja rekla da mora da bude na licu mesta? Pogledaj ponovo sta sam napisala. On 4/6/2026 at 9:41 PM, Angelia said: Moguce da tako deluje, ako nisi u US, I ne pratis takve lokalne stvari. Isto kao sto ja ne mogu da komentarisem politiku u SR, jer realno ne pratim, ne znam detalje. Cak mi ni imena ljudi ne pomazu. Tako I vama nece nista znaciti istorija WH ili "problemi" oko iste. Dobicete informacije iz bilo kog medija koji pratite. Neki ovde pitaju da li je istocno ili zapadno krilo 😀 a da ne znaju da je West Wing, istorijski zasticen. A East Wing je menjan vise puta u zadnjih 100 godina koliko je izgradjen. Verovatno je trebalo da se prepravi pre 40 godina. Ne secam se detalja, ali izgradnja iznad zemlje je nekih 350 miliona, to se gradi iz donacija. Podzemni vojni complex valjda treba da budd oko 50 miliona, I ide iz budzeta Pentagona. Obama je menjao East Wing is donacija. Bez odobrenja Kongresa. @Baby Pogledaj prvu recenicu.
Div Posted Wednesday at 02:34 PM Posted Wednesday at 02:34 PM 15 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: cirkus iznad politike Savršen primer za: Ako uveden klovna u dvor, neće klovn postati kralj, nego će dvor postati cirkus. 6 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Wednesday at 02:35 PM Posted Wednesday at 02:35 PM 6 minutes ago, Angelia said: Gde sam ja rekla da mora da bude na licu mesta? Pogledaj ponovo sta sam napisala. @Baby Pogledaj prvu recenicu. Nebitno je da razmenjujem misljenja sa tobom. Vise smisla ima sa zidom
Angelia Posted Wednesday at 02:46 PM Posted Wednesday at 02:46 PM 1 minute ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Nebitno je da razmenjujem misljenja sa tobom. Vise smisla ima sa zidom 😀 sta je problem sto ce istocno krilo biti iste visine kao zapadno? Da nije mozda trazenje dlake u jajetu.... ok ne svidja ti se dizajn, legitimno misljenje.
Mina D. Harker Posted Wednesday at 03:06 PM Posted Wednesday at 03:06 PM Kralj je ladno sjeo sa malom djecom na Uskršnju nedelju i pričao im o Bajdenovim olovkama i lažnim vijestima 0_o
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Wednesday at 03:28 PM Posted Wednesday at 03:28 PM 41 minutes ago, Angelia said: 😀 sta je problem sto ce istocno krilo biti iste visine kao zapadno? Da nije mozda trazenje dlake u jajetu.... ok ne svidja ti se dizajn, legitimno misljenje. Namena je problem. Jbt da li je realno da si toliko zabludna?!
Angelia Posted Wednesday at 05:11 PM Posted Wednesday at 05:11 PM 1 minute ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Namena je problem. Jbt da li je realno da si toliko zabludna?! Koji deo namene ti smeta, ozbiljno pitam. Da li je vojni komplex koji treba da stiti WH, da li kancelarije za aids i first lady (koje su tu bile), sala za events koja prima vise od 200 ljudi (bila je za 200). Ima valjda i mali bioskop za 42 osobe. Objasni mi, jer ja stvarno ne vidim problem. I prethodno je East Wing imao slicnu namenu. Samo manji kapacitet.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Wednesday at 07:58 PM Posted Wednesday at 07:58 PM 2 hours ago, Angelia said: Koji deo namene ti smeta, ozbiljno pitam. Da li je vojni komplex koji treba da stiti WH, da li kancelarije za aids i first lady (koje su tu bile), sala za events koja prima vise od 200 ljudi (bila je za 200). Ima valjda i mali bioskop za 42 osobe. Objasni mi, jer ja stvarno ne vidim problem. I prethodno je East Wing imao slicnu namenu. Samo manji kapacitet. Kao sto rekoh briga me da li uopste nesto rade, ali da bi bilo ruglo, bilo bi. Vise ti odgovaram jer vidim da ces ti da napravis od toga pricu kako je sve cool, po zakonu, bas lepo i to samo zato sto orange man gradi, jer da je to radio Bajedn, razapela bi se ovde na hanterovom laptopu i plati od strane firme... dok za kusnerove dilove nisi ni trepnula, sve isto bilo u najvecem mogucem redu. Pravda ti je selektivna. Nisi trepnula ni za najvece kripto pljacke i uticaje koji se kupuju direktno na licni racun, nisi trepnula ni na jedno namestanje berze.. nista, sve bas kako treba dogod se nosi odredjeno prezime E da, pisala si jos na to da se imena drzavnih zgrada daju predsednicima. Pa ajd nadji istorijski primer da je neki predsednik imenovao sam neku federalnu ili state zgradu? Btw ne trudi se, neces naci... to samo jednoj budali moze da padne na pamet 2
Angelia Posted Thursday at 04:27 AM Posted Thursday at 04:27 AM (edited) 8 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Kao sto rekoh briga me da li uopste nesto rade, ali da bi bilo ruglo, bilo bi. Vise ti odgovaram jer vidim da ces ti da napravis od toga pricu kako je sve cool, po zakonu, bas lepo i to samo zato sto orange man gradi, jer da je to radio Bajedn, razapela bi se ovde na hanterovom laptopu i plati od strane firme... dok za kusnerove dilove nisi ni trepnula, sve isto bilo u najvecem mogucem redu. Pravda ti je selektivna. Nisi trepnula ni za najvece kripto pljacke i uticaje koji se kupuju direktno na licni racun, nisi trepnula ni na jedno namestanje berze.. nista, sve bas kako treba dogod se nosi odredjeno prezime E da, pisala si jos na to da se imena drzavnih zgrada daju predsednicima. Pa ajd nadji istorijski primer da je neki predsednik imenovao sam neku federalnu ili state zgradu? Btw ne trudi se, neces naci... to samo jednoj budali moze da padne na pamet Zar nisam rekla da je Obama uradio isto da bi ga svi slavili? Isto vazi za Bidena. Niko ne bi ni trepnuo, ukljucujuci mene. To da imenuje zgrade, po sebi, jeste ego trip. Nepotrebno, ali ne vidim razlog da je to nesto specijalno bitno. Znaci opet radis isto, grasping for sstraws. Namestanje berze je tvoje subjektivno misljenje. Nisi sizela na Nancy Pelosi. Ako je postojalo namestanje berze, to je sve pogresno. Ukljucujuci inside information. Sto se tice kripto currency, rekla sam da ne razumem celu pricu, pa necu ni komentarisati, za mene je cela kripto prica, besmislena. Edit: jos uvek nisi odgovorila sta ti smeta u nameni East Wing. Znaci na kraju ti mislis da ce biti ruglo. Nije problem namene, nego ti se ne svidja dizajn. Zasto si onda pomenula namenu? Stalno izbegavas pitanje I pomeras goal posts. Edited Thursday at 04:32 AM by Angelia
moonovermarin Posted Thursday at 10:25 AM Posted Thursday at 10:25 AM Ova cela priča sa građevinskim radovima je trolovanje. 1
Mina D. Harker Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Već imaju trijumfalnu kapiju u Vegasu. 😄 Nego, Melanijina supriz konferencija o Epstinu, imamo li tu kakva mišljenja?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 10 minutes ago, Mina D. Harker said: Već imaju trijumfalnu kapiju u Vegasu. 😄 Nego, Melanijina supriz konferencija o Epstinu, imamo li tu kakva mišljenja? Pa ja i ne. Meni se cini da je ona nicim izazvanim izasla da se pravda i jos pominje klevetu. Niko ne prica o njoj. A onda je izasao neki tip i rekao da ce uskoro da procure neki fajlovi i posle obrisao post, naravno rekao je po njegovoj dojavi. Pa ajd, videcemo jel lupio u moru mnogih ili tu nesto ima... Nesto to meni lici, rat poceli da prestanu da pricaju o fajlovima, pa sad pominju fajlove da prestanu da pricaju o ratu 😄 1 1
djura.net Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago cnn - Inflation is now at 3.3% on an annualized basis, which is the highest rate since Trump became president. - The price of gasoline rose 21.2% in March, which was a record. - The much-watched University of Michigan consumer sentiment index — a measure of how confident Americans are in the economy — just hit a record low, in data stretching back to 1952. 1
Recommended Posts