Sokmeniki Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Nisam upoznat sa njom? 2 hours ago, mr clutch said: Nah. Jaca je Mekova kletva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 1 hour ago, Sokmeniki said: Nisam upoznat sa njom? Da smo ocajni, da nas sere, da nismo kalibar za titulu, u trenutku kad smo bili mi i Siti ispred Arsenala nas nije ni video na tabeli. Ne znam koliko si ispratio, ali jedno 99% dodje kontra od onog sto je napisao na forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 1 hour ago, mr clutch said: Da smo ocajni, da nas sere, da nismo kalibar za titulu, u trenutku kad smo bili mi i Siti ispred Arsenala nas nije ni video na tabeli. Ne znam koliko si ispratio, ali jedno 99% dodje kontra od onog sto je napisao na forumu. Hahahahahah nisam u toku, onda da se nadam da ce opet kontra biti 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Allison - Trent, Van Dajk, Gomez, Robertson - Gravenberch, Jones, Macca - Salah, Nunez, Gakpo Ocekujem dosta tezak i nezgodam mec, ali ipak to dobijamo 3:0 ili 3:1. Odbrana je nesto ranjivija u poslednjih par utakmica nadam se vecera clean sheetu. Salah, Gakpo i Jones strijelci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 2 hours ago, Sokmeniki said: Allison - Trent, Van Dajk, Gomez, Robertson - Gravenberch, Jones, Macca - Salah, Nunez, Gakpo Ocekujem dosta tezak i nezgodam mec, ali ipak to dobijamo 3:0 ili 3:1. Odbrana je nesto ranjivija u poslednjih par utakmica nadam se vecera clean sheetu. Salah, Gakpo i Jones strijelci. Sve sam vam rekao, niste trebali ni gledati 😜 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Jesi ga ubo. Uprava da se ne zajebava i novi ugovori za Salaha, Virgila i Trenta. Bez cenkanja, dati novce koje traze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Trent trazi 350k nedeljno, L'pool nudi 250. Salah i VVD ce ostati. TAA tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Gde li ce on, jedino ako se Real zajebe. I 250k je mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 55 minutes ago, McLeod said: Gde li ce on, jedino ako se Real zajebe. I 250k je mnogo. Pa Real ga vec pikira 6 meseci. Niko drugi se i ne pominje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts