Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mark Gehee dogovorio sa Liverpulom. Liverpul strucno razbija prelazni rok. Jos spic i da se prepricava godinama ovaj prelazni rok.

• Like 2
Posted

Suvise je sve idealno... Miso, bojim se...

Bas me zanima kako cemo ovo zasrati. 

Ako moram da se kladim, imace veze sa Salahom ili Alisonom...

Posted (edited)

A veceras Isak custody battle.

Izlazimo u sledecem sastavu

Allison - Jones, Ibou, VVD, Kerkez - Gravenberch, Szobo, Wirtz - Salah, Ekitike, Gakpo

Bez Frimponga narednih mjesec dana, Gomez i Bradley roviti, tako da ce Jones/Szobo pokrivati tu poziciju veceras.

Izuzetno teska utakmica, ne bih da predvidjam ali ako izvucemo ovde tri boda bilo bi sjajno.

Edited by Sokmeniki
Posted (edited)

RIOOOOHOHOHOOOO 

Kakav igrac a tek za par dana puni 17 godina.

Ipak, mnogo glavobolja za Slota. Prije svega odbrana koja izgleda bas lose, Kerkez i Wirtz su bas pretanki u duelima. Prelako smo izgubili prednost od 2:0 u obe utakmice.

Takodje nisu mi se svidjele izmjene Slota u obe utakmice gdje drasticno padamo i gubimo prednost.

Prerano dolazi utakmica sa Arsenalom, djeluju kao dosta popunjeniji tim i fizicki cvrsci, bice bas tesko nesto promjeniti za 6 dana da budemo favoriti tu.

Edited by Sokmeniki
Posted

Ne delujemo uigrano. Defanzivno vise nego ofanzivno. U odbrani previse prostora dajemo protivniku, dok ofanzivno lopta ne cirkulise bas najbrze u standardnom liverpulskom stilu. Previse staticno.

Pohvale za Ria i ovde. Nastavlja gde je stao u pripremnom periodu. Etiketa nastavlja sa golovima, ali mi se i dalje ne dojmi. Nekako previse drvi loptu i spetljan je. Ali ono sto je najbitnije isporucuje sa golovima.

Steta sto sad nije reprezentativna pauza. Znacilo bi da se uigramo. Ovako sledi Arsenal i najtezi ispit u ovom delu sezone. Olaksavajuca okolnost, da ne kazem sreca je sto kubure sa povredama najboljih igraca.