𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Angelia said: Naravno, ali normies odavno ne gledaju Takera, zato sto su "normies" a on je nutcase od kako je otpusten sa Foxa. Nekim ljudima je trebalo vremena da skontaju, ali jesu. Generalno, ja vidim sta radi jer mu se "normies" smeju. Bio je showman a sad je smejurija. Sad ga prate far-right budale I far left jer prica sta im odgovara. Normies ga ne bi ni "g" motkom pipnuli. Ali si u pravu da postoje normies na levoj I desnoj strani. Meni ovo zvuci ovako: Kod tramparine verne baze, taker nema sanse... bem li ga, u pravu si milion posto 2
Besni lala Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Poštujem tvoje mišljenje Anđo. Ne mislim da si u pravu, ali svakako poštujem. 1
Angelia Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Meni ovo zvuci ovako: Kod tramparine verne baze, taker nema sanse... bem li ga, u pravu si milion posto Nema sanse kod Trumpove baze ni kod normies koji su neopredeljeni. Zasto koristis tramparina verna baza? Sta je Tramp, neki lik iz stripa, kao Joker? Mozemo normalno da razgovaramo, bez infantilnih nadimaka. Ok, ne svidja ti se Tramp, kontam, legitimno. Ali valjda mozemo civilizivano da razgovaramo bez ovakvih izliva osecanja?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 minutes ago, Angelia said: Nema sanse kod Trumpove baze ni kod normies koji su neopredeljeni. Zasto koristis tramparina verna baza? Sta je Tramp, neki lik iz stripa, kao Joker? Mozemo normalno da razgovaramo, bez infantilnih nadimaka. Ok, ne svidja ti se Tramp, kontam, legitimno. Ali valjda mozemo civilizivano da razgovaramo bez ovakvih izliva osecanja? Ne, ne mozemo normalno da razgovaramo. Ja ne mislim da je on zasluzio da mu se obracam imenom. Plus, ne mislim da cim je on tema ti mozes normalno da razgovaras, jer te emotivno pici po zivcima sve sto nije hvala lika i dela. Tako da, shvati kako hoces ali ako hoces normalno, iako naravno to neces prihvatiti, trenutno vise ljudi prati sta taker govori nego sta pricaju na fox news (proveri brojke, svima su dostupne). Ne moze biti jasnije da ces da ga diskreditujes do boga miloga jer vise ne prica sta ti zelis da cujes, a ti nekako zbog izbora, posto je pobedio tvoj izbor ne mozes da prihvatis trenutnu realnost. Taker je meni uvek bio 'mio' kao sto je tebi sada, tj. bas me briga sta taj lazov ima da kaze i sigurno ne bih volela da je on predsednik, ali bi milion puta bio bolji od trenutnog. Moj pas i zec bi bolje vodili zemlju od ovog i bili manje opasni i za nas i za ostatak planete. I uopste nisu u pitanju neki veliki osecaji, nego sam zgrozena sta cujem, sta vidim i sta se desava jer sam ziva osoba (uostalom kao i 90% mog okruzenja, ima jos onih 10% koji tako verglaju kao ti, ali ih je znatno manje svakodnevno, tnx god). 1 1
melankolic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Čuj, normalno razgovarati sa “krasnovistima”! Kako on i njegovi razgovaraju na konferencijama za medije, na šta liče skupovi MAGA-sekte, pretnje, blaćenje pa ono kada izbacuju neistomišljenike naglavačke dok se masa iživljava nad izbačenim a Fuhrer s bine dodatno zakuvava i sl. Ali vidim na nekim shortsovima da su se probudili ljudi u Americi pa tako sada, recimo, na nekim utakmicama odmah dobijaju šakomuglavu. Ne pomaže crvenokapicama ni pozivanje na Ustav, slobodu govora i sl. Hteli ste drugovi i drugarice (ruske pudle) da se ukine “cenzura”, da se moberima da sloboda da govore šta hoće i prete, e pa naviknite se da batina ima dva kraja. 2
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tranpu je trenutno sprdanje sa njegovim imenom najmanji problem. Njega ostavljaju ljudi poput Kenta, ljudi koji se bore protiv terorista, ostavio ga je čovek čija je žena poginula u terorističkom napadu i on kaže da je rat sa Iranom nepotreban. 1
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ne, ne mozemo normalno da razgovaramo. Ja ne mislim da je on zasluzio da mu se obracam imenom. Plus, ne mislim da cim je on tema ti mozes normalno da razgovaras, jer te emotivno pici po zivcima sve sto nije hvala lika i dela. Tako da, shvati kako hoces ali ako hoces normalno, iako naravno to neces prihvatiti, trenutno vise ljudi prati sta taker govori nego sta pricaju na fox news (proveri brojke, svima su dostupne). Ali ne obracas se njemu, on nema pojma da ga ti nazivas kakogod. I gde si videla da ja koristim takav nacin govora, svidjao se meni neko ili ne. Zasto je bitno da poredim Takera I Fox News? Ja se secam da smo raspravljale o Takeru kad je bio izuzetno popularan I da sam ti rekla da ne obracas paznju na njega jer je showman. Znaci ocigledno meni se Taker nikad nije svidjao.
Recommended Posts