Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 5/9/2021 at 9:20 PM, Nicklord said:

Bio sam kod ćaletovih u CG 10ak dana. Uhvatio sam par puta dnevnik i jako mi je smešno bilo kako to izgleda. Kao da bukvalno ne postoje novinari, čitaju 3 minuta vesti što je vlast napisala pa 3 minuta šta je Milo 😄 Uhvatio sam i neke politčke emisije, gledao sam direktora policije Brđanina kod ćelavog lika na Vijestima (jako me mrzi da guglam) i kako ga je ubio ćelavi. Zaboravio sam kako politika može da bude zabavna

Expand  

Kad si zadnji put bio u Srbiji?

Posted

Skupština CG usvojila izmene zakona o tuzilaštvu. Konačno udarac direktno u glavu mafijaškoj hobotnici. Polako će i TVCG doći na red.

Posted

Promenece ce biti kozmeticke ako ekipa koja je vedrila i oblacila zadnjih decenija ostane na slobodi, od medija policije sluzbi raznih prijatelja brace i kumova... a sve to je jos daleko

Mislim da mnogi podcenjuju mila i kompaniju nisu oni jos ni blizu kraja, borice se na sve ili nista

Posted

Tvrdim da se u svakoj normalnoj zemlji nakon ovakvog nastupa odmah dobija otkaz. Sad se otkrilo da je slagao i za kuću, tek je prije stupanja na funkciju preveo imovinu na sina. Krivokapiću, slab ti je ovaj ekspert.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Sta ucini ovo Zdravinjo, mediji u SiCG u histeriji ceo dan...

Sad nam treba onaj mim gde tri Spajdermena (Zdravinjo, Becic i Mandic) pokazuju jedan na drugog uz reci: "Ja sam pravi vernik SPC".

Posted (edited)

slozio biih se sa tobom oko svega da juce nije bio sastnak sa av,ovako ne mogu

Edited by Gaga
Posted

Pospremi Zdravko AV i njegove kerove u CG.

Išćerao ih na čistac sa jučerašnjim pismom, nisu imali kud bez kako narod u CG želi.

Joanikije.... Dostojan!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• Like 1
Posted
  On 5/29/2021 at 6:49 PM, Kimmi said:

Pospremi Zdravko AV i njegove kerove u CG.

Išćerao ih na čistac sa jučerašnjim pismom, nisu imali kud bez kako narod u CG želi.

Joanikije.... Dostojan!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Expand  

I Metodije je dobar izbor, mada sam mislio da ce tu vratiti Kirila.

Posted

Koliko god je beba pokušavao da zakuva uspeo je pre svega verni narod u CG da ostane uz Vladiku Joanikija pa nisu imali kud, Krivokapić je tu samo odradio svoj deo i zalepo šamračinu AV i njegovim kerovima.

• Like 2
Posted

Ma gde da ruše vladu, već napisaste da imaju pad na lokalnim izborima,ako bi Krivokapić osnovao stranku eto njih da prave društvo DPSu u opoziciji ....

A načuo sam da su i dosta familije udomili po državnoj upravi...

Posted (edited)

Udaraju na Krivokapica sa svih strana - bit ce da je covjek posten 🙂 a veliki Crnogorci i jos veci Srbi ne znaju kako sa takvim covjek nego pod čizmu.

🙂

Sinoc, kolone auta, ljudi na prozorima, tri prsta, srpske zastave i urlikanje. 

Sad ce i ovi drugi da to nadmase, za crnogorski ponos i čojstvo.

Politika za decu i budale.

Edited by Budha