Hrvat iz Gospića Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 8 hours ago, Nicklord said: Bio sam kod ćaletovih u CG 10ak dana. Uhvatio sam par puta dnevnik i jako mi je smešno bilo kako to izgleda. Kao da bukvalno ne postoje novinari, čitaju 3 minuta vesti što je vlast napisala pa 3 minuta šta je Milo 😄 Uhvatio sam i neke politčke emisije, gledao sam direktora policije Brđanina kod ćelavog lika na Vijestima (jako me mrzi da guglam) i kako ga je ubio ćelavi. Zaboravio sam kako politika može da bude zabavna Kad si zadnji put bio u Srbiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Skupština CG usvojila izmene zakona o tuzilaštvu. Konačno udarac direktno u glavu mafijaškoj hobotnici. Polako će i TVCG doći na red. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Promenece ce biti kozmeticke ako ekipa koja je vedrila i oblacila zadnjih decenija ostane na slobodi, od medija policije sluzbi raznih prijatelja brace i kumova... a sve to je jos daleko Mislim da mnogi podcenjuju mila i kompaniju nisu oni jos ni blizu kraja, borice se na sve ili nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 https://rs.n1info.com/region/postupak-protiv-nastavnice-zbog-vodjenja-dece-na-obelezavanje-dana-pobede/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Tvrdim da se u svakoj normalnoj zemlji nakon ovakvog nastupa odmah dobija otkaz. Sad se otkrilo da je slagao i za kuću, tek je prije stupanja na funkciju preveo imovinu na sina. Krivokapiću, slab ti je ovaj ekspert. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Sta ucini ovo Zdravinjo, mediji u SiCG u histeriji ceo dan... Sad nam treba onaj mim gde tri Spajdermena (Zdravinjo, Becic i Mandic) pokazuju jedan na drugog uz reci: "Ja sam pravi vernik SPC". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Nije čovek navikao na DB igrice pa se upecao .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Zašto je dolazio u Beograd ako nije mislio da potpiše ugovor? Napravio je problem bez potrebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 18 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Zašto je dolazio u Beograd ako nije mislio da potpiše ugovor? Napravio je problem bez potrebe. nije,samo isprati redosled dogadjaja prethodna tri dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Iz SPC kažu da je razlog njegove posjete bilo potpisivanje ugovora. On je tamo došao da predlaže mitropolita, Joanikije ga je isto kritikovao zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 (edited) slozio biih se sa tobom oko svega da juce nije bio sastnak sa av,ovako ne mogu Edited May 28, 2021 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimmi Posted May 29, 2021 Share Posted May 29, 2021 Pospremi Zdravko AV i njegove kerove u CG.Išćerao ih na čistac sa jučerašnjim pismom, nisu imali kud bez kako narod u CG želi.Joanikije.... Dostojan!Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 29, 2021 Share Posted May 29, 2021 9 minutes ago, Kimmi said: Pospremi Zdravko AV i njegove kerove u CG. Išćerao ih na čistac sa jučerašnjim pismom, nisu imali kud bez kako narod u CG želi. Joanikije.... Dostojan! Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk I Metodije je dobar izbor, mada sam mislio da ce tu vratiti Kirila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 29, 2021 Share Posted May 29, 2021 Koliko god je beba pokušavao da zakuva uspeo je pre svega verni narod u CG da ostane uz Vladiku Joanikija pa nisu imali kud, Krivokapić je tu samo odradio svoj deo i zalepo šamračinu AV i njegovim kerovima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimmi Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Manda izgleda dobio naređenje da ruši vladu.https://www.vijesti.me/vijesti/politika/543679/mandic-krivokapic-vise-nema-nase-povjerenje-i-podrskuSent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Mislim da DF neće dobro proći na novim izborima. Pali su u Nikšiću, u HN. Rušenje vlade će ih još više srozati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Nije im uspelo da nameste potpisivanje ugovora sa SPC u Beogradu po naredbi AV i sad njegovi kerovi moraju da laju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Ma gde da ruše vladu, već napisaste da imaju pad na lokalnim izborima,ako bi Krivokapić osnovao stranku eto njih da prave društvo DPSu u opoziciji .... A načuo sam da su i dosta familije udomili po državnoj upravi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 (edited) Udaraju na Krivokapica sa svih strana - bit ce da je covjek posten 🙂 a veliki Crnogorci i jos veci Srbi ne znaju kako sa takvim covjek nego pod čizmu. 🙂 Sinoc, kolone auta, ljudi na prozorima, tri prsta, srpske zastave i urlikanje. Sad ce i ovi drugi da to nadmase, za crnogorski ponos i čojstvo. Politika za decu i budale. Edited May 31, 2021 by Budha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Bas gledam i kontam da ce mrznja biti sve veca i veca. U kojim su oni pricama tamo i cime se bave, umesto da pohapse sta treba i razbastine nesretni vucicev DF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 DF traži od Vlade da Medojević bude koordinator zelene tranzicije u energetici Medo ekspert za tranziciju, nije bitno koju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Tranzicija, Ustav… Medina teritorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 34 minutes ago, djole said: DF traži od Vlade da Medojević bude koordinator zelene tranzicije u energetici Medo ekspert za tranziciju, nije bitno koju... Pa nema džabe nadimak "multipraktik" ... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 neka ga pošalju u Kinšasu da bude ambasador Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Se zna ko je ciji...vidim da Srbi u CG pljuju po premijeru opasno, aktivirali su se na mrezama. Treba Dritan,Beci i Krivokapic da se ujedine...deluju mi jedino normalno od ovih sto vidjam po medijima 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts