PorodicneVrijednosti Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Pa nije sigurno niko normalan ni voljan ni zeljan rata ali sta mogu uraditi ljudi u slucaju da laktaski medjed nastavi sa ovim ludilom, formira paravojsku i parainstitucije pa onda krene u nasilno protjerivanje drzavnih sluzbi sa teritorije Republike Srpske i tu svoju vojsku izvede na entitetske granice? Neko idiota mora na vrijeme urazumiti. Tzv patriote iz SDA to sigurno nece jer i njima odgovara ovo stanje ludila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 16 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Pa nije sigurno niko normalan ni voljan ni zeljan rata ali sta mogu uraditi ljudi u slucaju da laktaski medjed nastavi sa ovim ludilom, formira paravojsku i parainstitucije pa onda krene u nasilno protjerivanje drzavnih sluzbi sa teritorije Republike Srpske i tu svoju vojsku izvede na entitetske granice? Neko idiota mora na vrijeme urazumiti. Tzv patriote iz SDA to sigurno nece jer i njima odgovara ovo stanje ludila. Nema druge, nego pušku u ruke i na Vlašić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 54 minutes ago, Bejbl said: Nema druge, nego pušku u ruke i na Vlašić. Jbg, proglasio lovocuvar lovostaj odavno tako da vam jedino ostaje da pucate u jabuke na svadbama. Za bolje i niste - dok se ne dozovete pameti, na svim stranama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accuphase Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 2 minutes ago, Kronostime said: Jbg, proglasio lovocuvar lovostaj odavno tako da vam jedino ostaje da pucate u jabuke na svadbama. Za bolje i niste - dok se ne dozovete pameti, na svim stranama. To li je ona čuvena mantra "Ko li nas bre zavadi"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 2 minutes ago, Accuphase said: To li je ona čuvena mantra "Ko li nas bre zavadi"? Dortjolci sto tepaju jezeve vojnickim asovima i peku ih na njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 1 hour ago, Bejbl said: Nema druge, nego pušku u ruke i na Vlašić. Ti bujrum ako hoces, ja cu navijat sa sigurne udaljenosti. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 7 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ti bujrum ako hoces, ja cu navijat sa sigurne udaljenosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc Holiday Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 samo da podsetim kad je SMrad govorio o brzim prugama sta je nakon toga bilo..... sad i brze pruge i metro..... majmun ulazi u tenak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 23 minutes ago, Doc Holiday said: samo da podsetim kad je SMrad govorio o brzim prugama sta je nakon toga bilo..... sad i brze pruge i metro..... majmun ulazi u tenak Ovaj majmun nije ni izlazio iz istog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Bio sam na sluzbenom putu pa ne ispratih da li se neko osvrnuo na smenjivanje drzavne tuziteljke BiH. Zamerio joj Bakir-aga da podize optuznicu samo protiv Bosnjaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SD rolja Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Mađarski premijer Viktor Orban u subotu stiže u Banju Luku https://www.klix.ba/vijesti/bih/madjarski-premijer-viktor-orban-u-subotu-stize-u-banju-luku/211104128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Pa na tu tuziteljicu su se jos vise zalile stranke opozicije u RS. Treba se ipak prvo malo informisati pa onda bulazniti o velikomuslimanskoj zavjeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SD rolja Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 BTW, juče su Visoki Predstavnik i OHR izbačeni iz nove rezolucije Saveta Bezbednosti, a samom Šmitu nije bilo dozvoljeno da održi govor i kaže svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accuphase Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 1 minute ago, SD rolja said: BTW, juče su Visoki Predstavnik i OHR izbačeni iz nove rezolucije Saveta Bezbednosti, a samom Šmitu nije bilo dozvoljeno da održi govor i kaže svoje. Opet smo pobedili NATO uz pomoć Rusije i ovaj put PRC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SD rolja Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Milanović o mogućnosti rata u BiH: Oni nemaju 'leba da jedu, mogu se samo kestenima gađati https://www.klix.ba/vijesti/bih/milanovic-o-mogucnosti-rata-u-bih-oni-nemaju-leba-da-jedu-mogu-se-samo-kestenima-gadjati/211104105 Quote Prema njegovom mišljenju, Bosna i Hercegovina nije na rubu sukoba, a pojasnio je zašto to misli. "Nisu na rubu sukoba, oni nemaju ‘leba da jedu, mogu se samo kestenima gađati. Dodik je ponekad neobuzdan, ali s njim se dogovorimo za 10 minuta, i to ne o podjeli Bosne”, odgovorio je Milanović na pitanje o mogućem sukobu u BiH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 (edited) 1 hour ago, alpaka Bereta Sida said: Ti bujrum ako hoces, ja cu navijat sa sigurne udaljenosti. Znači, ti imaš izbora, ali ljudi nemaju. Jer prethodni post ti je bio: "Pa nije sigurno niko normalan ni voljan ni zeljan rata ali sta mogu uraditi ljudi u slucaju da laktaski medjed nastavi sa ovim ludilom.." Edited November 4, 2021 by Bejbl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc Holiday Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 19 minutes ago, Bejbl said: Znači, ti imaš izbora, ali ljudi nemaju. Jer prethodni post ti je bio: "Pa nije sigurno niko normalan ni voljan ni zeljan rata ali sta mogu uraditi ljudi u slucaju da laktaski medjed nastavi sa ovim ludilom.." mogu .... povecavaju broj stranih trupa..... valjda ce ga i skloniti pre nego napravi vece srnnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 1 minute ago, Doc Holiday said: mogu .... povecavaju broj stranih trupa..... valjda ce ga i skloniti pre nego napravi vece srnnje Ko će ga skloniti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc Holiday Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 1 minute ago, Bejbl said: Ko će ga skloniti? pa kolko znam BiH je jos pod starateljstvom UN i EUFOR-a - oni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 1 minute ago, Doc Holiday said: pa kolko znam BiH je jos pod starateljstvom UN i EUFOR-a - oni.. To ti je uopšena tvrdnja. Ko ima mandat da "sklanja" izabranog predstavnika naroda? Ne misliš valjda da EUFOR treba vojni puč da izvrši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accuphase Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 2 minutes ago, Doc Holiday said: pa kolko znam BiH je jos pod starateljstvom UN i EUFOR-a - oni.. A ja koliko znam pominjani su u vreme rata u BiH uglavnom bili posmatrači, međutim onda je došao NATO i šenlučenju lokalnih plemenskih vođa je došao kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc Holiday Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Just now, Bejbl said: To ti je uopšena tvrdnja. Ko ima mandat da "sklanja" izabranog predstavnika naroda? Ne misliš valjda da EUFOR treba vojni puč da izvrši? po potrebi DA!!.... Ako treba da spreci nov rat DA!! Jer je ocigledno da kola idu ka tome... 1 minute ago, Accuphase said: A ja koliko znam pominjani su u vreme rata u BiH uglavnom bili posmatrači, međutim onda je došao NATO i šenlučenju lokalnih plemenskih vođa je došao kraj. kolko znam to je u osnovi Dejtona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 10 minutes ago, Bejbl said: To ti je uopšena tvrdnja. Ko ima mandat da "sklanja" izabranog predstavnika naroda? Ne misliš valjda da EUFOR treba vojni puč da izvrši? Visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu ima ta ovlascenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SD rolja Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Visoki predstavnik je sinoć izbačen iz rezolucije saveta bezbednosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts