Angelia Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 10 hours ago, djura.net said: Ne razumem te, post ti je prilicno kontradiktoran. Pa izbacis neku teoriju o namestaljci sluzbe, bez bilo kog razloga, iako je logican zakljucak da je opet neki mentalni slucaj. Trump nije ni bio u kuci. Da je neka propaganda, valjda bi ga predstavili kao da je bio u opasnosti. Da ne pricamo koliko je nelogicno da "sluzba" radi nesto za Trampa. Decko je imao 21 godinu, nesto mu kvrcnulo, I izvsio suicide by cop. To je logican zakljucak. Nema nista kontradiktorno u mom postu. Edit: skontala sam da mozda nisi razumeo moju ironiju kad kazem "a nije kao da imamo dovoljno mentalnih slucajeva", mislila sam suprotno, naravno da imamo na 330-350 miliona stanovnika. I ne znaci da neke teorije zavere nisu postale stvarnost, desava se. Ali to nije prvi zakljucak koji pravim, obicno, najprostija objasnjenja su tacna. Edited 9 hours ago by Angelia
djole Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 2/20/2026 at 10:44 PM, Malkolm Brogdon said: Supreme Court odlucio da su Trampove tarife ilegalne, ovaj se naljutio pa dodao svima worldwide jos 10% u stilu osmogodisnjaka. sinovi onog djubreta howarda lutnicka, dobrog epsteinovog drugara i secretary of commerce koji se i zalagao za dodatne carine, vode hedge fund koji otkupio ugovore po kojima će ukoliko se carine proglase neustavnim i sud naloži da se uvoznicima carine refundiraju, oni imati pravo na taj novac ovo su nivoi korupcije i besramlja nedostizni i za jednu Srbiju 1
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za prakticno godinu dana su uspeli da naprave potpunu saradu od drzave. Demsi da samo izbleje do novembra verovatno uzimaju i house i senate.
Recommended Posts